Studentet ne Parma

COCTAIL

Primus registratum
Re: Studentet ne Parma

o Loren po nuk ka na i gjo te keqe mi lal.Nuk eshte na i gjo e keqe te njohesh neser qe personi ne chat eshte komshiu jot,biles eshte dhe me interesante kur ti ate nuk e njef fare por e njef vetem me ane te kompjuterit.Kurse sa per lirine e fjales dhe te shkruarit nuk te thote njeri gjo por zakonisht kur thuhet ose shkruhet dicka te jete dicka me kuptim se edhe kshu kot te grricesh kot ska kuptim. ciao COCTAIL

loaded

Primus registratum

Hec aty Coctail!Po kush ta ka gjet ket emrin se te hiqka petllen? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

COCTAIL

Primus registratum

O STUDENTAT NE PARMA.CA MENDONI SI JU DUKET JETA KTU???SI JU DUKET SHOQERIA QE KENI ZEN QOFTE SHQIPTARE DHE ITALIANE?DHE A E NDJENI RRACIZMIN NE ITALI?PO PER PUNEN E STUDIMEVE SI ECIN?A JENI NE RREGULL ME PROVIMET? COCTAIL

geek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga COCTAIL:
[qb] ... ... ... PO PER PUNEN E STUDIMEVE SI ECIN?A JENI NE RREGULL ME PROVIMET? COCTAIL [/qb]
un per vete jam beterr fare :idea:

geek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb]
Fillimisht postuar nga geek:
[qb] aman dhe ajo faqja ne internet.... le shume per te deshiruar
icon13.gif
[/qb]
Epo te beshtysh tek buka qe ke ngrene, per mua eshte kulmi.. [/qb]
... po pra, por qe kur i ke futur turinjte ti ama ...

Fillimisht postuar nga geek:
[qb]
Fillimisht postuar nga COCTAIL:
[qb] ... ... ... PO PER PUNEN E STUDIMEVE SI ECIN?A JENI NE RREGULL ME PROVIMET? COCTAIL [/qb]
un per vete jam beterr fare :idea: [/qb]
Pse e paskemi si Interista ne ket punen e Provimeve,Boooooooo ket vit ngela pa burse!

Diddy19

Su@mi

Te kam thene behu Juventin :smash: Merr nje cike shembull nga une:edhe scudetto edhe burse :book:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Mirmbrema.Une studioj ne Parma.Me pelqen shume lumi Rhen qe kalon mespermes.Pardje isha per ski ne malin e Dajtit qe eshte aty prane dhe u kenaqa shume.Sa here kaloj neper Viale Monza se di pse me kujtohet...I ngjan aq shume Pogradecit.
Une per vete e pi kafene e mengjesit perdite tek Bar friends.Kurse per fundiave vete ne Paris qe eshte 2o km larg.Zakonisht shkoi me tram,por perdor edhe bicikleten.35 minuta larg eshte deti dhe vete peshkoj ndonjehere...,ehhh sa bukur kalohet jeta ne Parma [/qb]
arturossss, si e kam lu**tin? a asht prep si lepurush? leni rrenat po futja ndoj birre e ndoj dore domino ne plazh.
hajt shndet, edhe mos harro se je ala i punesum prej mejet /pf/images/graemlins/wink.gif
nga Plesidentja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Te kam thene behu Juventin :smash: Merr nje cike shembull nga une:edhe scudetto edhe burse :book: [/qb]
Me mire ngelem pa burse se sa te behem juventin.

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nha X-Ray:

Mos me thuaj pastaj qe nuk te paralajmerova!

Me mbaj te azhornuar per zhvillimet ekonomike te tuaja vitin akademik te ardhshem /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nha X-Ray:

Mos me thuaj pastaj qe nuk te paralajmerova!

Me mbaj te azhornuar per zhvillimet ekonomike te tuaja vitin akademik te ardhshem /pf/images/graemlins/tongue.gif ! [/qb]
E di ate barsaleten ma jep njehere ta tregoj?

Sallaku

Primus registratum

Po ne qe vime shpesh ne parma(Per qef sigurisht)lejoheno te grupi :wave:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga X-Ray:
E di ate barsaleten ma jep njehere ta tregoj?

Shyqyr qe keto web-sitet s'ndjekin parime si ky i joti kur nepermjet komandave i kerkoj te me japin ndonje informacion! /pf/images/graemlins/laugh.gif

X-Ray!Cfare ke??Pushim keto kohet e fundit??? :smash:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Robo:
[qb] Po ne qe vime shpesh ne parma(Per qef sigurisht)lejoheno te grupi :wave: [/qb]
Po mo "robo". Ne nuk bejme perjashtime. mjafton te jesh dashamires /pf/images/graemlins/wink.gif

Erind

Forumium maestatis

Keta interistat, pa kupe, pa burse tani mesa shof edhe pa shoqeri femerore... boooo
interist = jetqeni.
Ps. ja dhe nje, rrofte "juvja" dhe i rregullojme mire keta. :wave: