enderr e njomet
Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!
Kush mo?
Kush mo?
----------------------------------Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]do na qerasesh se po boke pare te madhe hehehee[/qb]
e di qe ke me verte gjera te perbashkta me beiiiiin ti. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]hmmm pa ta mendojme njecike... Une vi me kuqen... te takojme ty aty... une me kuqen ikim ne lokal, te takojme ty, une me kuqen ikim ne takimin e dates 28, te takojme ty... nje kenge me vjen ne mend...
Beeeeeeeeniiii vjen gjithmone me neeeee
Ne perhere na shohin qe te treeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: [/qb]
tcuq! bej roje ne sherbin te tedit, per te ndaluar chit-chatistat. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]Edhe nje pyetje... a flen ndonjehere ti lea /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
---------------------Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]Lista prap...
Enderr e Njomet
Kuqalashja
Briiigi - edhe pse kjo eshte me ?
Tranofilja
Drini
Tedi
Le Routard
Lea22
Llapaqeni
Crystal
Kordelja
Majmuni Hirko
Artui
Emanuela
Qershia[/qb]
eeeee, nga ato je ti, mos vish. ku ta gjeja mos vije ti dhe ne vendin tend te vinin ato dy personat ne fjale, te pakten njeri. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Artui:
[qb]Mirmroma mos jamm une njoni nga ata te 2 qe thu ti Lea qe me siguri nuk vijne /pf/images/graemlins/tongue.gif ..????????[/qb]
te pamunduren do bej, turi. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Artui:
[qb]Ashu thu per mu ti ee..PO mire pra llogaritni qe ke takimi do mungojne 3 veta nga ajo lista e mesiperme...@ si dini 1 e moret vesh.
Vetem nqs ma prish menjen LEA keq fare kur te vije ne Tirane.....[/qb]