Studentët me pishinë në dhomë!

HipHop-Girl

Papirus rex
Studentet%20me%20pishine%20ne%20dhome%20foto%204.jpg
Studentet%20me%20pishine%20ne%20dhome%20foto%203.jpg
Studentet%20me%20pishine%20ne%20dhome%20foto%202.jpg
student-euml-t-me-pishin-euml-n-euml-dhom-euml_hd.jpg

Qyteti Wuhan në Kinën qendrore është i njohur për temperatura të larta, që arrijnë deri në 50 gradë Celsius.

Vendasit zakonisht kanë pajisje për freskim të ajrit, por në kamspuset e studentëve, nuk ka instalime të tilla.
Në kohën kur përpos ambientit të nxehtë, studentët janë edhe në valën e tyre të provimeve të semestrit, kanë gjetur një mënyrë të posaçme për freskim.
Në dhomën e tyre të vogël, katër student që jetojnë bashkë, kanë vënë një pishinë, në mënyrë që të shmangin të nxehtin.
Ata edhe mund të flenë aty, por vetëm nëse e bëjnë më ndërrime, sepse pishina nuk i zë më shumë se dy persona./Telegrafi/

Hektor12

Locus omnem
Studentet%20me%20pishine%20ne%20dhome%20foto%204.jpg
Studentet%20me%20pishine%20ne%20dhome%20foto%203.jpg
Studentet%20me%20pishine%20ne%20dhome%20foto%202.jpg
student-euml-t-me-pishin-euml-n-euml-dhom-euml_hd.jpg

Qyteti Wuhan në Kinën qendrore është i njohur për temperatura të larta, që arrijnë deri në 50 gradë Celsius.

Vendasit zakonisht kanë pajisje për freskim të ajrit, por në kamspuset e studentëve, nuk ka instalime të tilla.
Në kohën kur përpos ambientit të nxehtë, studentët janë edhe në valën e tyre të provimeve të semestrit, kanë gjetur një mënyrë të posaçme për freskim.
Në dhomën e tyre të vogël, katër student që jetojnë bashkë, kanë vënë një pishinë, në mënyrë që të shmangin të nxehtin.
Ata edhe mund të flenë aty, por vetëm nëse e bëjnë më ndërrime, sepse pishina nuk i zë më shumë se dy persona./Telegrafi/
Thjesht info material per chit chat ....

Hektor12

Locus omnem
Po cke ti spo te kuoton njeri kur ska vrejtje autori i temes , pse te djeg, a ste duket vetja ty i bezdisshem ne kete rast , kam te drejte te them cte dua sma ndalon njeri .... dhe leje kujt si marr