Takim ne tirane per vit te ri ?!

Zeus

Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

TEDO boj ihere muhabet me Altinin apo me Tanin kush ashtu dreqin e ka ate aty siper teje (mos kerceni perpjete ju qe zakonisht kerceni se nje PUB ka nuk ka gje tjeter)!
Apo lene lene se vij une neser dhe flasim por duhet me gjet Drinin se na i ngelet hatri masanej se heren e fundit ishte i smure ne nuk kishte mundesi me e organizu ai ne mos na thote masanej qe pse me moret copyrightin se keto kohet e funit mesa kom more vesh ka pas ca probleme me copyrightet ai mo!

PS-1 Ne TEDO duhet me thene te drejten e teprut icike me ato postimet-citime, ti kishit fut ndonje "gershere" te pakten! Apo po bonit gare?! /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS-2 TEDO sapo mberrita nga Durresi ne nuk ksiha mundesi me ardh aty lal! Po neser (shif daten e postimit re se mos na e lexon neser ne na e merr per pasneser) do kaloj anej, do e gjej ne i 5 minutsh per ty se ti e di qe kohem e kam me piaktore une!

PS-3 Heheheheheh kujtut se do kishte te trete he??? Hihihihihi NaH (Hidrat Natriumi /pf/images/graemlins/tongue.gif (Bohhhhh)) Kaq ta boni dhomin s'ka 3! Pse re nuk ju mjaftun 2 juve?

tirana-boy

Primus registratum

het do vij ne una.le qe une ne tirone jom.keshu qe si parja e kuqe do me keni:p

zana_e_malit

Primus registratum

Mire pra se po vi dhe une. Tedo organizoje mire takimin eeeee se nuk dua te me iki rruga kot mua:)) :tipsy:

Neptune's Daughter

Primus registratum

E mo se po vi dhe une ska gje qe sme keni ftuar se helbete ende sme njihni, them se shpejt do behemi miq

Erka

Primus registratum

Cdo teme e hapur ne albforum devijon nga qellimi kryesor e kthehet ne bashkebisedim midis anetareve dhe te humbet komplet interesi per t'u futur serish ne AF.
U hap tema per Takimin ne Tirane e vazhdoi me dasmen e Harapit, what the fuck people, ju ze kapsi gjithe diten e mezi prisni te vini ketu qe te leshoni bark? Ju lutem, sado te tunduar qe jeni te bastardizoni cdo teme, perpiquni te mbani seriozitetin dhe te merrni ne konsiderate qe jo kushdo ka kohe te futet te lexoje te tera faqe me rradhe vetem sa per te marre vesh daten e takimit ne Tirane.

Zeus

Primus registratum

O Tullumbacja amon sikur je ti ajo qe do martohet me HaRaP-in se helbete do te te falej po te ishte ashtu se do thonim "ec mo se nervoze"!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa per daten diten dhe/apo venin mos u bo merak se ta co lala me PM ty!

TEDI

Valoris scriptorum

OK MOs e zgjasim shume . Kush do vije te lere Konfirmimin . Kush do vije . Datat e mundshme jane 27 28 29 . Do biem dakort per te nxjerre daten finale.Po ka me shume MUndesi te jete Data 28... :thumbsup:

Al-Punk

Still here

une nuk vi dot /pf/images/graemlins/smile.gif
ma ka ndalur doktori dhe shoqeria, takimet me njerez virtual /pf/images/graemlins/tongue.gif

asnje forumist, asnje chatist /pf/images/graemlins/laugh.gif

enton

Primus registratum

Sa gjynaf Mandi, te paskan prere krahet /pf/images/graemlins/wink.gif

Erka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]OK MOs e zgjasim shume . Kush do vije te lere Konfirmimin . Kush do vije . Datat e mundshme jane 27 28 29 . Do biem dakort per te nxjerre daten finale.Po ka me shume MUndesi te jete Data 28... :thumbsup: [/qb]
Une do vij patjeter, kam per t'ju nxire jeten se ketu ma keni sjelle ne maje te hundes /pf/images/graemlins/smile.gif

Proteus, ben vaki e s'me dergon mesazh privat gjej vrime ku te futesh kur te vij ne Tirane, se vallaj kam inat te keq /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Tullumbacja:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]OK MOs e zgjasim shume . Kush do vije te lere Konfirmimin . Kush do vije . Datat e mundshme jane 27 28 29 . Do biem dakort per te nxjerre daten finale.Po ka me shume MUndesi te jete Data 28... :thumbsup: [/qb]
Une do vij patjeter, kam per t'ju nxire jeten se ketu ma keni sjelle ne maje te hundes /pf/images/graemlins/smile.gif

Proteus, ben vaki e s'me dergon mesazh privat gjej vrime ku te futesh kur te vij ne Tirane, se vallaj kam inat te keq /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
A thu do na e nxish JEten . Nuk me njeh shume se jam une ai qe zakonisht ja nxij jeten . Veten nese je fmi 5 vjec dhe e ke babin te forte qe ste bej dot gje... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erka

Primus registratum

tedi fizikisht edhe mund te na besh ndonje dem po une kam ne dore arme te tjera shume here me te fuqishme se cka mund te posesosh ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]une nuk vi dot /pf/images/graemlins/smile.gif
ma ka ndalur doktori dhe shoqeria, takimet me njerez virtual /pf/images/graemlins/tongue.gif

asnje forumist, asnje chatist /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Finally....kshu nuk te takoj ket here(ne vere dmth) /pf/images/graemlins/tongue.gif

llapaqeni

Primus registratum

hey po mu re me harut /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif me haroni ju mu po une ju prish festen mer.le qe une jom i pari venit aty dihet ajo mas shefave /pf/images/graemlins/tongue.gif nejse une do vij me gjithe jevgjit e brrakes me na bo aheng

H

harap

Guest

ej tullumbace plas nga inati.
mandi sa mire po ja ben qe spo shkon shyqyr qe me degjove njehere.
une kam deklaruar qe kam dasem me 25 po se te kujt ngelet akoma enigme po me shume mundesi timen /pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ej tullumbace plas nga inati.
[/qb]
une do vij te te prish dasmen, mbaje mend /pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]une nuk vi dot /pf/images/graemlins/smile.gif
asnje forumist, asnje chatist /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
C'skile qe eshte ky! Thote keshtu qe t'i lutemi /pf/images/graemlins/smile.gif

Landa

Forumium praecox

O Llapaqen po ti ske nevoje per gjithe brraken o xhan sepse e ben hajengun ti sa per te gjithe brraken te njoh mire une ty!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Tullumbacja:
[qb]tedi fizikisht edhe mund te na besh ndonje dem po une kam ne dore arme te tjera shume here me te fuqishme se cka mund te posesosh ti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
A Thua ?????? :tipsy: