Student ne Itali

crazy

Primus registratum
Re: Student ne Itali

rambla mire se te vish ne milano...shyqyr qe je euforike se pastaj do te te bjeri por shpresoj qe te argetohesh dhe t'ja kalosh mire.. :wave:

Turing

Primus registratum

Si perfundim kjo puna e ketij autorizimit eshte nje m.. i madh. Nejse fatmiresisht kam nje mundesi tjeter per ta marre vizen se per ndryshe do isha djegur fare.

Nejse, flm atyre qe me kthyen pergjigje.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Persa i perket Milanos...nuk esht ndonje gje e pa-arritshme. Nqs vini vetem&s'keni njeri ktu ju sugjeroj te vini disa muaj para te shihni situaten mire me syt e tuaj. Nuk esht dhe kaq e pa-arritshme sepse (varet dhe nga uni) nje reddito diçka i ulet mund t'ju ndihmoj,sigurisht duke u ndihmuar me nje pune part/time sepse nuk shtyhet e kuptoni dhe vet me shum shpenzime.Ne Milano ka me shum drejtime sepse ka dhe shum stranieri,por ndihmohen jasht mase. Kshu fjal ne ajer mund te hedhim shum...por ikni ne qytetin ku doni te vazhdoni shkollen dhe shihni situaten&silluni nen vazhdim me mundsite&vullnetin tuaj.
Mund te jet i veshtire fillimi...por mund t'ju ripagohet nen fund si student i nje far niveli.

pippo

Primus registratum

po te kisha mundesi te rizgjithja nuk do te kisha zgjedhur kure nje universitet italian ... pune muti , sa entusiasem keta matricola-t ehhhhhhhhh te shkretet .........

Guest

po te kisha mundesi te rizgjithja nuk do te kisha zgjedhur kure nje universitet italian ... pune muti , sa entusiasem keta matricola-t ehhhhhhhhh te shkretet .........

--------------------
as une!!!!!!!!!!!1

Ore eshte e habitshme,si eshte e mundur qe kam thuajse nje muaj qe kerkoj shtepi dhe nuk po gjej,pergjigjet nga me te ndryshmet:
-Sa e marrin vesh qe jane shqiptare ta mbyllin telefonin menjehere,ndersa disa qe jane pak me te edukuar thone qe do te marr vete ne telefon se kemi dhe oferta te tjera(dhe harroje ate telefonate)
-Nuk u japim shtepi studenteve
-Jane rritur kaq shume cmimet e qerase se shtepive sa me mire ja vlen me fjet poshte ures se sa te paguash 300 euro per nje shtepi te qelbet,afer stacionit te trenit,ku as gjumin nuk e ben rehat se kur kalon ai treni mallrave,te ngrihen qimet e kokes perpjet,a thua se po bie termet 7 ballsh!
Porcha puttana che vita di merda!

Wii

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ore eshte e habitshme,si eshte e mundur qe kam thuajse nje muaj qe kerkoj shtepi dhe nuk po gjej,pergjigjet nga me te ndryshmet:
-Sa e marrin vesh qe jane shqiptare ta mbyllin telefonin menjehere,ndersa disa qe jane pak me te edukuar thone qe do te marr vete ne telefon se kemi dhe oferta te tjera(dhe harroje ate telefonate)
-Nuk u japim shtepi studenteve
-Jane rritur kaq shume cmimet e qerase se shtepive sa me mire ja vlen me fjet poshte ures se sa te paguash 300 euro per nje shtepi te qelbet,afer stacionit te trenit,ku as gjumin nuk e ben rehat se kur kalon ai treni mallrave,te ngrihen qimet e kokes perpjet,a thua se po bie termet 7 ballsh!
Porcha puttana che vita di merda! [/qb]
fat marigoje ke dhe ti mo!!!ne fakt ke te drejte.edhe knej nga une illoj eshte.shtepite me te mira me qira shkruajne:affitassi solo a studentesse.e forta eshte qe cmimet jane me te arsyeshme...kush e merr vesh!!!po i studenti mer ku do shkojne do mbesin rrugeve?

Florus

Forumium maestatis

ramble, e vertete qe ka me shume oferta per studentesat por nuk mjafton /pf/images/graemlins/tongue.gif
duhet te jesh:
non fumatrice
no matricola
ragazza seria
referenziata
settimana corta (mos bej gaf ta marresh)
/pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

une jam rehat , ose te pakten ashtu mendoj. nuk me intereson apartament ta ndaj me njeri tjeter, e dua te gjithe per vete /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ore futini nje search tek google dhe do gjeni nnnje mori sitesh ku ofrohen shtepi me cmime shume te arsyeshmeper mendimin tim...dhe kur pranojne student te erasmus pse jo shqiptar?????!!!!

Ramblushe...suksese ylli...e vendose se per ca do shkosh me ne fund?'' :wave:

Rambla

Primus registratum

istituti e mercati finanziari /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

:wave:

pippo

Primus registratum

kjo tipa ketu siper e paska ne terezi e ju shqetesoheni aaaa kjo paska nje hale leke
(derisa do nje apartament te gjithin per vete ).......................... ringrazia tuo padre da parte mia :sleep:

Guest

Jo se me intereson shume...po pse duhet te kalohet ne nje ironi te tille se tjetri thote se do nje apartament me vete????
Ka aq lek sa te paguaj nje monolokal apo dikush i ve ne dispozicion nje apartament qe nuk e perdor...pse duhet te talleni me tjetrin dhe sa hale me lek ka?????!!!!!

Keto mendime do ishin per nje ikone te tille :sleep:

Diddy19

Su@mi

Eshte thjeshte zili...Disa i kane mundesite te kene nje apartament me vete,te tjere jo!

rambla,buona fortuna! Po pse kete dege mi goce?? Già ti immagino me gazeten "Il sole 24 ore" ne dore tek sheh si ka ndryshuar MIBTEL apo DowJones ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

pippo

Primus registratum

Zili un pai di palle eshte thjesht kostatim nuk mund te kesh zili nje person qe nuk e njef.