c'kerkon te degjosh?
nuk je i sigurt per cfare kerkon ti thuash.
mund te deshirosh te degjosh shume gjera,por te siguroj se ne ato momente ne koke nuk ke asnje fjale...improvizim! /pf/images/graemlins/smile.gif
Do te doja te degjoja shume, ndoshta te tera ato qe skemi thene per shum kohe, por ne ato momente fjalet largohen duke ja len vendin perqafimeve dhe pse jo dhe loteve...
HEY BABE WHASS UP , I REALLY MISSED LOL
HEY I DASHUR SA ME KA MARRE MALLI , DHE PASTAJ NJE PERQAFIM DHE NJE PUTHJE E LEHTE /pf/images/graemlins/laugh.gif
KURSE ME MUA ESHTE GJITHMONPO I NJEJTI AVAZ, EDHE PSE ME MERR MALLI KUR JAM PARA PERSONIT SE JAP VETEN, PO PASTAJ RRIJ ME ORE TE TERA E NBYLLUR NE BANNJO!
Une mendoj se eshte e rendesishme se sa kohe ke pa u pare. SA PASKE NDRYSHUAR SA ME KISHTE MARE MALLI JAM I GEZUAR QE SHIHEMI PERSERI une jetoj ne U.S.A. prej 5 vjetesh dhe nuk e di se kur do te takohem me miqte , dhe te perdor keto fjale ( MALLENJGYESE ) :wave:
kur une takoj dike qe nuk e kam pare prej kohesh e shikoj nga koka tek kembet dhe i them: Nuk ke ndrushuar fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe pastaj :rockband:
:shrug:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.