Tangat !

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Tangat !

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Nje gje nuk e kuptoj pse femrat shqipetare ne plazh nuk veshin tanga :cry: [/qb]
Kush e tha kete :rolleyes: [/qb]
edhe ate te bejme ... te na sulen ujqerit per cik kafshim ... nuk mendoni gjerat nga nje here perpara se ti thoni ...

Ishte per Niedlich-m pergjigja jo per paperinen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
yllo sjan te gjith manjak ne shqiperi lale
bah cna ka gjet shko ne itali dhe shif se kush jan me ujqert shqiptaret apo italiant qe i sdalin jarget sa shofin i vrime aman

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb] Nje gje nuk e kuptoj pse femrat shqipetare ne plazh nuk veshin tanga :cry: [/qb]
ueee sa inat, vesh tanga ti ne plazh edhe ne skena pas rastin me te pa :cry:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]
edhe ate te bejme ... te na sulen ujqerit per cik kafshim ... nuk mendoni gjerat nga nje here perpara se ti thoni ...

Ishte per Niedlich-m pergjigja jo per paperinen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O BeBuShE pa frike se jo te gjithe shqipetaret jane te uritur me te kashu ty jo /pf/images/graemlins/tongue.gif , pastaj eshte dicka krejt normale me dale me tanga ne plazh lal, une se shoh se ku qendraon e keqja :confused: . E kuptoj qe ne shqiperi mentaliteti eshte akoma i kohes se babaqemos (turqve) por sduhet te te plase shume BeBe se gjithsecili sheh veten

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]
[qb]
[qb]

yllo sjan te gjith manjak ne shqiperi lale
bah cna ka gjet shko ne itali dhe shif se kush jan me ujqert shqiptaret apo italiant qe i sdalin jarget sa shofin i vrime aman [/qb]
epo Highlander italiont jane rast i vecante lal

Guest

b6-s6-g6_a.jpg

I

insane

Guest

sa me vrull e paske marre, me shume se une. cbehet keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] sa me vrull e paske marre, me shume se une. cbehet keshtu? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ta marin kalane nga brenda /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

tani, se kam degjuar te ma quajne ndonje here "kala" /pf/images/graemlins/tongue.gif po...ca sben vaki /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

Le_Routard

Forumium maestatis

Une po te kisha qen Minister i Veshmbathjeve, breket do ti kisha ndaluar me ligj!!!

Eshte turp te veshin gocat brek!!!

S

Scorpion

Guest

Tangat jane rrezik per infeksione vaginale,hemoroide /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Flitet qe do fillohet fushate kunder perdorimit te tangave sic po behet per duhanin psh.qe jane te demshme per shendetin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Imagjinoni nje femer 150 kg qe ka veshur tanga dhe do te beje figure tek partneri i saj. /pf/images/graemlins/lol.gif