Takim i Albforumistave te Toscanes(Itali)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Takim i Albforumistave te Toscanes(Itali)

E hu ha...na merzitet ene ju...

S'vi as una...

Befshit qef :wave:

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]
Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Anzi..duke u menu mire,po ma bere ket servizio(cioè il viaggio con la macchina)forse po ta lej :rolleyes: [/qb]
Guarda teso' .... ti prendo ... ti porto ... ti pago i pranzi e le cenne ... ti carico il cel ... ti faccio l'abbonamento su Donna Moderna ... per due anni ... ecc ecc ... /pf/images/graemlins/smile.gif ... e di ti per ty s'kursehem une ... ce' solo un piccolissimo problema ... si chiama "mia moglie" .... hai la minima idea che fine fanno le mie palle se ti incontro? /pf/images/graemlins/smile.gif ... per papin nuk me krijo probleme se e ka shoqe ... po per ty ... naaaaa ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Allora non rompere il *****
/pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

qa boni kshu, mor, mziheni si cjapa,
sikur me qon, nga shtetet e bashkume te arixhinjve

dovete essere piu gentili con le ragazze,mezi i kemi

William Wallas

Forumium maestatis

Eliani : me i llaf takimi nuk bohet ! Supozim i sakte /pf/images/graemlins/smile.gif
PS : boll mer ju bote si kalamojt ... po mlidhni leckat e takohuni. Une do kisha ardh po me duhet me ik ne memedhe se me skadoka passaporta ... mire qe e pashe i dite rasteisht ... e u kujtova ... se paskam qene tu bo i figure m*** te ufficio stranieri ne tetor : kshu qe mos e zgjatni shume kete muhabet, se arritet te faqja 9 edhe ala skeni qullos gje /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Wall te rafte pika ishalla me qe je tuj shku ne shqipe :mad:

Nejse rruge te mbare e tana te mirat! Befsh qef ene per mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Me qe do ikesh ma be nje nder. Ik e tako Drinin ne Tirane e merri dicka nga ana ime. Ah ke me e pagu. Kur te vish ti jap una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flasim ne tel para se te ikesh /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Per takimin Nga ana ime anullohet nje here /pf/images/graemlins/smile.gif

Tea kur te jesh e lire ti thuj zemer. Para 1 Shtatorit deshet vijme prap :kiss:

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Wall te rafte pika ishalla me qe je tuj shku ne shqipe :mad:

Nejse rruge te mbare e tana te mirat! Befsh qef ene per mu /pf/images/graemlins/wink.gif

Me qe do ikesh ma be nje nder. Ik e tako Drinin ne Tirane e merri dicka nga ana ime. Ah ke me e pagu. Kur te vish ti jap una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea kur te jesh e lire ti thuj zemer. Para 1 Shtatorit deshet vijme prap :kiss: [/qb]
keshtu them dhe une , takimi te anullohet , ose per mu bojeni ..
pfff une doja te takoja tean /pf/images/graemlins/wink.gif qe e kam si yll , po kjo gaxhija punon perhere
...masanej Gjelina (ema ) svjen ca do beni pa dministraten pffffff.

William Wallas

Forumium maestatis

papi ... prima di partire ( per un lungo viaggio ) Irene Grandi ... ti chiamo io, cosi ti do pure il nr che uso in albania ... parla pure con Drini ... i soldi gli ho ... la nuttela pure ... le manette e la frusta ci sono gia? /pf/images/graemlins/smile.gif

PS : pa merak se do flasim para se te nisem!

PS : QUesto per il ciclo " FUORI TEMA " !

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Wall te rafte pika ishalla me qe je tuj shku ne shqipe :mad:

Tea kur te jesh e lire ti thuj zemer. Para 1 Shtatorit deshet vijme prap :kiss: [/qb]
O ke fillu ma dredh,o per shpirtin zemren tate,ste bie me ne men :mad:

giglio

Primus registratum

Po per ata qe sdine note si i behet e gjeta te vemi ne ABETONE

giglio

Primus registratum

Sa per strehimin ,gjinine femerore e strehoj une per te me pastruar njecik shtepine eeeeee ca mendoni ju te djallezuar ,per arsye se une shtepine e pstroj sa here qe bie shi keshtu qe shi smbahet mend qe kur ka ren keshtu dhe shtepia ime

giglio

Primus registratum

Inicjative e bukur ISSI komplimenti do te me pelqente shume te vija dhe un po nuk mundem jam shume i zene me punen ,mbase ndonjehere tjeter.Alla prossima PERSHENDETIE TOSKANACER FORZA BIANCHI

Elian

Primus registratum

Pra zyrtarisht takimi anullohet? Ok ... mettiamo l'anima in pace e basta. Pushime te mbara

alpacino

Primus registratum

---------------------------------------------------citim nga elian -----------------------------
Pra zyrtarisht takimi anullohet? Ok ... mettiamo l'anima in pace e basta. Pushime te mbara

o elian takimi bohet, ME DT.16-08-03 NE VIAREGGIO, dhe jam i mendimit, qe do te kenaqemi te gjith, /duke shpresuar qe gocat e forumit nuk mungojne pasi sic dihet ato jane guida jone/dhe viareggio na e jep kete mundesi, je i mirepritur, dhe ju zoti elian nese keni mundsi te vini,prandaj ju lutem kush do marri pjese ne kete takim ta konfirmoj, qe do vije, ose nuk do te vije, pa bo shum storie :thumbsup:
me respekt nga alpacino

Guest

Tea, lexova qe kishe dashur te me takoje edhe mua tek ky takimi /pf/images/graemlins/smile.gif ,Thx shume e kendshme nga ana jote! /pf/images/graemlins/smile.gif

sa inat po une do iki me pushime nje 2 jave tani... po ishalla takohemi se shpejti.. ene po sbene noj takim keta (qe e bene lemsh:p e bene)

durrsaku

Forumium maestatis

Ok alla brozima raCazzi Io andare a lavorare berge badrone bagare bene e io zervire zoldi zubito Vedere brezdo amici Ciao

TEA

Forumium maestatis

tu essere molto lavoratore "ç'te she syni te bon dora" /pf/images/graemlins/tongue.gif

dotte /pf/images/graemlins/wink.gif me kismet siç e tham ne me pare ..pushime te mbara kuklla .

:wave: :kiss:

William Wallas

Forumium maestatis

ene qe thoni ju ... wallsi perfundoi ne memedhe! p**** te somes ... ktu si me qene ne Kamboxhia ... ky robi perballe ja ka fut me Asserejene qe ne 7 te mjesit me zonin ne kup te qiellit ... me boni per paracetamol qe diten e pare ... imagjinoni icik si do me bojne ato policat kur te shkoj per dokumentat e pasaportes ... nejse ... halle halle robt. Per takimin mora vesh qe ja kishit kalu shume mire /pf/images/graemlins/smile.gif e mo mire ... si thote i fjale e urte popullore "vari ***** " ... kismet per here tjeter. Nejse po e myll une me kaq ... se jo per gjo po mi sento molto fuoritema! Ciao ragga!