Tatuazhet ne Islam/Kristianizem

Hektor12

Locus omnem
Persa i perket tatuazheve eshte zgjedhje personale e mbaj ne trup a se mbaj, nuk di te jete shkruar ndonje paragraf ne bibel a kuran qe s'lejohet ... pastaj feja nuk eshte per te vene rregulla kufizime eshte per te pasuruar shpirtin dhe forcuar besimin, Imagjinoj Jone Cena , Arnoldi, Stallone jane shume te pakenaqur me trupin e tyre prandaj kane vene tatuazhe, Ose Lorrik Cana qe ka Shqiponjen ne krahe eshte i pakenaqur me trupin e vete... Mos flitni pallavra po lerini te zgjedhin njerezit ca pelqejne dhe ca jo ... me tregoni ku eshte shkruar ne librat e shenjte qe ndalohen dhe ju kleni te drejte ...

Landi78

Forumium maestatis
:D merren si shembuj njerez dhe nuk merren si shembuj bibla dhe kurani :p
Mgjth njeriu merr cka kerkon dhe justifikon ate cka don :D
Liri nuk do te thote qe te besh cdo gje por aqe qe ben ta besh si njeri normal :D

Hektor12

Locus omnem
Po njerez normal me moral dhe kod sjellje, me ndershmeri, pa ligesi dhe pa pasione monstruoze, nuk pritet te te beje moral i pamoralshmi dhe sidomos ne ceshtje religjioni ku ne vete kane deshira te frikshme dhe epshe meskine qe si kontrollojne dot ... Per mua ka nje respekt te vecante per Lorik Canen qe jo vetem e do trupin e vet po e mban simbolin kombtar kudo qe vete dhe e tregon me krenari ... dhe une qe kam ne gjoks emrin e sime bije ndihem vertet mire qe e mbaj me vete ... dhe kam nje trup perfekt dhe e trajtoj sic duhet

Hektor12

Locus omnem
Di shume gjera edhe per ty qe po hiqeshh laq moralist. Si vwndose do e ndaje pergjysem motelin qe te shiaje epshin skishe as me nder me vesh. Hiqesh ti moralist

Landi78

Forumium maestatis
A eshte i lire njeriu te thote mendimin e tij ketu?? Hektor ti vazhzdon akoma me semundjen qe ke?? Te shkuara gjithsesi. Po flas per temen jo per ty, gomar :D

Hektor12

Locus omnem
Per gomar te kam thene te pyesesh ajo qe te ka nxjerre ma din vleren ... Dhw vetem ti mos bej moral si kristian i devotshem se ne ka qenie me te shpifur dhe mw perverse ti jw. Meslin pede i paafte dhe moster ja cje. Ani lw te jem une gomar vazhdo se ti nxjerr te gjitha

Landi78

Forumium maestatis
:p do ti nxjerresh te gjitha?? ketu ne forum?????
Aman se kemi pare gomar edhe rrugeve keshtu qe mos i nxirr te gjitha se do te na hapesh barkun, na mjafton qe nxorre tatuazhin :p

Hektor12

Locus omnem
Ti shif gjej ndonje viktime te besh ndonje vidio perverse. Se paataj duhet forcosh edhe kycet gjate prpcesit mbas kameres dhe nderroi duart mos perdor vetem njeren.

Hektor12

Locus omnem
Kemi kaluar ke temat e shendetit mendor ... Te kam thene vizitohu, nejse te kane shtyp qe i vogel dhe kerkon te rikuperosh kohen e humbur... Ke shkuar me kohe. Imorali flet per moral kristian e fetar ne pergjithesi, eshte e trasheguar kjo pune...

Hektor12

Locus omnem
Dhe kur ska cflet tregon nje ane tjeter te imoralitetit dhe perversitetit... Por edhe idiotllikun e lindur... Deficencen dhe impotencen e vet. Ky eshte ai qe flet pee moral fetar nje imoral pervers

Hektor12

Locus omnem
Jo pike e zeze je be njolle e pandreqshme qe kerkon te shesesh dicka qe se ke vete. Ndryshk llum je per moralin fetar qe shkruan se e njeh... Po ne te vertet ai imoral mbetesh sic ke qene me kohe