Ta perkedhelesh nje femer...

brick top

Primus registratum
Re: Ta perkedhelesh nje femer...

Donte te ishte vetem nje shaka:SUPERLOVERi eshte SUPERMANi me SUPERD.ICK! Mire,mire se dukesh femer e zgjuar! /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

mirjani

Primus registratum

te bej qe nje femer te arrij orgazem eshte specialiteti im,nuk po e them per mburrje.po per cudi me rastisi me nji goc qe nuk arriti orgazem me mua dhe mu me hiku petlla.si duket kishte me shum vite eksperienc se un :shrug: :shrug:

albavina

Primus registratum

Sa kollaj qe rrehen femrat me gjithmen! Mjafto tju hiqesh si "romantik",tju thush,megjithse me men s'i beso,fjalet qe duan te degjojne dhe aq eshte puna! Goca,hapini syte se mashtrusa ka plot! Kujdes se keta tipat "e qurravitur" romantike jua kane me te futme(jo te gjithe,kuptohet)
mbase ato femrat e tua rrehen shpejt nga ty! por jo te gjithe kane nick angry punk jo te gjithe jane si ty per fat te mire lol! :wave:

brick top

Primus registratum

E ku e di ti se di si jam une? C'ja fute kot tani! Me njef ti mua? Atehere si mund t efkasehs per nje person kur e njeh,kur nuk e di si eshte,c'pamje ka,si ngjan? E si gjykoke ti kshu virtualisht? A je e sigurt per ato qe mendon? Po sikur realisht te "jem nje tip tjeter"? A s'te shkon ndermend se une se marr seriozisht nje "bisede virtuale"?

A te shkojn noiher ndermend keto,apo edhe ti shkruan si puna ime,pa e vrare shume? :wave:

albavina

Primus registratum

e vertete nuk te njoh! u pergjigja vetem ne baze te atyreve qe the

brick top

Primus registratum

Une kam shume fytyra /pf/images/graemlins/laugh.gif Ktu po tregoj fytyren e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Ne realitet s'do shprehesha kurre kshu,e kuptove tani /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S.Nese mendon,me gjithmend,se une s'dikam te sillem me nje femer,ta bej te ndihet qendra e universit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,me gjithse nuk perfshihem kurre emotivisht deri ne fund,atehere s'me njef fare,s'ke kuptuar asgje.

P.P.S.Nuk ia lejoj vetes te perfshihem me gjithmend emotivisht deri ne fund sepse jeta ka shume te papritura /pf/images/graemlins/wink.gif Megjithate,e rendesishme eshte qe sa kohe qe jemi bashke ajo te kete gjithe perkujdesjet,respektin,vemendjen qe do! /pf/images/graemlins/wink.gif A u sqarove? Ndoshta jo! Une jam nje person i thjeshte i komplikuar!

albavina

Primus registratum

ishe shume i qarte e kuptova
sinqerisht jane punet e tua sa emotivohesh etj
te thash une u pergjigja ne baze te atyre qe ti the me dhe nje impakt te tille kaq

ciao ciao :wave:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

LIR
mos je gje kamikaz ti
ku ka gje me te bukur se te perkedhelesh femren gjate sexyt po nejse gjithkush ka mendimin e vet /pf/images/graemlins/smile.gif

ilirjan

Primus registratum

Djemte nuk dine te perkedhelin, ata thjesht ferkojne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ta perkedhelesh nje femer...

:eek: asht krim :lol: :lol: :lol:

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] te perkedhelesh nje femer eshte nje nga gjerat me te bukura qe nje djale mund te beje.
Perkedhelja te ben te ndihesh shume afer saj, te depertosh ne intimitet dhe te arrish ne ate pike ku ti dhe ajop jeni nje gje e vetme. Besoj se duhet te jete nje gje mjaft kenaqese edhe per vajzen. :wub: [/qb]
Yeah, whatever, ******** . You do that the first couple of months and then you don't give a f*** about how she feels anymore, you just wanna do your damn thing.

butterfly

Primus registratum

******** stands for bul*sh*t, but it didn'l let it go through, don't get me wrong

TeanD

Primus registratum

There’s this place in me where your finger prints still rest…
Your kisses still linger and your whispers softy echo…
It’s the place where a part of you will forever be a part of me.

P.S ca kontrasti me parafolsin

symacja

Primus registratum

Flitet shqip ketu apo kemi harruar?! :book:
Kam shume qejf kur me perkedhel i dashuri, ndjehem vertet sic tha dikush me lart qender e universit.
Sa per ne seks jane shume te nevojshme qe cilesia te jete e nivelit sa me te larte. se ka seks por ka seks edhe seks, dmth qe nje femer perjeton nivele te ndryshme kenaqesie ne shtrat, ketu nuk perfshihen ato qe sperjetojne fare,ok? dhe mashkulli aty te tregohet i zoti tia rrise nivelin e kenaqesise femres. GUYS MOVE! :wink:

Lenez

Primus registratum

Macja; Vajza te tilla duhet te kesh prane.(Energyc)

let-down

Primus registratum

Te perkedhelesh nje femer? Mendoni me sa force bie vesa mbi nje lule?