Sugjerimet

Status
Not open for further replies.

Anana

Primus registratum
Re: Sugjerimet

Edhe teksti shume i vogel del, cne?

Njerezit spo futen ne forum per tu perqendruar po per tu shperqendruar nga perqendrimet e dites.

bizi

Forumium praecox

Shume i zeletshem si version dhe i bukur ju lumte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Po pertoj t'lexoj shkrimet e tjerapo maj men i gjo t'bukur qe kishte versioni i "vjeter"(i javes qe shkoi), qe kur futesha ne nje topic, temat qe kishin mesazhe te reja qe nga vizita ime e fundit dilnin ngjyre tjeter, kuptohet qe s'kam qejf e kohe t'kontrolloj gjithe mesazhet e reja qe jane postuar gjate dites

[edit]Si sugjerim po shtoj edhe dicka per ato qe u duket teksti shume i vogel. Provoni [Ctrl]+[+] per t'a zmadhuar ose, s'besoj te kete njeri nevoje [Ctrl]+[-] per te zvogeluar madhesine e shkrimit

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej çuna e di qe jeni munduar dhe lodhur...ju pergezoj...por ka gjithmone "POOOOOOR" kur ka ndryshime...

me pelqen...qe mund te shikojme poshte avatarit...ON/OFF Line...edhe pse te gjithe jane OFF dhe shkruajne...duket shume fallco dhe eshte me e dukshme se tek i pari....qe tani do kaloj ne ON te dukshem...lol

Me vjen keq qe ngjyrat jane te zbehta, shkronjat pak te vogla...dhe me duket se kur citohet nje postim i meparshem...nuk eshte me si me perpara...nuk futet ne kuadrat me fjalen "Citim" tek cepi...ishte vertete shume i qarte ashtu...plus qe kishte faqet me te madhe pa keto kalendaret anash...qe ne fund te fundit nuk kane ç'na duhen ose ditelindjet...

Ky chati vogel...eshte nje kenaqesi e veçante dhe e diçka e re... per mua te pakten (qe se njoh chatin e vertete)...

mmmmm s'kam asnje sugjerim...asnje propozim...doja te dija a funksionon ne shqip? e provova mbreme po nuk u konvertua ne shqip...ne anglisht do me beni te vuaj...plizzzzzzzzzz me thoni nje fjale te mire... me thoni qe behet...

Qerratai

Primus registratum

Urime per forumin e ri.

Doja te dija ca gjera:
Sa eshte numri i PM-ve qe mund te marre dhe ruaje nje anetar i thjeshte?
A eshte krijuar mundesia qe anetaret ta ndryshojne vete ngjyren e nickname dhe titullin nen emer (bashke me ngjyren e tij) ?

Al-Punk

Still here

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sugar_Spicy</div><div class="ubbcode-body">ej çuna e di qe jeni munduar dhe lodhur...ju pergezoj...por ka gjithmone "POOOOOOR" kur ka ndryshime...

me pelqen...qe mund te shikojme poshte avatarit...ON/OFF Line...edhe pse te gjithe jane OFF dhe shkruajne...duket shume fallco dhe eshte me e dukshme se tek i pari....qe tani do kaloj ne ON te dukshem...lol

Me vjen keq qe ngjyrat jane te zbehta, shkronjat pak te vogla...dhe me duket se kur citohet nje postim i meparshem...nuk eshte me si me perpara...nuk futet ne kuadrat me fjalen "Citim" tek cepi...ishte vertete shume i qarte ashtu...plus qe kishte faqet me te madhe pa keto kalendaret anash...qe ne fund te fundit nuk kane ç'na duhen ose ditelindjet...

Ky chati vogel...eshte nje kenaqesi e veçante dhe e diçka e re... per mua te pakten (qe se njoh chatin e vertete)...

mmmmm s'kam asnje sugjerim...asnje propozim...doja te dija a funksionon ne shqip? e provova mbreme po nuk u konvertua ne shqip...ne anglisht do me beni te vuaj...plizzzzzzzzzz me thoni nje fjale te mire... me thoni qe behet... </div></div>

Shqipja nuk eshte gati akoma, po kam instaluar nje version Gjermanisht!
Per Offline, ato dalin offline pasi te gjithe doni me u mcef njeri nga tjetri dhe e lini OFF ate opsionin tek SHOW me on the WHOIS/Online list

Al-Punk

Still here

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mAsTeRmInD</div><div class="ubbcode-body">Urime per forumin e ri.

Doja te dija ca gjera:
Sa eshte numri i PM-ve qe mund te marre dhe ruaje nje anetar i thjeshte?
A eshte krijuar mundesia qe anetaret ta ndryshojne vete ngjyren e nickname dhe titullin nen emer (bashke me ngjyren e tij) ? </div></div>

PM eshte kaluar ne 500 Mesazhe nese nuk gaboj!
Po mund te ndryshosh titullin poshte emrit!

ameba

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mandi</div><div class="ubbcode-body">
PM eshte kaluar ne 500 Mesazhe nese nuk gaboj!
Po mund te ndryshosh titullin poshte emrit! </div></div>

Mando po per kodet e ngjyrave a funksionojne akoma?

Dhe si i behet me e ba firmen me ngjyra te ndryshme ???

P.S: Idea e imazheve ne firme nuk me duket shume e mire, sepse do filloje te ngarkohet me shume faqja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

alinos

Forumium maestatis

po te heqim artikuj te ndryshem, lajme dhe advertisment, mos del me e gjere permbajtja e forumit?

Qerratai

Primus registratum

Patjeter qe del me e gjere... dhe do ishte mire te hiqeshin. Perndryshe shtojini HORIZONTALISHT ne fund te faqes...

Kur do e linkoni albumin fotografik ?

a1

Primus registratum

Me behet zemra mal kur shikoj qe pronaret e albforumit punojne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Zgjedhje shume e mire.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hej eshte shume praktike kur shkon tek shkrimi i fundit "active topics" dhe vetem pozicionohesh mbi titullin e temes dhe del shkrimi i fundit...shume praktike....

kam edhe nje pyetje...pse une jam ON LINE...Mandi gjithashtu...dhe nuk i kam faqet e kuqe si Mandi? Mund te nderrojme vete emotikonen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje te gjithve. Nuk e dij a u ka pytur me pare o jo, por desha te dij a do kthehen ne shqip opsionet e forumit?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Do doja shume te rrija On line por qe mos te shikohet se ku jam duke shkruajtur psh...si behet kjo...nuk e gjeta tek profili dhe as tek preferencat...

Al-Punk

Still here

O Online, o Offline. Po te jesh Online nenkupton qe te tjeret te shohin (cfare po ben!)
I gjete faqet e kuqe?

M

Mortal

Guest

Huh? Do drru tine apo si e ke hallin?

C'eshte kjo pyetje? Ne ske sygjerime per ndonje ndryshim apo permiresim, shtroje prapanicen e pershtatju ketija qe eshte.

lol

Al-Punk

Still here

Mund ta instalojme nje aplikim qe te beje parse video nga uTube. Do e shohim ne ditet ne vazhdim!

Status
Not open for further replies.