Star Wars - Trilogjia e trete

Dreamer

Under the Dome
Me sa pashe ne disa fragemente kyçe per mendimin tim rregjizori jep disa detaje per filmin qe do vijoje, dmth pjesen e dyte.
Kte rradhe besoj kemi nje histori te kundert me ate qe ndodhi me Anakin-in.
Ne dy/tre fragmente filmi me percolli ate sensacion :p
Sdo them se ku ama nqs e keni vene re edhe ju kete gje shprehuni :)

gurax

Pan ignoramus
Code:
                           ...''..
                           ....,;:ol:.            Zoteri, erdhen rebelet dhe
                           ....',;:coOk;        / jane te cuditshem dhe
                           .'clc:,',:dkXK:     /  nuk zene rehat derisa ato
                     .  .. ;dxdl'....,xONWO.  /   uniformat e shpifura
                 .  .......;xkxc......'kOXNX./    stormtrooper te ndrrohen
    ........................lkxo,......lOKXWX.    me kostume macesh!
   ..........................;loo:'...,lkkKNWx
................................,;;;;:ocxkKXWW
................................',;:clodk0XNNN.
...............................'',;;ccoxk0XNWM.
.................................',;;:oodOOXX
.................................',;;:oook0Nd

Aki

Paint It Black
Derisa presim pjesen e dyte te trilogjise se trete akoma me dyshimin se kush eshte Ray, ja keta qe sngopen po pergatisin nje antologji, nje film me ngjarje para ndodhive te te tererere Star Wars, me emrin Star Wars Rogue One, ose vetem Rogue one me aktore...well qe sjane te filmat fare, plus diego luna(mbase ben nje dirty dancing ketu) dhe per ata qe kane shpresa akoma se Star Wars eshte film serioz, ju rikujtoj se ne shpjegimin e ketij filmi ne Wikipedia shkruan SPACE OPERA(me fjale tjera tele novele)
E kshu y tu mama tambien star wars :p

addictedru21

Primus registratum
Science fiction films to attract more. This Will definitely see. Maybe I'm lucky, and find out Before the cinema, the Internet here...:cool:

gurax

Pan ignoramus
@addictedru21 , te lutem shkrimet te jene ne gjuhen shqip. Anglisht apo ne ndonje gjuhe tjeter mund te kete nje batute apo nje reference apo ndonje tjeter gje relevante apo ilustrative, por ne thelb shkrimet duhet te jene ne gjuhen shqip.
:)

Eléonoré

Valoris scriptorum
Para eshte para dhe mbrapa eshte pas. Luke eshte Luke dhe jo Kul! (cul - bythe) Nuk krahasohesh ti dot kurre me Anakin. Nora eshte para dhe Aron eshte pas! Jo e njejta gje! There is a right side and a wrong side. I vetmi njeri, qe si puna e tekstilit qe eshte njesoj para dhe pas, brenda dhe jashte, e kristalte dhe krenare JAM UNE. Ju pocaqirat e ndotura mbulohuni me thase te zinj a te bardhe, si t'jua doje menderja, vecse mos i tregoni plehrat qe mbani brenda jush. Nga vije une, Sith dhe Jedi jane NJE e te pandare perhere ne harmoni! Lament you asshole!

Eleonore

Oh and by the way I handle only extremely HOT and extremely COLD. Nothing in between. I puke everything that is COOL.

gurax

Pan ignoramus
Eléonoré , erdhe si shkreptime ne qiell te kalter. Ka ndonje gje qe nuk shkon? :eek:

"But here is not the creature you are looking for!" -- Star Wars

joetisti_

Locus omnem
filma shkence-fantazi i kam te parapelqyer edhe une. Vetem se jam perzgjedhes sepse kam ndjekur, e me pas lene ne mes, disa filma qe sado per nje publik te rritur, me jane dukur terheqes per kureshtje te nje publiku femijeror. (nuk e kam me cfare thuhet ne teme, nuk i kam pare)

Nje gje qe me vjen ta them, eshte se per regjisoret e po ketyre filmave, mendoj, se ka ardhur koha te punojne fort qe, pershembull, mjetet qe perdoren te jene fantazi e paster, duke pare se vetem ashtu ka interes dhe kureshtje per ta shijuar filmin. Ndryshe tekonologjia, jo shume kohe me vone se filmi del, ato mjete i nxjerr ne shitje :p (makine fluturuese e si keto)

gurax

Pan ignoramus
C_gkJflV0AAc85u.jpg