Diavolessa
Valoris scriptorum
Re: Takim i Albforumistave te Toscanes(Itali)
E hu ha...na merzitet ene ju...
S'vi as una...
Befshit qef :wave:
E hu ha...na merzitet ene ju...
S'vi as una...
Befshit qef :wave:
Allora non rompere il *****Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb]Guarda teso' .... ti prendo ... ti porto ... ti pago i pranzi e le cenne ... ti carico il cel ... ti faccio l'abbonamento su Donna Moderna ... per due anni ... ecc ecc ... /pf/images/graemlins/smile.gif ... e di ti per ty s'kursehem une ... ce' solo un piccolissimo problema ... si chiama "mia moglie" .... hai la minima idea che fine fanno le mie palle se ti incontro? /pf/images/graemlins/smile.gif ... per papin nuk me krijo probleme se e ka shoqe ... po per ty ... naaaaa ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] Anzi..duke u menu mire,po ma bere ket servizio(cioè il viaggio con la macchina)forse po ta lej[/qb]
keshtu them dhe une , takimi te anullohet , ose per mu bojeni ..Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Wall te rafte pika ishalla me qe je tuj shku ne shqipe![]()
Nejse rruge te mbare e tana te mirat! Befsh qef ene per mu /pf/images/graemlins/wink.gif
Me qe do ikesh ma be nje nder. Ik e tako Drinin ne Tirane e merri dicka nga ana ime. Ah ke me e pagu. Kur te vish ti jap una /pf/images/graemlins/laugh.gif
Flasim ne tel para se te ikesh /pf/images/graemlins/wink.gif
pS: Per takimin Nga ana ime anullohet nje here /pf/images/graemlins/smile.gif
Tea kur te jesh e lire ti thuj zemer. Para 1 Shtatorit deshet vijme prap :kiss: [/qb]
O ke fillu ma dredh,o per shpirtin zemren tate,ste bie me ne menFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Wall te rafte pika ishalla me qe je tuj shku ne shqipe![]()
Nejse rruge te mbare e tana te mirat! Befsh qef ene per mu /pf/images/graemlins/wink.gif
Me qe do ikesh ma be nje nder. Ik e tako Drinin ne Tirane e merri dicka nga ana ime. Ah ke me e pagu. Kur te vish ti jap una /pf/images/graemlins/laugh.gif
Flasim ne tel para se te ikesh /pf/images/graemlins/wink.gif
pS: Per takimin Nga ana ime anullohet nje here /pf/images/graemlins/smile.gif
Tea kur te jesh e lire ti thuj zemer. Para 1 Shtatorit deshet vijme prap :kiss: [/qb]