Takim ne tirane per vit te ri ?!

ROMANTICO

Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

per te gjitha ata qe jane ne NY NJ CT PL do te behet nje takim ne ny tek central park ne 15 dhjetor hyni ne forum ne faqen perkatese edhe shenoni pjesmarjen tuaj thnx
nuk eshte thene te jesh se sben nga keta shtete
duam te mblidhemi te gjithe ku jemi e ku sjemi do kalojme bukur......

TEDI

Valoris scriptorum

NA mer ti Romo nese jeni trima dhe njerez te fuqishem si thua ..Qe ke qene ktu t pakten me sa maj men une bojeni nje takim po se na zhgenje grupin se mor vesh qe e keni bo kot gjej ven e futu... Hajt ju ecte mare .. Ne lagja jon e Tirones kur te doni caktoni daten qe te jete me e pershtatshme ... :thumbsup:

FALKO

Forumium maestatis

Tedo fol me Drinin se ai i di me mire keto gjera /pf/images/graemlins/smile.gif

bella

Primus registratum

Po me vate karamele do vij eve una /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Crystal:
[qb]Po me vate karamele do vij eve una /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Per ty karamele nga 13 shtete te botes.I organizoj une karamelet per ty po ti hajde

assassino26

Primus registratum

Mos me beni nai puc sic ma bete ne vere edhe nuk vij dot.E keni parasysh daten...E boj muhabet me Tedin.Kini parasysh qe kte takim nuk du ta hum ne asnje menyre.Te zinjte ju masnej se ju sjell furgonat e policise tju mledhin.Jan tu shpernda thashetheme u them.
Kaq kisha do jem shum i kujdesshem ketu se ta punoni ju...
Tedo ma ki icik parasysh plako,ec se flasim prape bashke po mqs po merresh me organizimin

Xytros

Primus registratum

po ta marrim vesh kur eshte kjo date dhe ku do ti shoh une fytyrat tuaja te shemtuara ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

qe te mos bej plane ate dite

Xytros

Erka

Primus registratum

Sugjerim:

Ndryshe nga heren e kaluar, ku ne tjeter vend u mblodhen e ne tjeter vend festuan, do sugjeroja qe takimi te lihej ne nje lokal ne menyre qe dhe ata qe vijne me vonese (ose ngaterrojne vendtakimet...Assassino hi)te kene mundesi te bashkohen me grupin. Per zgjedhjen e lokalit te merret Drini ose Tedi. Kini parasysh qe lokali te jete i madh keshtu qe edhe nese behemi shume njerez, te mos vuajme per karrige dhe tavolina. Lokal i bollshem qe me vjen ne mendje eshte Piazza. Mgjse une kam vite pa qene keshtu qe jam e sigurte se do kene ndertuar plot te tjera.

Kalofshi mire nga Tullumbja.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zana_e_malit:
[qb]Po sikur te vi dhe une? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Miresetevish se do kete dhe vend per ty .. Po nuk pati nga mizeria e madhe TEDI do cohet dhe do te lere vendin e tij... :thumbsup:

moonlight

Primus registratum

Sa keq me vjen qe nuk mund t'ju takoj! /pf/images/graemlins/frown.gif

Admirali

Primus registratum

Jam dakort qe te takohena per Vit te Ri, se dhe une me kismet inshalla do jem ne Shqiperi (them me kismet, pasi nuk i dihet se cfare ndodh deri atehere).

enton

Primus registratum

Harapo po mir sikur ne te forumit te na mbushet mendja dhe pa ftesa te vijme ne dasme , ??? se besoj te na lesh ne dera lol. Te trashegohesh pa kemi sebepe te tjera ehu sa anetare do martojme nga te forumit.

Persa i perket takimit qe eshte lene ne 15 dhjetor ne central park?? ekzaktesisht ku se ai parku mesa e kam shkel une eshte sa te ulen dhe supersonic te Falkos aty.

bella

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASSASSINO:
[qb]
Miresetevish se do kete dhe vend per ty .. Po nuk pati nga mizeria e madhe TEDI do cohet dhe do te lere vendin e tij... :thumbsup: [/qb]
qyqa...si i bo planet ne kurriz te tjetrit ky burri im, ne vend qe te thote po erdhe ta liroj une vendin ia rras tedit te shkrete /pf/images/graemlins/frown.gif ncuq, ncuq, ncuq !!!

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]
Miresetevish se do kete dhe vend per ty .. Po nuk pati nga mizeria e madhe TEDI do cohet dhe do te lere vendin e tij... :thumbsup: [/qb]
qyqa...si i bo planet ne kurriz te tjetrit ky burri im, ne vend qe te thote po erdhe ta liroj une vendin ia rras tedit te shkrete /pf/images/graemlins/frown.gif ncuq, ncuq, ncuq !!![/qb]
Planet dmth ate thenie e kam thene une .Se isha une ke assassino po pertojsha te nderroja nick dhe e vuna me emer te tij... Mos i bij n qafe kot cunit te huj...

bella

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb]
[qb]
qyqa...si i bo planet ne kurriz te tjetrit ky burri im, ne vend qe te thote po erdhe ta liroj une vendin ia rras tedit te shkrete /pf/images/graemlins/frown.gif ncuq, ncuq, ncuq !!![/qb]
Planet dmth ate thenie e kam thene une .Se isha une ke assassino po pertojsha te nderroja nick dhe e vuna me emer te tij... Mos i bij n qafe kot cunit te huj...[/qb]
Ah mire se po cuditesha, duke menduar me c egoist qenkam martuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb]
[qb]
Planet dmth ate thenie e kam thene une .Se isha une ke assassino po pertojsha te nderroja nick dhe e vuna me emer te tij... Mos i bij n qafe kot cunit te huj...[/qb]
Ah mire se po cuditesha, duke menduar me c egoist qenkam martuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse je Martuar ti . S me dha llokume mua ai dje ... :mad:

FALKO

Forumium maestatis

Perfundimisht postuar nga une : ç'beni mo me keto postime :confused: :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb]Perfundimisht postuar nga une : ç'beni mo me keto postime :confused: :confused: [/qb]
Presim konfirmime dhe sugjerime ...

eM

Paper Moon

Ardhja ime ne TirOne per vit te Ri u prish perfundimisht. Me vjen shume keq sepse e kisha me shume deshire po ai debilli drejtori i departamentit te kardiologjise nuk me la sepse nje pjese e mire te nurse i kane parur pushimet dhe 3 doktore gjithashtu! :mad:

Beni qejf dhe per mua!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

/me very very sad

eM