Sweet-angel

Florus

Forumium maestatis
Re: Sweet-angel

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]ti e ke per detyre te ja japesh ato me shumice...une e kam me kenaqesi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo ore ca detyre thu ti :rolleyes: pse kaq siperfaqesor je ti vetvete sa shikon sa puthen njerezit per te dale ne konkluzione :confused:
un dhe sweety kemi qellu fjale pak (ne publik) dhe pune shume (ne shpi) :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb]ti e ke per detyre te ja japesh ato me shumice...une e kam me kenaqesi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo ore ca detyre thu ti :rolleyes: pse kaq siperfaqesor je ti vetvete sa shikon sa puthen njerezit per te dale ne konkluzione :confused:
un dhe sweety kemi qellu fjale pak (ne publik) dhe pune shume (ne shpi) :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U'r devil :devil: Flobo.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb]
un dhe sweety kemi qellu fjale pak (ne publik) dhe pune shume (ne shpi) :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U'r devil :devil: Flobo. [/qb]
une nuk e diu ca beni ju ne shtepi...por nje burr qe matrohet e ka per detyre ti perkushtohet gruas se saj...une kam per detyre qe si mik i mire i sweety ta pyes...nese ja kalon mire me ty...dhe nese eshte e lumtur e a ka nevoj per ndihmen time si mik...ti ke per detyre ta besh te lumtur...e ben???
he sweety...besoj se ai djali i ben detyrat e veta apo jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
sweety :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]ti e ke per detyre te ja japesh ato me shumice...une e kam me kenaqesi... [/qb]
U'r devil :devil: Flobo. [/qb]
une nuk e diu ca beni ju ne shtepi...por nje burr qe matrohet e ka per detyre ti perkushtohet gruas se saj...une kam per detyre qe si mik i mire i sweety ta pyes...nese ja kalon mire me ty...dhe nese eshte e lumtur e a ka nevoj per ndihmen time si mik...ti ke per detyre ta besh te lumtur...e ben???
he sweety...besoj se ai djali i ben detyrat e veta apo jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
sweety :kiss: [/qb]
po nese pergj e pyetjeve te tua eshte "JO" Cili do te jete roli, ose ndihma jote si mik??

one :kiss: 4 u my darling.

picasso

Forumium maestatis

po se pari do te doja te te thoja dy gjera...
e para eshte "guxo!" qe me fjal te tjera do te thote...guxo te thuash gjithnje ate qe ndjen dhe mendon.pa patur frike nga pasojat...
dhe e dyta eshte se une nuk u pergjigjem gati kurr pyetjeve "nese?"
ndaj muahhhh ne mungese te nje pergjigjeje te sakte po te jap nje :kiss: dhe po te them se per njerez si ty...une bej shume(nganjehere i tejkaloj kapacitetet e mia :angel:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] po se pari do te doja te te thoja dy gjera...
e para eshte "guxo!" qe me fjal te tjera do te thote...guxo te thuash gjithnje ate qe ndjen dhe mendon.pa patur frike nga pasojat...
ndaj muahhhh ne mungese te nje pergjigjeje te sakte po te jap nje :kiss: dhe po te them se per njerez si ty...une bej shume(nganjehere i tejkaloj kapacitetet e mia :angel: [/qb]
Me vjen mire qe e degjoj, s'ka gje me te bukur per nje person kur i thone ato qe shkruajte ti ne fund.
thank you so much. :kiss:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] po se pari do te doja te te thoja dy gjera...
ndaj muahhhh ne mungese te nje pergjigjeje te sakte po te jap nje :kiss: dhe po te them se per njerez si ty...une bej shume(nganjehere i tejkaloj kapacitetet e mia :angel: [/qb]
Me vjen mire qe e degjoj, s'ka gje me te bukur per nje person kur i thone ato qe shkruajte ti ne fund.
thank you so much. :kiss: [/qb]
apo besoj e ke kuptuar...une nuk kerkoj te kem shume miq...por ata qe dua ti kem i dua qe ti dua dhe te me duan pa hile...ja kaq kerkoj...
"ai qe ka shume miq,nuk eshte mik i askujt"
thote nje fjale e urte...jo e imja
ndaj dhe une...jo se dua te jem me fjalen e urte por sepse ashtu e ndjej...bej shume per miqesine qe e kam te paket e te perzgjedhur! /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb] po nese pergj e pyetjeve te tua eshte "JO" Cili do te jete roli, ose ndihma jote si mik??
[/qb]
:confused: :confused: :rolleyes: [/qb]
Pse je kaq konfuz?? Une nuk thashe se pergjigja eshte "jo", por supozove, per te pare se c'pergjigje kishte Vetvetja.

picasso

Forumium maestatis

ju lutem beni paqe /pf/images/graemlins/smile.gif nuk dua qe per fajin tim te grindet cifti i sapo martuar...ju akoma nuk keni mbyllur muajin e mjaltit...
dhe keni dyshime mbi njeritjettrin...kjo vjen si pasoje e nje ceremonie te parregullt...po nejse...se nuk dua te ja rifilloj perseri kesaj loje...por me duket nganjehere se jeni martuar si tu kish martuar dikush me zor...

sic i pata thene une njeres(thjeshte shoqe)...me degjo do fejohem...dhe ajo qe te nesermen...me kerkoi te mos i bija me telefonit te saj(edhe pse pastaj u pendua shume)

SweetAngel

Primus registratum

[qb] ju lutem beni paqe /pf/images/graemlins/smile.gif nuk dua qe per fajin tim te grindet cifti i sapo martuar...ju akoma nuk keni mbyllur muajin e mjaltit...
dhe keni dyshime mbi njeritjettrin...kjo vjen si pasoje e nje ceremonie te parregullt...po nejse...se nuk dua te ja rifilloj perseri kesaj loje...por me duket nganjehere se jeni martuar si tu kish martuar dikush me zor...

sic i pata thene une njeres(thjeshte shoqe)...me degjo do fejohem...dhe ajo qe te nesermen...me kerkoi te mos i bija me telefonit te saj(edhe pse pastaj u pendua shume) [/qb]
Po pse cfare prisje ti te thoshte?

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] ju lutem beni paqe /pf/images/graemlins/smile.gif nuk dua qe per fajin tim te grindet cifti i sapo martuar...ju akoma nuk keni mbyllur muajin e mjaltit...

sic i pata thene une njeres(thjeshte shoqe)...me degjo do fejohem...dhe ajo qe te nesermen...me kerkoi te mos i bija me telefonit te saj(edhe pse pastaj u pendua shume) [/qb]
Po pse cfare prisje ti te thoshte? [/qb]
po te thashe qe e kisha thjeshte shoqe moj...te lidheshim nuk donte ajo...ca ti bej te rri beqar derisa ti mbushet mendia asaj...

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]

Po pse cfare prisje ti te thoshte? [/qb]
po te thashe qe e kisha thjeshte shoqe moj...te lidheshim nuk donte ajo...ca ti bej te rri beqar derisa ti mbushet mendia asaj... [/qb]
Jo, mbushi mendjen.

picasso

Forumium maestatis

ne jete jam shume aktiv...biles nuk mund te ri ne nje vend aq aktiv jam...por ne nje mardhenie...perderisa nuk kerkjoj te marr me shume...nuk lodhem te pergjerohem e te bej fallson...jam ky qa jam...nuk bej lajka dhe nuk i pres...per nje gje jam i sigurte...besoj se shumeve do u duket mburrje...por eshte me se e vertete...
deri me sot...edhe pse kam dashuruar...nuk ka dal asnje vajze qe te me meritoje!
atehere me thuaj...perse u dashka ti vardisem e ti perlutem dikujt..ajo le te shkoje me lajkatarin...une si mik...kam per detyre ti afroj supin tim(kur te kete nevoje te qaje)une jam vetvetja...nuk jam fallso...dhe nuk bej fallson as per ti fituar zemren nje femer...le te shkoje ku te doje...une jam per nje barazi te vertete midis femres dhe mashkullit...nje barazi rreale...e jo llafesh.dhe derisa besoj ne nje barazi...mendoj qe secili duhet te beje zgjellet e veta.te vendose vete per jeten e tij...dhe une kur ta ndjej...mund ti them...bla bla bla por kurr nuk kembengul... i le te zgjedhin vete rrugen e tyre...nje dite do te pendohen...(ato)pune e madhe...jeta eshte e mbushur me gabime...me mua apo pa mua...ato aq mend kane...do gabojne se do gabojne...
biles per ty nje iformacion falas
deri para pak kohesh...isha i fiksuar te gjej shpirtin tim binjak...por hoqa dor...u lendova dhe sot...eshte ajo pjesa e bukur e veten time qe e lodhur e e lenduar...nga njerezit...rri e fle...dhe vetem ajo qe do e meritoje...do te mund ta zgjoje...nuk jam me ne kerkim te shpirtit tim binjak...bej sex me ke te mundem(qe te me shijoje)dhe zemren e kam fshe ne nje pal panatallona qe i le gjithnje ne shtepi...fundia...gjithnje shkerdhata e laperat fitojne...mashtruesit e lajkataret...une prap se prap nuk jam i till...por edhe me zemer ne dor nuk do te ec!

SweetAngel

Primus registratum

[qb] ne jete jam shume aktiv...biles nuk mund te ri ne nje vend aq aktiv jam...por ne nje mardhenie...perderisa nuk kerkjoj te marr me shume...nuk lodhem te pergjerohem e te bej fallson...jam ky qa jam...nuk bej lajka dhe nuk i pres...per nje gje jam i sigurte...besoj se shumeve do u duket mburrje...por eshte me se e vertete...
deri me sot...edhe pse kam dashuruar...nuk ka dal asnje vajze qe te me meritoje!
atehere me thuaj...perse u dashka ti vardisem e ti perlutem dikujt..ajo le te shkoje me lajkatarin...une si mik...kam per detyre ti afroj supin tim(kur te kete nevoje te qaje)une jam vetvetja...nuk jam fallso...dhe nuk bej fallson as per ti fituar zemren nje femer...le te shkoje ku te doje...une jam per nje barazi te vertete midis femres dhe mashkullit...nje barazi rreale...e jo llafesh.dhe derisa besoj ne nje barazi...mendoj qe secili duhet te beje zgjellet e veta.te vendose vete per jeten e tij...dhe une kur ta ndjej...mund ti them...bla bla bla por kurr nuk kembengul... i le te zgjedhin vete rrugen e tyre...nje dite do te pendohen...(ato)pune e madhe...jeta eshte e mbushur me gabime...me mua apo pa mua...ato aq mend kane...do gabojne se do gabojne...
biles per ty nje iformacion falas
deri para pak kohesh...isha i fiksuar te gjej shpirtin tim binjak...por hoqa dor...u lendova dhe sot...eshte ajo pjesa e bukur e veten time qe e lodhur e e lenduar...nga njerezit...rri e fle...dhe vetem ajo qe do e meritoje...do te mund ta zgjoje...nuk jam me ne kerkim te shpirtit tim binjak...bej sex me ke te mundem(qe te me shijoje)dhe zemren e kam fshe ne nje pal panatallona qe i le gjithnje ne shtepi...fundia...gjithnje shkerdhata e laperat fitojne...mashtruesit e lajkataret...une prap se prap nuk jam i till...por edhe me zemer ne dor nuk do te ec! [/qb]
qenke i merzitur me duket, dhe i zhgenjyer nga jeta, s'je as i pari as i fundit. jetoje sa mundesh dhe merr me te miren prej saj.

Shpirti binjak?? Se kam kerkuar kurre, se i dij qe nuk e gjej.

Ti zemren e le ne shtepi , kurse une e mbaj me vete dhe nuk lejoj njeri ti afrohet. e ka te rrethuar me mur.

Sa per lajkat, e meriton nj :kiss: sepse kemi te njenjtin mendim.

picasso

Forumium maestatis

sa per zhgenjimin nga jeta...nuk do te thoja.
natyra eshte treguar bujare me mua...dhe per kete e falenderoj Zotin apo natyren si te doni ti thoni ju...
jeta me ka perplasur qe nga mosha 13 vjecare...qe une kam dal vullnetar ne jete...me ka mensuar gjithnje dhe me ka forcuar...
kurr nuk jam zhgenjyer nga jeta...se ja di hilet...asnje here nuk pertoj te lendohem...pasi e di qe gjithsesi ne njaren menyre apo ne tjetren do te ndodh.
kurr nuk kerkoj me teper se ca jap...perkundrazi.
ne fakt edhe une nuk po kerkoj shpirtin binjak...por si nje njeri shume energjik...po kerkoj nje bashk-udhetare...qe te jete e zonja qe te arrije te mbaje dhe te eci me ritmin tim...
dhe ne kete kontekst...nuk besoj se nje vajze pasive mund te arrije te mbaj ritmin...perkundrazi.
sa per :kiss: :kiss: :kiss: ti meriton edhe me shume :wub:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] sa per zhgenjimin nga jeta...nuk do te thoja.
natyra eshte treguar bujare me mua...dhe per kete e falenderoj Zotin apo natyren si te doni ti thoni ju...
jeta me ka perplasur qe nga mosha 13 vjecare...qe une kam dal vullnetar ne jete...me ka mensuar gjithnje dhe me ka forcuar...
kurr nuk jam zhgenjyer nga jeta...se ja di hilet...asnje here nuk pertoj te lendohem...pasi e di qe gjithsesi ne njaren menyre apo ne tjetren do te ndodh.
kurr nuk kerkoj me teper se ca jap...perkundrazi.
ne fakt edhe une nuk po kerkoj shpirtin binjak...por si nje njeri shume energjik...po kerkoj nje bashk-udhetare...qe te jete e zonja qe te arrije te mbaje dhe te eci me ritmin tim...
dhe ne kete kontekst...nuk besoj se nje vajze pasive mund te arrije te mbaj ritmin...perkundrazi.
sa per :kiss: :kiss: :kiss: ti meriton edhe me shume :wub: [/qb]
Atehere te uroj me gjihe shpirt ta gjesh ate qe kerkon, sic thote dhe nje fjale "kush kerkon gjen" :kiss: :wub:

picasso

Forumium maestatis

faleminderit :kiss: ...jam njeri i forte dhe se fundi do gjej ate qe meritoj.per kete nuk kam dyshim!

SweetAngel

Primus registratum

[qb] faleminderit :kiss: ...jam njeri i forte dhe se fundi do gjej ate qe meritoj.per kete nuk kam dyshim! [/qb]
:thumbsup: :kiss: