Re: Stargate!
Nese vertete une mendoj qe çfare fluturon haet, atehere si ka mundesi qe ju mendoni per kanale kozmike dhe njerez jeshil, ndersa une mendoj per fakte shkencore dhe pervojen njerezore?!? Si ka mundesi qe une ruaj dozen e skepticizmit, nderkohe qe ju pranoni gjerat ashtu si serviren?!?
Profesioni qe keni ju jep perparesine te shtremberoni gjithçka qe une mund te them. Ato shembuj qe keni dhene ju, i kam lexuar, mundohuni ju te lexoni ndonje gje, se mbase ju hapet ai horizonti. E kuptoj qe kokefortesia dhe krenaria shqiptare nuk ju lejon, por edhe nje mendje 20-vjeçare mund te ofroje diçka, apo mendoni me te vertete ta kundershtoni edhe kete?!?
Dhe se fundi, ju mik i dashur ia paskeni ngene, ne fund te fundit qenie virtuale jeni, por une kam gjera me te mira per te bere sesa te çaj derrasat me ju. Nese SG1 e ben punen per ju, shijojeni...
Gjithe te mirat...
Meso te lexosh! Une nuk dhashe, as nuk mund te enderroj, te jap shpjegim absolut per ndonje gje. Dhashe vetem disa hipoteza qe jane me me baze si nga ana shkencore ashtu edhe ajo logjike, nderkohe qe ju nuk keni ofruar asnjeren!Fillimisht postuar nga atman:
[qb] Nuk duhet shume mund per te demonstruar injorance per te vetmen arsye se kjo kushton me lire se çdo gje.
Eshte per t'u habitur se si doli njefare Glamdring dhe u dha shpiegim te gjitha problemeve mitologjike qe kane mijera vjet te cilat e ndjekin e formojne dhe e transformojne njeriun, por qe ende nuk eshte zgjidhur plotesisht enigma e tyre, nga budallenj te shkences qe vazhdojne e vrasin trurin, ndersa zgjidhjen e jep pikerisht nje mendje njezet vjeçare qe mendon se ç'fluturon hajet.[/qb]
Nese vertete une mendoj qe çfare fluturon haet, atehere si ka mundesi qe ju mendoni per kanale kozmike dhe njerez jeshil, ndersa une mendoj per fakte shkencore dhe pervojen njerezore?!? Si ka mundesi qe une ruaj dozen e skepticizmit, nderkohe qe ju pranoni gjerat ashtu si serviren?!?
Zona 51 eshte zona ushtarake, dhe une, ju dhe miliona njerez te tjere jane shume larg te vertetes, deri sa qeverive qe marrin guximin te vendosin se çfare mund te dine nejrezit e thjeshte pranojne te tregojne gjithçka dhe te lejne njerezit te vendosin per te ardhmen.Fillimisht postuar nga atman:
[qb]Dhe ne te gjitha rastet koha e mire. Shembujt jane te shumte djale i mbare dhe mundohu te lexosh, sa per keshilla je shume larg ende, shume shume larg por nuk e kupton. [/qb]
Profesioni qe keni ju jep perparesine te shtremberoni gjithçka qe une mund te them. Ato shembuj qe keni dhene ju, i kam lexuar, mundohuni ju te lexoni ndonje gje, se mbase ju hapet ai horizonti. E kuptoj qe kokefortesia dhe krenaria shqiptare nuk ju lejon, por edhe nje mendje 20-vjeçare mund te ofroje diçka, apo mendoni me te vertete ta kundershtoni edhe kete?!?
Dhe se fundi, ju mik i dashur ia paskeni ngene, ne fund te fundit qenie virtuale jeni, por une kam gjera me te mira per te bere sesa te çaj derrasat me ju. Nese SG1 e ben punen per ju, shijojeni...
Gjithe te mirat...