Tangat !

Goca^Babit

Primus registratum
Re: Tangat !

..Ku di une e shkreta, te veshesh tanga me duket si kepucet kur te shtrengojne por i vesh nga halli..sa do i mbash veshur?..aman te keqen, leje qe ne rradhe te pare jane estravagante, por e dyta i ul dhe vlerat vetes.
ahhhh ajo gjyshja e shkrete qe me thoshte gjithmone "cunat jane me shume kurioz te shofin gocat kur jane te mbuluara, dhe jo ato te zbuluarat, se ua shuan kuriozitetin" /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] ..Ku di une e shkreta, te veshesh tanga me duket si kepucet kur te shtrengojne por i vesh nga halli..sa do i mbash veshur?..aman te keqen, leje qe ne rradhe te pare jane estravagante, por e dyta i ul dhe vlerat vetes.
ahhhh ajo gjyshja e shkrete qe me thoshte gjithmone "cunat jane me shume kurioz te shofin gocat kur jane te mbuluara, dhe jo ato te zbuluarat, se ua shuan kuriozitetin" /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po perse nga halli moj rrushe? Kush te detyron me i veshe?

assassino26

Primus registratum

historia e te veshmesh ka fillu kshu...
Ka qene i here para mijra vjetesh 1 ish ku**rve qe nuk eshte me...Ajoi kishte shkuar me te gjithe burrat qe kishte pare dhe tashme askush nuk kishte interes te shkonte me te,si tja bente si t'ja bente dhe duke qene se ishte e zgjuar si vete ku**rvat,u vesh.Megjithse mme te nuk kishte ngelur njeri pa shkuar burrave nuk u pelqenin me grate e tjera qe i shihnin te xhveshura perhere por filluan prape riciklimin.Keshtu filluan dhe grate e tjera te vishen,e keshtu me rradhe.Edhe historia e tangave pak a shume e tille eshte,pervec faktit qe nuk jane te rehatshme ama jane shume sexi.Kush ka thene xhanem qe rrobat jane te rehatshme...
Ne 1 bote ideale nuk do egzistonte veshja,por mqs nuk eshte bote ideale o goca vishni tanga se ju shkojne :tipsy:

Goca^Babit

Primus registratum

Assasino shume liberal ti mo cun..Eshte e thjeshte te shkruash ketu, pa perjetoje njehere vet..
Ec ma thuaj ne vesh (Do e lije gruan tate, apo motren me keto tangat apo "dekolde" i themi neve atyre gocave qe dalin me bark zbuluar?? :tipsy: )
Po te ishte ashtu sic thua ti o assasino, zoti na krijoje pa gje fare, pse s'del ashtu ti ?? hihih e pra, e shef qe duhet dhe estetika dhe kultura, dhe mbi se gjithash respekti ndaj vetvetes)

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Assasino shume liberal ti mo cun..Eshte e thjeshte te shkruash ketu, pa perjetoje njehere vet..
Ec ma thuaj ne vesh (Do e lije gruan tate, apo motren me keto tangat apo "dekolde" i themi neve atyre gocave qe dalin me bark zbuluar?? :tipsy: )
Po te ishte ashtu sic thua ti o assasino, zoti na krijoje pa gje fare, pse s'del ashtu ti ?? hihih e pra, e shef qe duhet dhe estetika dhe kultura, dhe mbi se gjithash respekti ndaj vetvetes) [/qb]
Te veshesh tanga , humb rrespektin ndaj vetes :confused: :confused: Ca thua mi aman. Tangat gjithsesi jane breke si te gjithe te tjerat. Te nxjerresh barkun jashte c'te keqe ka?

Perse humbet vlerat vetes, s'e kuptoj :confused:

assassino26

Primus registratum

Goca e babit,se ke kuptuar ti qe njeriu tregon bashke me bukurine edhe kulturen...?Nuk e imagjinoj dot 1 femer te kulturuar me breke Korce dhe me napa...Mos e diskuto lal qe jo vetem do e liaj motren time ose dhe gruan por edhe sdo e lija te dilte me te tjera vecse me tanga.Bukuria,estetika,eshte e perbashket per te gjithe,e kemi te drejten te gjithe te quajme esteiken dhe kulturen,te tille ne syte tane,jo te na e imponosh ti.
Nejse ti mos u revolto se qefe qefe kjo dynjo,qefi qefit nuk i ngja.Shpeshhere qefi ha edhe kumlla te tharta sic vesh edhe breke te sikletshme

usta_Qima

Primus registratum

tangat jan te parehatshme !!!???
spo mor vesh gjo.
shum goca me kan thon qe jan shum shum te rehatshme biles. esht cik veshtir sa te mesohesh po masanej si nderro me asigje se duket sikur nuk ke gjo veshur.
kshu me kan thon se un si kam provu naiher. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Paperina mos u nxeh xhan, ti ke mendimin tat, une timin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E shef ti si i kupto gjojnat per te tjeret ti...Ishalla i kupto edhe vete sic do qe t'i kuptojne te tjeret

assassino26

Primus registratum

kshu me kan thon se un si kam provu naiher.

Sa s'te besoj un ty plako /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb] Paperina mos u nxeh xhan, ti ke mendimin tat, une timin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Jo jo moj rrushe /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk nxehem kollaj una /pf/images/graemlins/tongue.gif
Por me erdhi cudi. Jemi ne 2003 ende moralizem i kote per nje cop barku jashte!
Nuk humbet as nuk shton gje. Po perse keto mendime kaq primitive.

assassino26

Primus registratum

tu nejt kot me shkoi menja me 1 reverse...Goca babit,sikur shko me shume me babi goces...Mos ma merrni per keq aman se ci mankerebe altro.
Po breke te kuqe lejohet me vesh ne cunat?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Po breke te kuqe lejohet me vesh ne cunat?

Mos me thuj se ke vesh breket e kuqe per Natale!

Hahahahhahahahahhahahahahahahahahhaha

Diavolessa

Valoris scriptorum

7489704140-7489704240-1.jpg

assassino26

Primus registratum

Per te vesh nuk i kam vesh po dhurate mi kan bo vallai me thone te drejten.Kom per ti vesh ne vere kur te iki per peshk /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Qyqe lene Sasso se per vajzat tangat jane te bukura, ama djemt ...........! :eek: :rolleyes: :eek:

Hajt naten ika ime tani.

assassino26

Primus registratum

ik mi ik po sme more vesht...DESHA me thone peshkut ai shkojne tangat /pf/images/graemlins/laugh.gif