Takon dike me mall...?!

eM

Paper Moon
Re: Takon dike me mall...?!

I urrej mall-et, dhe e kam inat kur takoj njerez ne mall.. Skam qene ndonjehere shopping gal keshtuqe do ja kisha prere shkurt... :shrug:

Princesha

Primus registratum

Ai mu : Sa qenke zbukuru maj.

P.S Un vetem te vertete du me me than, asigja tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

kapedani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga arizona:
[qb] Takon dike me mall pas shume kohesh ;
C'kerkon te degjosh prej tij (saj) ne castin e takimit?[/qb]
Ai qe ka hapur temen kerkon: C'kerkon te degjosh prej tij (saj) ne castin e takimit?
Po i pergjigjem pyetjes fjale per fjale siç ju pergjigja dhe me siper,dhe mu editua:

Kur te takoj plaken time dua te me thote,po ku je o plak nuk paske ndryshuar hiç.

Ja kjo eshte ajo qe doja te degjoja nga plaka ime.I pelqen a nuk i pelqen dikujt kjo eshte deshira ime.

B.B

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina
"Kur takohesh gezohesh, problemi qendron kur largohesh perseri /pf/images/graemlins/frown.gif "
Pikes i ke rene moj Paperine /pf/images/graemlins/wink.gif

DEVIL-girl

Primus registratum

Kur takon dike me mall..
Sigurisht qe nese me ka marre malli do ti thoja-Sa me kishte marre malli dhe do doja te njejten pergjigje-dhe mua shume.

taravelja

Primus registratum

DO TE DOJA TE ME THOSHTE SE ME KISH MENDUAR DHE IMAGJINUAR TAKIMIN TONE SHUME HERE.SE I KISHIN MUNGUAR BISEDAT DHE SHIKIMET TONA :wub:

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga arizona:
[qb] Takon dike me mall pas shume kohesh ;
C'kerkon te degjosh prej tij (saj) ne castin e takimit? [/qb]
Te rejat, se te vjetrat i dime, simple is that!!! :book:

TEA

Forumium maestatis

varet nga momenti /pf/images/graemlins/wink.gif

Jan disa gjera qe nuk kan formula te caktuara :wink:

rovena

Primus registratum

Sa i veshtire qe eshte takimi mbas nje kohe te gjate, sepse shume gjera kane ndryshuar ne jeten tende dhe te atij personi sa gati gati nuk e njifni me njeri tjetrin...
Une kisha dashte me thane fillimisht..uaa maj shtrige prape si yll paske mbete.... :tipsy:

Ilir Bllaca

Primus registratum

Po ku je more ku je?
Po ku mbete more?
Po ku humbe more ku humbe?
Po si je mo si je se na thave syt na thave?
Po mir je mo mir?
:thumbsup:

champaign girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Naked Faerie:
[qb] I urrej mall-et, dhe e kam inat kur takoj njerez ne mall.. Skam qene ndonjehere shopping gal keshtuqe do ja kisha prere shkurt... :shrug: [/qb]
hahahaa...Paper Moon edhe ti u natarrove si une por un e kapa para se te postoja that "i would ignore them and continue my shopping".
by "takon dike me mall..." tema means when u meet someone u havent seen for a long time and you miss them.thats so hilarious...thanks for making me feel less dumb. /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per temen...mendoj se pyetja eshte njecik retorike megjithate une do i perqafoja edhe do i ftoja per nje Subway.

NILDA

Primus registratum

Sa me kishte mare malli pert buzeqeshjen tende ,sa ke ndryshuar, na thave syte,uauuuuuuuuuuu