Studentet ne Parma

ena

Primus registratum
Re: Studentet ne Parma

ME FALNI .. duke lexuar mesazhet tuaja..( po i quaj keshtu).. nuk mund te mos vija re perdorimin e shume fjalve ne gjuhen italisht..
iii iiii ma shpifet.. sinqerisht flisni shqip.. mos ia ngrini kaq shum vlerat italishtes se mua personalisht me acaron nervat si gjuhe..

pacim... :wave:

:wink:

geek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tullumbace:
[qb] ME FALNI .. duke lexuar mesazhet tuaja..( po i quaj keshtu).. nuk mund te mos vija re perdorimin e shume fjalve ne gjuhen italisht..
iii iiii ma shpifet.. sinqerisht flisni shqip.. mos ia ngrini kaq shum vlerat italishtes se mua personalisht me acaron nervat si gjuhe..

pacim... :wave:

:wink: [/qb]
DËNG!!! plaç ishalla si tullumbace e çpuar /pf/images/graemlins/tongue.gif
perdorimi i fjaleve italisht eshte i paevitueshem, keto shpjegimet e biletave te trenit qe dhane keta çunat e gocat ketu lart, po nuk i shprehe ne italisht, perfundon te mos marresh vesh ate makinen automatike qe jep bileta, ajo qe "timbron" (ec ma thuaj ne shqip se per kok te plakes nuk e di ne shqip) bileten para se te hipesh ne tren etj-etj...
shkurt nuk eshte qef i madh as tangerllik me fol italisht apo fjale ne italisht, po te vijne vetvetiu per te shprehur dicka qe ne shqip ose nuk mundim, ose nuk i mbajme mend per momentin..

P.S. ...ja e shikon ate tipin aty lart me emrin Ersi? ai flet ne menyre teper te ekzagjeruar italisht midis shqiptaresh, eshte si puna e atij Olsit te filmi vizatimor qe iu mbush goja me ëëëë ëëë.... ktij Ersit i eshte mbushur goja me italiano....

Ciao Erso /pf/images/graemlins/wink.gif

COCTAIL

Primus registratum

Onufri ke te drejte,ne albforum nuk eshte se jemi shume por nofta pak nga pak do mblidhen.Parma nuk qahet per studente ke sa te dush ,sidomos kur del nga via.d'azeglio cdo 2 italion 1 eshte shqiptar.Baret e d'azeglios jone te pushtume nga shqiptaret duke fillu nga bar d'azeglio,illy caffe etj etj.Edhe per punen e festes ajo mund te realizohet mjafton vetem pak organizim nqs don te dali gjo e bukur. :rockband: ciao COCTAIL

Onufri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga COCTAIL:
[qb] Onufri ke te drejte,ne albforum nuk eshte se jemi shume por nofta pak nga pak do mblidhen.Parma nuk qahet per studente ke sa te dush ,sidomos kur del nga via.d'azeglio cdo 2 italion 1 eshte shqiptar.Baret e d'azeglios jone te pushtume nga shqiptaret duke fillu nga bar d'azeglio,illy caffe etj etj.Edhe per punen e festes ajo mund te realizohet mjafton vetem pak organizim nqs don te dali gjo e bukur. :rockband: ciao COCTAIL [/qb]
Te illy caffe(bar paris)??? :thumbsup: Ne duhet te njihemi patjeter!!!!!! Ne ça viti je??? Pastaj nese nuk takohemi si do vish tek festa?? :lol:

geek

Primus registratum

sa shqiptare hyjne e dalin te bar parigi o nene ... (te mir dhe zgjebsa)
koktail po te doje le te rrije anonim, meqe ka hapur edhe temen e "njohjeve" ...
onufri, harrova ça do thoja m**
shifemi neser.

Erind

Forumium maestatis

o gek, e di si me dukesh nga njeher si ato "tedhjet lekeshat", qe rrinin neper cepat e rrugeve dhe shikonin njerezit se ca benin dhe pastaj fillonin e shtronin raportet, "ky ishte pro partise, ky kundra". perpiqu te jesh me "aderent" ndaj shoqerise, ketu ne itali eshte nje shprehje. " chi si fa i cazzi suoi campà di più".

geek

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif ))))))))ahahahahahahaahahahahaaaa:)))))))))

geek

Primus registratum

kot nuk vajte ne milano grupi qe ta njifje nga afer:))))))))

loaded

Primus registratum

Pershendes te gjithe studentet e Parmes ne keto dite te nxehta provimesh,mungese lekesh dhe mbyllje tratativash duke svincoluar ndonje lojtar.Shpresojme sezoni i ardhshem te nisi plot hov,shprese,dhe ndonje talent te ri premtues.Hec aty pra!

bebi

Primus registratum

ks ks

ps: ersi, e din vete personi qe i drejtohet mesazhi.
meqe jam ketu, pershndes studentet ne parma me caruso-n version bocelli /pf/images/graemlins/smile.gif

geek

Primus registratum

he mo ti? me ersin kam bere paqe se kam kohe qe nuk po e shoh dreqin.
si po ja kalon ti Xray? do vish nga fillimi i janarit ketej ne Parma, te shikosh si i behet zbor giallobluve mu ne mes te Tardinit? mos harro se vitin qe kaloi te solla dhe foto ne albforum, po deshe biem dakord marrim edhe ersin me paladinin.
atehere shhkurt fare, appuntamento te stacioni me 11 janar nga mesdita, nje qebab shpejt e shpejt te arabi, dhe pastaj blejme biletat mbrapa tardinit, te kurva sud, ka bileta per interin deri ne momentin e fundit, ta garantoj une.
me thuaj qe te organizohem edhe une nga puna per leje. ciao

Shoku jote ne 11 janar eshte akoma ne shqiperi!
Po ti nuk do te vish ne shqiperi per festat??
Ja kalofsh mire!
Forza Inter! /pf/images/graemlins/laugh.gif

geek

Primus registratum

jo /pf/images/graemlins/frown.gif
me skadon permesso ne 31 10or, dhe e kam futur para 1 jave, po do shkoje burazeri im (paladin).
ja kalofsh mire edhe ti dhe gezuar, po shum po e zgjat ti mbas 11es, apo ske provime, un jam zhytur keq :mad: nejse, bej qef dhe per mua.
miraccomando ne diten e ujit te bekuar, te besh banjo te osumi, sic e do zakoni. ciao /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam provim ne 13 janar,dhe kame marre librin me vete,mos me pyet perprovimet se keq e mkeq po vete puna!
Do isha lare po nuk jam ortodoks,pastaj megjith ate te ftohte qe ben ke ura gorices te dridhe qimia! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]
Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga coctail:
Sa kujton ti se jemi vetem 10 studenta ne Parma dhe duhet te njifena sesbon.

Dhe mendoni te njifeni ketu?? Nuk mendon se do ishte qesharake??Imagjinoj nje skene te ngjashme me kete :sikur te takoheni ne chat psh, dhe pasi te flisni me ore te tera te zbulonit qe banoni ne te njejtin pallat!Ma daiiii...! [/qb]
O Loren kam vene re nje gje tek ti.Do nderhysh ne ç'do vend ne ç'do teme,do japesh mend,do bosh si me e zgjuta,me e bukura,me e informumja qe nga arena nderkombetare per luften ne irak deri tek:sa here ne dite beni seks?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Spontanisht me lindi nje pyetje:Cfare kerkon? [/qb]
:lol: :lol:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga geek:
[qb] jo /pf/images/graemlins/frown.gif
me skadon permesso ne 31 10or, dhe e kam futur para 1 jave, po do shkoje burazeri im (paladin).
ja kalofsh mire edhe ti dhe gezuar, po shum po e zgjat ti mbas 11es, apo ske provime, un jam zhytur keq :mad: nejse, bej qef dhe per mua.
miraccomando ne diten e ujit te bekuar, te besh banjo te osumi, sic e do zakoni. ciao /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eshte bere prape marreveshja e nisjes ne shqiperi me ricevute. Interesoju ne questure, nqs ke akoma ne plan te nisesh /pf/images/graemlins/tongue.gif megjithse sot eshte i cike shume vone per te vendos /pf/images/graemlins/smile.gif