Studentja lë fakultetin, shkaku i kësaj fotografie!

Universal

AnonymouS
23425d1431629134-studentja-l-fakultetin-shkaku-i-ksaj-fotografie-studentja-jpg
Studentja amerikane e veterinarisë mendon seriozisht të lë universitetin dhe t’i kushtohet karrierës së modelimit.
“Shkaku” i largimit nga universiteti është fotografia që ajo ka postuar në Instagram, ku është pëlqyer nga basketbollisti Lebron James qe luan me Cleveland.

Studentja mendon se kjo është një shenjë nga Zoti, që t’i përkushtohet modelimit, fal trupit që ka.
 

joetisti_

Locus omnem
o Zoti si qenka kjo. Une do lija punen dhe shkollen dhe ndonje gje tjeter dhe do te veja ku te vente kjo. Me keto te prapsme... eh...

Ka bere zgjedhje te mire. Mendimi im. Njeriu eshte mire te jape nga vetja kudo, por te jape aty ku duhet do te thote se i ben mire vetes dhe te tjereve.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
o Zoti si qenka kjo. Une do lija punen dhe shkollen dhe ndonje gje tjeter dhe do te veja ku te vente kjo. Me keto te prapsme... eh...

Ka bere zgjedhje te mire. Mendimi im. Njeriu eshte mire te jape nga vetja kudo, por te jape aty ku duhet do te thote se i ben mire vetes dhe te tjereve.

Po flet Esmerka!

Esmerja kishte te prapsshme qe Universal i kafshoi!

Mos i'a zini buken ne fyt!

Sa njerez te keqinj qe jeni!


El
 
Top