T 'grim e 't shamatum e prap t' dashurum !!!

OROSHI

Primus registratum
Re: T 'grim e 't shamatum e prap t' dashurum !!!

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] si e rrejn vedin disa :rolleyes: [/qb]
ma mir me u rrejt se me flejt /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mram kena pi kaj got ven me Angelinen(asaj ja hangsha sy/buz)un e kushoja,he mor kusho,diftoji ktyne se si maroj dekun ne toke Angelina me na puth ne /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

abs

nuk e di...

Ori pervec venes nuk e pytet Angelinen cfar opinioni kishte per kte shprehejn "T GRIM E TE SHAMATUM E PERHER TE DASHURUM" /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga O'Le:
[qb] Ori pervec venes nuk e pytet Angelinen cfar opinioni kishte per kte shprehejn "T GRIM E TE SHAMATUM E PERHER TE DASHURUM" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
psi se kam pyt,biles duhet te kishte shkru noj gja,se me tha qe do shkrunte.
Por se di se qa i tha kushoja ne vesh e ajo vetem tuj qesh ka nejt nja 10 munita derisa ja mylla gojen un me nji puthje te gjate 30 minutshe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Manej kushoja ishte pak pijshem e me tha:sbane mir kusho ne sy temin me puth Angelinen /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por ketu nderhyni Angelina tuj i dhan nji puthje kushos....ne faqe /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Princesha

Primus registratum

kjo i kalon edhe kufinjt e rrens /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai leo dicaprio asht tu kerku me ba nji takim koke me koke me mu, po s'jam tu ja var fort /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

[qb] kjo i kalon edhe kufinjt e rrens /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai leo dicaprio asht tu kerku me ba nji takim koke me koke me mu, po s'jam tu ja var fort /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
...hahahahahaha,bane moj,kush po te ndal /pf/images/graemlins/laugh.gif

....sa takime "vetempervetem" me ka kerku mu Joli-ja e un i kam shku bashk me kushon,s'mahen mend /pf/images/graemlins/laugh.gif .

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] ....sa takime "vetempervetem" me ka kerku mu Joli-ja e un i kam shku bashk me kushon,s'mahen mend /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Pse s'thu se kekeni naughty boys ti me kushon :lol: treshe eeeee :eek:
Nejse mos ti mbes ne qafe Mullages kot ai paska ardhe prej hallit se e ke thirr ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Po mor po,prej hallit i shkreti Mullag.
Na detyroi me zor me ba nji treshe,e poshtra :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
[qb] kjo i kalon edhe kufinjt e rrens /pf/images/graemlins/laugh.gif

ai leo dicaprio asht tu kerku me ba nji takim koke me koke me mu, po s'jam tu ja var fort /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
...hahahahahaha,bane moj,kush po te ndal /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
si mar kush po m'ndal pse a te mora gja leje ty a
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

:eek:
Orosh kam pas pershtypje tjeter per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif lene ma per kushon tan /pf/images/graemlins/wink.gif ( :wub: )

Rozi di caprion bjere po deshe per vizit ka shpija :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

iher CIAO TUSH e mirserdhe se na ke mungu mor burr, mu ORI M KA MARR MEZORT /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
............
O ROZ po aj DIKAPRJO a qysh po i thon , thojn se asht ...ashtu ...gajo,po ti gjej noj maschiacio leni ata T DYSHIIIIMTIT /pf/images/graemlins/laugh.gif
............
O' LE e#m#e#j#a#t#e#j#s#h#u#p# :kiss:
8.jpg

.........qe pra joli_ja mas 3-shes ....dejshem si ..un.....e kushoja ...em :lol: :devil: :tipsy:

Princesha

Primus registratum

gajo /pf/images/graemlins/laugh.gif , thojn per meshkujt e bukur, po kjo sdo me than qe jan me te vertete ashtu (te pakten jo tan), e mos me thuj mu se je ba i keq, vetem mos me te than gajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

JA MAJ MAAAAAAA PO UN JAM SI KOZIMONDO , A E KE PA FILMIN ...... :lol: KURSE KUSHOJA JEM...M MORI N QAF EDHE JOLI-N. IMAGJINOJE VET /pf/images/graemlins/smile.gif :lol:

Princesha

Primus registratum

filmin se kam pa ose te pakten se maj mend a e kam pa /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Or mec /pf/images/graemlins/laugh.gif kujt i thu njashtu :eek:
Rozi ta shohim ceshtjen e treshes 1her ma hollsisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

SkenderbegaS

Primus registratum

:cool: Na s kena fryk ...se na ka msu laveri e partija ...me ken gjithmon t gatshem,nen moton 1 sy hapt 1 myll :tipsy: :tipsy:

abs

nuk e di...

Anej ka na thojn " 2 mica hajn 1 qen" /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s del 1her ka dhoma tjeter :devil: