Takim ne tirane per vit te ri ?!

assassino26

Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

Fillimisht postuar nga Crystal:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Crystal:
[qb]
Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]
Fillimisht postuar nga zana_e_malit:
[qb]Po sikur te vi dhe une? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Miresetevish se do kete dhe vend per ty .. Po nuk pati nga mizeria e madhe TEDI do cohet dhe do te lere vendin e tij... :thumbsup: [/qb]
qyqa...si i bo planet ne kurriz te tjetrit ky burri im, ne vend qe te thote po erdhe ta liroj une vendin ia rras tedit te shkrete /pf/images/graemlins/frown.gif ncuq, ncuq, ncuq !!![/qb]
Planet dmth ate thenie e kam thene une .Se isha une ke assassino po pertojsha te nderroja nick dhe e vuna me emer te tij... Mos i bij n qafe kot cunit te huj...[/qb]
Ah mire se po cuditesha, duke menduar me c egoist qenkam martuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Tallu me fukarejt tallu

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga puhiza:
[qb]O Llapaqen po ti ske nevoje per gjithe brraken o xhan sepse e ben hajengun ti sa per te gjithe brraken te njoh mire une ty![/qb]
qyqja se disha qe isha bo kaq i fomshem /pf/images/graemlins/tongue.gif nejse mo me ne funde e mora vesh ne une

Landa

Forumium praecox

O Llape po ti i famshem je mi lal ke qene e do te jesh

TEDI

Valoris scriptorum

TANI ti biem shkurt pa e zgjatur shume secili pjesmarres te konfirmoje ardhjen e tij dhe mos bejme debate te kota . Ti Kapterr mos hec po ta them une qe do vish Arsyen pse do ta them kur te jesh ne Tirane dhe kur te jete dikush ketu ...

Une do jem po e filloj nga vetja ime ...

Kuqalashja

Primus registratum

Sipas udhezimeve te te rreptit Ted /pf/images/graemlins/smile.gif :

Sot me daten 12 Nentor 2000, ora 9:26am, une banorja e fshatit te te Kuqve e quajtur Kuqalashe Fistuni deshiroj te konfirmoj pjesemarrjen time ne takimin e Tiranes.

Shpresoj te jeni te gjithe aq te bukur sa c'keni dale dhe neper fotora /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Enton_korcari:
[qb]Sa gjynaf Mandi, te paskan prere krahet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
eh o shoqe, cti besh, kshu e ka i varfri /pf/images/graemlins/smile.gif megjithate ne te tjeret do bejme qef dhe per te. Apo jo Mando?
po ti shoqe do vish apo jo? se po ishe ti une jam me 200% /pf/images/graemlins/smile.gif

MrFishy

Primus registratum

Ejjj po daten e takimit mos e lini me 30 lereni perpara se jane te gjithe per qejf te vet ne organizimet e veta, nuk i shkon mendja njeriut per takim forumi.

LEA

Primus registratum

yyyyyyyy, ca qefi!!!

jam e sigurt qe shumica juaj nuk me njohin dhe se kane idene se kush jam, megjithate, me lini dhe mua nje qoshe te ai grupi juaj.

bileten e kam prere. me 24 dhjetor kembet e mia prekin rinasin.

see you, ishallah

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga MrFishy:
[qb]Ejjj po daten e takimit mos e lini me 30 lereni perpara se jane te gjithe per qejf te vet ne organizimet e veta, nuk i shkon mendja njeriut per takim forumi.[/qb]
Takimi eshte per datat 27 28 29 Por ka shume mundesi qe te jete Data 28 PAsiqe i bie e shtune ne mos gaboj... te gjithe jeni te mirepritur kush te doje dmth dhe ai ose ajo qe nuk ka turp...

MrFishy

Primus registratum

O TEDI lereni me date 27. se shumica e atyre nga italia u skadon leja me date 30 dhe nga fundi muajit duhet te zhduken nga shqiperia. jepu mundesi dhe atyre te vijne, prandaj sa me shpejt aq me mire.

alinos

Forumium maestatis

un s'vi!
Pa fusbalistin s'baj asnje hap drejt shoqerise virtuale! /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]O TEDI lereni me date 27. se shumica e atyre nga italia u skadon leja me date 30 dhe nga fundi muajit duhet te zhduken nga shqiperia. jepu mundesi dhe atyre te vijne, prandaj sa me shpejt aq me mire.[/qb]
29 30 31 ka 3 dite kohe per me shku prape ne talie lal. Si date them se eshte me e pershtatshme . POr akoma nuk eshte vendosur ...

PANTHERA

Primus registratum

O TEDI, ps na i perze ejrezit mer cun :pP
boejai cik qejfin more malukater. hajde ciao

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]me ket erast disa nga ju jeni te ftuar edhe ne dasmen time.[/qb]
Harapo me termen e??? Y ca qefi do bojm aheng!!!

Nigjo mu nuk ke nevoj me m'ftu se vij edhe pa ftu, nuk me njel hateri.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb]un s'vi!
Pa fusbalistin s'baj asnje hap drejt shoqerise virtuale! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti svje po vijm te marim me zorr ama!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

enderr e njomet

Primus registratum

Po erdhi Kuqalashja do vi dhe une patjeter... apo jo kuqe /pf/images/graemlins/smile.gif
Ndersa po erdhi Brixhi /pf/images/graemlins/wink.gif yyyyyyyyyyyyyy un jam aty 2 dite para duke rujt tretuarin

llapaqeni

Primus registratum

landa flori je /pf/images/graemlins/wink.gif

ene une do vij ne takim.o tdo ndaje diten perfundimtare qe te bejen planet kush ka me ardhur mos i le varur ne tel

mostro

Putraku

[qb]O TEDI lereni me date 27. se shumica e atyre nga italia u skadon leja me date 30 dhe nga fundi muajit duhet te zhduken nga shqiperia. jepu mundesi dhe atyre te vijne, prandaj sa me shpejt aq me mire.[/qb]
Kujt ja ke vjedh kete avatar ti mer rryp!!?????
hiqe sa nuk je vone???? :smash: :rockband:

armando

Primus registratum

une kam vendosur qe te vij.shpresoj qe takimi te
jete interesant.te dashur forumista mos e
humbisni rastin.