Takim ne tirane per vit te ri ?!

enderr e njomet

Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

Pyes qe ta bejme listen sa me te sakte... pastaj ata te dy kane goje e flasin vete... apo te kane punesuar si zedhenese /pf/images/graemlins/wink.gif meqe qeka kjo e dyta... do na qerasesh se po boke pare te madhe hehehee

LEA

Primus registratum

:smash: :smash: :smash:

shpresoj te te kete dhembur....

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]do na qerasesh se po boke pare te madhe hehehee[/qb]
----------------------------------

ne tirane ti enderr e qullet, une me kuqen do te te cojme drejt insolvences, keshtu qe mos prit kafe nga mua. /pf/images/graemlins/laugh.gif

enderr e njomet

Primus registratum

hmmm pa ta mendojme njecike... Une vi me kuqen... te takojme ty aty... une me kuqen ikim ne lokal, te takojme ty, une me kuqen ikim ne takimin e dates 28, te takojme ty... nje kenge me vjen ne mend...

Beeeeeeeeniiii vjen gjithmone me neeeee
Ne perhere na shohin qe te treeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

LEA

Primus registratum

[qb]hmmm pa ta mendojme njecike... Une vi me kuqen... te takojme ty aty... une me kuqen ikim ne lokal, te takojme ty, une me kuqen ikim ne takimin e dates 28, te takojme ty... nje kenge me vjen ne mend...

Beeeeeeeeniiii vjen gjithmone me neeeee
Ne perhere na shohin qe te treeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
e di qe ke me verte gjera te perbashkta me beiiiiin ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

[qb]Edhe nje pyetje... a flen ndonjehere ti lea /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
tcuq! bej roje ne sherbin te tedit, per te ndaluar chit-chatistat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmroma mos jamm une njoni nga ata te 2 qe thu ti Lea qe me siguri nuk vijne /pf/images/graemlins/tongue.gif ..????????

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]Lista prap...

Enderr e Njomet
Kuqalashja
Briiigi - edhe pse kjo eshte me ?
Tranofilja
Drini
Tedi
Le Routard
Lea22
Llapaqeni
Crystal
Kordelja
Majmuni Hirko
Artui
Emanuela
Qershia[/qb]
---------------------
Uneeeeeeeeee, s'kam konfirmu gjo hic, me vjen keq vertet po do jem ne nje udhetim ato dite, nuk vendoset prej mje, SORRY! /pf/images/graemlins/frown.gif
E kalofshi mire, gjithsesi....

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Mirmroma mos jamm une njoni nga ata te 2 qe thu ti Lea qe me siguri nuk vijne /pf/images/graemlins/tongue.gif ..????????[/qb]
eeeee, nga ato je ti, mos vish. ku ta gjeja mos vije ti dhe ne vendin tend te vinin ato dy personat ne fjale, te pakten njeri. /pf/images/graemlins/tongue.gif

pupupu, lere tashi se po te provokoj shume.
te kam xhan po mbylle gojen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ashu thu per mu ti ee..PO mire pra llogaritni qe ke takimi do mungojne 3 veta nga ajo lista e mesiperme...@ si dini 1 e moret vesh.
Vetem nqs ma prish menjen LEA keq fare kur te vije ne Tirane.....

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Ashu thu per mu ti ee..PO mire pra llogaritni qe ke takimi do mungojne 3 veta nga ajo lista e mesiperme...@ si dini 1 e moret vesh.
Vetem nqs ma prish menjen LEA keq fare kur te vije ne Tirane.....[/qb]
te pamunduren do bej, turi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ta shofim forcen tate bindese kur te vish ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po jo me dru :smash: :smash: vec se ashu dihet qe vi une...,

B

briiigi

Guest

pssst /pf/images/graemlins/smile.gif
ja ku jam /pf/images/graemlins/smile.gif nuk kam thene Jo akoma /pf/images/graemlins/smile.gif po ka mundesi qe me 28 te udhetoj ... hopefully, dhe athere do me shifni atje /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

memo per Enderr e Qullet /pf/images/graemlins/smile.gif
Lexova pak me siper qe ke shkruar:back nga sherbimi mi thoni gruas (briiigit) dhe dashnores (kuqes)
Po ste vjen zorr, me nje grua si une ke nevoje per Dashnore? pse sti plotesoj te gjithe kushtet?
dhe meqe ra llafi, me ka ngel qefi per mbreme ... pse ty do te pres gjithe naten une? apo me thua qe kishe pune dhe iken me kuqen eeee?

enderr e njomet

Primus registratum

Memo per Briiigin e thate /pf/images/graemlins/smile.gif

I'm sorry dear... things got out of hand edhe mendova se do ishe duke fjetur... Nuk doja te te largoja nga enderrat e bukura qe ishe duke pare, mendova se nje vajze kaq e lezecme si ti ka nevoje te shkeputet nga realiteti i pluhurosur i kesaj bote per tu zhytur ne boten e embel te enderrave dhe te pushimit te shumemerituar...

B

briiigi

Guest

nuk ju pergjigje asaj qe te thashe /pf/images/graemlins/tongue.gif

enderr e njomet

Primus registratum

well... kuqen e kam grua... fatkeqesisht me eshte futur ne pjese tek life insurance, dhe dua ta ndaj patjeter sepse eshte duke bere komplote per te me eliminuar me qellimin qe te marre leket e sigurimit... Ndersa ti... ti je drita e syve te mij, ajo per te cilen mendoj dite e nate, ne shtepi dhe ne pune, kudo dhe kurdohere... mos u dekurajo te lutem nga fjalet e mesiperme, cfare eshte e vertete eshte ndjenja qe kam per ty... cfare nuk eshte e vertete eshte cfaredo qe mund te shpiferosi kuqja... /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqalashja

Primus registratum

endrre, me 28 do jesh ti ai mbi karrige dhe Tedi do jete duke bere sehir /pf/images/graemlins/smile.gif
http://www.shqiperia.com/chat/chatues/album01/TEDI

E boll derdelliset per mua ju te dy se s'ua kam qejfin /pf/images/graemlins/smile.gif BriXhilda, koken te mua e sjell nate per nate ky dhe per aq kohe sa ka tokat si dhe life insurance, le ta dredhi me ke te doje. Ia bej hallall te gjitha /pf/images/graemlins/smile.gif
Une per veten time do e dredh me Lean, s'kam provuar ndonjehere nga keto fember me (mbi)fember, e thom ta shof njehere si do jete /pf/images/graemlins/smile.gif