Tangat !

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Tangat !

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Zeqo une s'ta sugjerova ty po Mistrecit .. por ti me qe me duket po shpreh deshiren ... provoje ... edhe thuaj Mistrecit pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
BeBa mir e ke ti mi po mistreci ska besim tek muaaaaaa :smash:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] la la laaaaaaaaaaaaa tra la laaaaaaaaaaaaaaa spaska gjo ketu spaska more vlla :confused: [/qb]
la la laaaaaaaaaaaaaaa tra la laaaaaaaaaaaaaa cfare po kerkoje ketu qe s'e gjete :confused:

sweet eda

Primus registratum

vallai ore cuna, ketej nga jam une duhet me vesh ashtu normale se filloi i ftohti lal, me tanga te thajne ato te shkreta byce..... :tipsy:

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] vallai ore cuna, ketej nga jam une duhet me vesh ashtu normale se filloi i ftohti lal, me tanga te thajne ato te shkreta byce..... :tipsy: [/qb]
Po pse jan cunat mi per ti ngrohur ato bycat e tua mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

edda

Primus registratum

sa pa eksperience qe jeni mer çuna /pf/images/graemlins/laugh.gif ..a e dini ju qe byçat e femrave rrine gjithmone te ftohta /pf/images/graemlins/laugh.gif

viSara

Primus registratum

me tanga pa tanga te ftohta te nxehta e rendesishme eshte te mos shperdoroher jeta!
ore se harrova jo çdo lloj b....eshte e denje te veshe tanga; nuk mjaton te jete e vetme,te pakten duhet te jete edhe b.....e pasur dhe te banoje brenda unazes.

Diddy19

Su@mi

Ehe,te jete edhe me universitet! /pf/images/graemlins/laugh.gif Thua mbante tanga goca e shokut Perikli???? :confused:

ilva

Primus registratum

Qyqa ajo e leshoi moden ri. Une per vedi nuk i maj e nuk kam me i majte , jazek ju qofte si rrini zbulu. :smash: :smash: :cool:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]
[b]Ju lutem mos e egzagjeroni me nuditete[/b]

Sa per nxehmje... [img]/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo je ti dmth?! :devil: :goofy:

Po pres te hysh ne gare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga smile:
[qb] sa pa eksperience qe jeni mer çuna /pf/images/graemlins/laugh.gif ..a e dini ju qe byçat e femrave rrine gjithmone te ftohta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E thashe edhe une,po kujt ja thashe... :sleep:

Guest

thong-a-thongirl.gif

I

insane

Guest

ket e kan vene qe ne faqen e 4rt (apo dicka e tille..me origjinal /pf/images/graemlins/wink.gif )