SUPER SQUADRAT - HOLLANDA + AJAX

alpacino

Primus registratum
Re: SUPER SQUADRAT - HOLLANDA + AJAX

citim nga ximi

gjermanet kan bo edhe me hollanden,po ate qe ben me polonin ximote kujtoj dhe i gjo tjeter qe RFGJ humi 1-0 me RDG, dhe hollanda i dha lexion gjermaneve /me shume se 5 minuta gjermanet rrinin duke pare topin,per arsye se hollandezt,nuk iua dhan mundsine ta prekin ate.
Ndersa 78 nuk eshte se ishte hija e 74 /por sic e kam thene edhe me siper futbolli ne holland eshte sport ndersa ne gjerm,angl,ital,eshte pune, dhe per kete un i boj komplimentet e mija gjer, ang,ital,braz,/
ne 78 nuk ishte krujf fenomeni me i madh i futbollit sot per sot mbas maradones,mos harro shtyllen ne min.e funit kur rezultati ishte 1-1,
ndersa persa i perket brazilit po te ishte ne finale me hollanden do ishte ndeshje formale per hollandezet.
nejse un do te thoja qe HOLLANDA ka qene e pa
fat,dhe ka qon e ndeshkume nga arbitrat. edhe pse nuk ka kup bote MBETET GJITHNJE SUPER SQUADRA
SQUADRA EKSTRATERRESTRE,SQUADRA E FUTBOLLIT TOTAL

3221962758.jpg

EC ATY PORTOKALLIT E MIJ :wave:

Boby

Primus registratum

Nuk ka rendesi se sa kupa ka.Rendesi ka futbolli qe bejne dhe se si e bejne ate e dine vetem ata.HOLLANDEZET.Tani qe Hollanda s'ka pas fat kjo duket,sidomos ne vitet e fundit ku per penallti jane ku na therret qameti.Si ecen fare.
Futbolli luhet ne menyra te ndryshme ne bote.
Brazilianet bejne spektakel,Gjermanet kane fat,Italianet bejne parad mode,kurse Hollandezet luajn futboll.

Forca HOLLANDA. Edhe merre i kup bote se kush rri e degjo tifozat gjermon /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

alpacino!
s'e kam problem fare se pelqe holanden etj etj.
e kisha vetem me ca pa rregullsi te vogla qe kishte te shkrimi yt.. /pf/images/graemlins/wink.gif , sikur holandes i ishte bere padrejtesi e madhe... ne fakt ka qene e kunderta..
ka qene me e mira, ka pasur futbollin me te mire ketu e atje, s'ka problem fare fusha i trego rezultatet, perndryshe s'do behej asnje ndeshje do caktoheshin vetem rezultate...

neper kamp. boterore vetem 2-3 here kane fituar me te fortet, ky eshte futbolli.......

roberto

Primus registratum

Une nuk kam ndone inat me Ajaxin ose hollanden...perkundrazi...kam simpati per to.
Dine te shprehin nje futboll shume te lezecem dhe argetues....
Hollandezet kane vetem nje mangesi te vockel fare..shume e vockel qe quhet "Mungese e Mentalitetit Fitues" dhe qe perkthehet 0 suksese te verteta.
Lerini fushat me shi...nuk keni mentalitetin.
Gjermanet (kto po si duroj) luajne nje futboll shpifes po 90 minuta bojne ufte se vete fitorja eshte sukses.
Italianet po ashtu...
Anglezet+hollandezet+kush murret para boterorit po s'fiton gjo ndryshojne.

alpacino

Primus registratum

ne javen e pare te kampionatit hollandes
AJAX fiton 2-1 me VITESEN ne fushen e ksaj te fundit
AJAXI kete vit eshte nje squader e riperterire me talenta te rinj,jam kurioz deri ku do te arrij kjo squqder.
FORZA SUPER HOLLAND + AJAX AMSTERDAM
BASSHKE ME IL MIO PARTIZAN

Alesio

Primus registratum

Kjo skuader te jesh i sigurte se nuk do arrije ne nivelin e viteve 70.
Por mbetet emer i madh i futbollit Europian.
Ne kete kohe ka shume lojtare te ri dhe ka prespektive nese nuk i shet ashtu sic kane bere gjithmone.

alpacino

Primus registratum

ale
AJAXI eshte dhe mbetet gjithnje fabrike talentesh

ndersa HOLLANDA barazoi mrom ne BELGJIK me rez. 1 - 1 HOLLANDA lujti me 10 lojtare
ndersa gjermania kush o ai qe me thot se qa bonen mrom me italianet :cry:

Alesio

Primus registratum

Gulit: "Gjithcka qe di per futbollin"

AMSTERDAM-Rud Gulit, njeriu qe kerkoi ti jepte botes "futbollin seks", eshte shnderruar tashme ne nje pragmatist futbolli. Ai ka thene se skuadra 19-vjecare te Holandes, qe do te drejtoje, do te jete e para qe do ti mesoje filozofine e tij te re. "Do ti mesoje kesaj skuadre gjithcka qe di per futbollin, kjo eshte deshira ime", theksoi Gulit, qe ra dakort te marre drejtimin e ketij formacioni te rinjsh ne Mars, duke i dhene fund te qenet pasiv ne kete bote sportive. Gulit u largua nga drejtimi i Njukasellit ne vitin 1999, duke lene pas ate rekord negativ: vetem 19 fitore ne 52 ndeshje qe drejtoje kete skuader. Duke marre zyrtarishtr detyren e trajnerit te 19-vjecareve te Holandes, 40-vjecari Gulit pohoi se deshiron te ndertoje nje formacion te forte holandez te kesaj kategorie, ku pjese e futbollit te bukur, eshte dhe ajo qe te mesosh te mbrohesh mire. "Qellimi yne eshte qe ne keto tre vjet ne te kualifikohemi me skuadren e 19-vjecareve ne te gjitha turnete e rendesishem. Zhvillimi i tyre eshte i mire, por duhet te jemi ambicioze per turnete e rendesishem", pohoi Guit.

Marre nga KORRIERI.

alpacino

Primus registratum

ekipi i AJAXIT fiton jashte fushes se tij ME REZULTATIN 1-0 ME ROOSENDAAL
GRANDE AJAX

JA DHE REZULTATET E KAMPIONATIT HOLLANDEZ

August 22 August 22

FT AZ Alkmaar 3 - 0 FC Twente Enschede

August 23

FT Den Haag 1 - 1 FC Utrecht

FT NAC Breda 2 - 0 Vitesse Arnhem

FT PSV Eindhoven 6 - 1 Willem II Tilburg

FT RBC Roosendaal 0 - 1 Ajax Amsterdam

FT SC Heerenveen 1 - 0 Feyenoord Rotterdam

20:12 August 24

FT FC Volendam 3 - 0 FC Groningen

FT FC Zwolle 0 - 3 RKC Waalwijk

FT NEC Nijmegen 1 - 3 Roda Kerkrade

Holland - Play-Off

alpacino

Primus registratum

e pashe pasi un kam impiant satellitor digital
dhe kam mundesine te shoh te gjith champions leage
si dhe te gjitha kampionatet europiane direkt
ajaxi nuk luajti dhe aq mire masi ato te graz lujten i cike ashper dhe ajaxit po ti luash ashper e ven ne veshtiresi
por megjithate jam i kenaqur pasi ajax eshte nje sqader ne moshe shum te re ajax nuk eshte se eshte nje squader qe mund thuash, fiton champions,jo kete nuk e ndiej me e thon
sepse ajax nuk eshte real barcellona milan lazio roma e shume squadra te tjer europiane qe jane te zhytum ne borxhe nga ana financiare (real ka me shum se 500 milarde deficit,barcellona300miliarde milan150miliardeetj)
ajax eshte shum e kujdeshme ne kte aspekt eshte nje fabrike talentesh
ku qe ne mosh te vogel deri ne ate te squadres se pare luajne te njejten skeme 3-4-3
ajaxi po eshte nje squader qe mund te bej surpriza

MBROJTJA ME E MIRE ESHTE SULMI ...nga KRUJF :thumbsup: :wave:

alpacino

Primus registratum

SOT U HODH SHORTI I CHAMPIONS LEAGE

AJAX - MILAN NE TE NJEJTEN GRUP SHPRESOJME ME NJI FITORE TE AJAXIT TIM

Alesio

Primus registratum

Eshte grup i veshtire por besoj se Ajax-i dhe Milani-i kualifikohen.
Celta Vigo s'ka gje por kam pak frike Bruzhin.