Takon dike me mall...?!

NILDA

Primus registratum
Re: Takon dike me mall...?!

Nuk mund ti haroja dot kure syt e tu,driten e tyre,shkelqimin e syve te nje femije

Aralda

Primus registratum

NUK DUA TE DEGJOJ ASGJE ,ME DUHEN PAK CASTE QETSIE ,TA PERQAFOJ FORT ,TA SHOH NE SY E TA PUTH FORT ,SYTE NE KTO RASTE KANE SEC I THONE NJERI TJETRIT ,LOTET MBASE JANE REAGIMI ME I MIRE .E ME PAS DO TI THOSHA SA SHUME ME KA MUNGUAR E SA SHUME E DUAAAAAAAAAAAAA ,JA PRA KAQ DO THOJA......

abs

nuk e di...

kurse po te ishte titulli, takon dike pas shume kohesh, do te deshiroja ti thoshja: paske ndryshu shume!
sepse: nese nje njeri pas shume kohesh s ka ndryshu, si nga pamja e jashtme(me u duk ma i/e pjekun)..etj., gjestet, menyra e te menduarit, e te folurit...etj. dmth se gjithe kto vite s ka ndonje evolim/zhvillim... /pf/images/graemlins/wink.gif

...,...te rrish ne vend? :idea:

----------------------

pemet lakuriqe
kane shpalosur linjat aq shume te lakuara,
te theksuara me kaq ndienj nga dielli,shiu,era,bresheri,nata,dita,hana...
sot nuserojne nen petkun e bores se bardhe te nuserise se perkohshme...
sa hijeshi...
veshtrim magjik...
privilegji im...

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eralda:
[qb] NUK DUA TE DEGJOJ ASGJE ,ME DUHEN PAK CASTE QETSIE ,TA PERQAFOJ FORT ,TA SHOH NE SY E TA PUTH FORT ,SYTE NE KTO RASTE KANE SEC I THONE NJERI TJETRIT ,LOTET MBASE JANE REAGIMI ME I MIRE .E ME PAS DO TI THOSHA SA SHUME ME KA MUNGUAR E SA SHUME E DUAAAAAAAAAAAAA ,JA PRA KAQ DO THOJA...... [/qb]
dhe une ne ato momente do filloja te qaja si nje femije i vogel :-(((

lola

Primus registratum

Kur pashe mamin tim pas gjashte vjetesh nuk me vinte nder mend asgje, vetem e putha dhe e perqafova dy ore drejt, nga aeroporti tek apartamenti im. Se e dua shuuuummeeeeeeee!

Rambla

Primus registratum

sa kam shpresuar te takoja ... (mendoj do ishte shume domethenese)

/pf/images/graemlins/frown.gif

mela

Primus registratum

nga eksperienca personale them se....me te vertet ne ate moment do te thuash shum gjera por nuk ben gje tjeter vecse e perqafon fort dhe lotet nuk te pushojn se reni...

eshte dicka shum emocionante sepse ne ate cast kupton edhe se sa i ke munguar tjetres/tjetrit... un mezi pres ate moment por mendimi qe do te ndahemi perseri me ben te ndjehem akoma me keq
/pf/images/graemlins/frown.gif (((((((( :shrug:

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Takon dike me mall pas shume kohesh ;
C'kerkon te degjosh prej tij (saj) ne castin e takimit?

[/ QUOTE ]
Hajde te jap naj kafe /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Si je me lek ? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

I them: Do shkojmë andej nga unë se s'kam njeri /pf/images/graemlins/devil.gif.

Dolores

Primus registratum

Ti ke nji qerre me popullsi mer ku i con qe te sjellesh ate tjetren? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondra /pf/images/graemlins/kiss.gif

MLK

Primus registratum

E paska provu me ty ne qeke surprizu ka popullsia ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Kondre se dijshim qe mereshe me orgjira ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

iiiiiiiiiii qenke bere xheloz per Kondren nja 2-3 muaj perpara me kishte shpetuar ky shkrimi /pf/images/graemlins/lol.gif

E

Eusebio Llupi

Guest
O Ilir, mos je gjë djali i Ndërtimit dhe vllai i Ermal Bllacës nga Tirana tek rruga Bardhyl më duket se ka qenë afer shtëpisë te "fusha" ku loznim ishte Lapidari i Misto Mames

Po të jesh ti do ishte nje fitore se s kam lene rrez ne internet pa kerkuar

sebi

gangsterja

Primus registratum
Nese takoj dike qe ka shume kohe pa e pare e shoh nga koka tek kembet dhe i them:C thote jeta andej nga ti nuk paske ndryshuar fare.Dua te degjoj nga ai person se c'fare ka bere gjate gjithe asaj kohe qe ka qen larg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
...i hidhem ne qafe, e perqafoj, e ftoj per nje gote per te folur per kohet e shkuara...pblm eshte qe ketu ku jam s'kam ke te takoj me mall...