Staff dhomes #Shqiperia lexoni ketu pa perjashtim

SkinArt

Primus registratum
Staff dhomes #Shqiperia lexoni ketu pa perjashtim

Kam frekuentuar kete server qe ne fillimet e tije kam njohur shume shoke dhe shoqe ketu me ka pelqyer qe te jem gjithmon pjestar i ketij staff edhe si users i thjesht. Te gjith e dine te paktem ato qe me njohin ketu qe jan nje brez pak me i vjeter ne kete Network prania ime me me emer SkinArt nuk i ka sjell asnje here shqetesime ose probleme por sot u ndjeva u ndjeva shum i ofenduar nga personi me nick CensoreD qe eshte Kelti ne fjale por ofendimi me i madh qe me erdhi eshte se ne dhome kishte SOP neper kembe dhe asnje nuk ben asnje veprim kete nuk arrij ta kuptoj perse ato nuk moren asnje mase pse nuk than asnje fjale per kete, ishin pergjumesh ? Nuk dua ti zgjatem shume temes por po kaloj disa logse qe u bisedua ne main. Pasi isha away per mese 5hr ne chat se isha busy. Vjen shoqja ime me nick Bella dhe qe rastesia qe e pashe qe hyri dhe ketu fillon dhe biseda.

[05:59a] * Spam-Bot (~AlbNetWor@Albnetwork-40542.a2000.nl) has left #Shqiperia
[05:59a] * Spam-Bot (~AlbNetWor@Albnetwork-40542.a2000.nl) has joined #Shqiperia
[06:00a] * shkodrani``GQ``MICHIGAN (~Fati@Albnetwork-23530.ipt.aol.com) Quit (Mirupafshim!)
[06:01a] * Bella (shqipEria.@Albnetwork-8708.cpe.net.cable.rog ers.com) has joined #Shqiperia
[06:02a] <Antionline> hey bella
[06:02a] * BeBi|brb is now known as Mandarina
[06:03a] * edisnarda (~shqiPeria@Albnetwork-32346.mad.east.verizon .net) Quit (Mirupafshim!)
[06:03a] * Spam-Bot (~AlbNetWor@Albnetwork-40542.a2000.nl) has left #Shqiperia
[06:03a] * Spam-Bot (~AlbNetWor@Albnetwork-40542.a2000.nl) has joined #Shqiperia
[06:04a] * Antionline Bella whiuUu
[06:05a] * Pretty_Woman (Albworld@Albnetwork-13345.qc.sympatico.ca) Quit (Mirupafshim!)
[06:05a] <Antionline> Hey bella e paske mbyll gojen me mask sot e te paska tremb sars Hew
[06:06a] * gjej-com|3991 (~shqipEria@Albnetwork-24043.ipt.aol.com) has joined #Shqiperia
-
[06:07a] Bella is shqipEria.@Albnetwork-8708.cpe.net.cable.roge rs.com * Shqiperia.com Chat
[06:07a] Bella on #Shqiperia
[06:07a] Bella using arusha.albnetwork.net Serveri Shqiptar ne Albnetwork
[06:07a] Bella has been idle 14secs, signed on Fri May 16 06:01:22
[06:07a] Bella End of /WHOIS list.
-
[06:07a] * Spam-Bot (~AlbNetWor@Albnetwork-40542.a2000.nl) has left #Shqiperia
[06:07a] <CensoreD> * Antionline Bella whiuUu [po ti mer trap]
[06:07a] * Spam-Bot (~AlbNetWor@Albnetwork-40542.a2000.nl) has joined #Shqiperia
[06:08a] <CensoreD> <Antionline> Hey bella e paske mbyll gojen me mask sot e te paska tremb sars Hew [e ma veten per te qut kshu?]
[06:08a] <Antionline> Beala whiuUu [po Ti mEr gRaP]
[06:08a] <CensoreD> zgjeps
[06:08a] <CensoreD> apo ke qejf me dal
[06:08a] <CensoreD> e mos me hy mo ktu ne ket chat?
[06:08a] <Antionline> Hey bellu e paska mmmbyll Gojen me masssk sot E te peska tttttremlmmmb sars Hew [e ma vvVeten per te gettt cshu?]
[06:08a] <CensoreD> !op
[06:08a] * [AlbNetWork] sets mode: +o CensoreD
[06:08a] * You were kicked by CensoreD (ik e boj cicin)
[06:08a] * Attempting to rejoin channel #Shqiperia
[06:08a] › Now talking in #Shqiperia
[06:08a] * Topic is 'Miresevini tek dhoma #shqiperia, Per te hyre ne kete site perdorni linkun http://bisedo.shqiperia.com. Ju urojme chat te mbare!!!'
[06:08a] * Set by Mandi on Thu May 15 21:57:18
[06:08a] [06:08a] › Channel Information: Ops: 4 [21%] Voice: 2 [10%] Regular: 13 [68%] Total: 19 [100%]
[06:08a] -[AlbNetWork]- Vendosni nje foto tuajen prane Albumit te Chatisteve te dhomes #shqiperia http://www.shqiperia.com/chat/chatues/album01 Miresevini ne dhomen #shqiperia .Per ç'do pyetje apo paqartesi ne lidhje me komandat edhe funksionimin e chatit /join #ndihme. Stafi ju uron te gjithe shqipetareve argetim te mbare , paqe e begati.
[06:09a] * CensoreD sets mode: +b *!*@213.149.101.Albnetwork-41723
[06:09a] * You were kicked by CensoreD (ik se me lodhe syte , zgjeps)
[06:09a] * Attempting to rejoin channel #Shqiperia
Session Close: Fri May 16 06:09:10 2003

Une isha me nick Antionline pasi e kisha len away nick Un kete nuk e kuptoj nqs ju e kuptoni shkruani dicka per me teper :[ Nqs keltit i jan lodhe syte per gjume se rrin roje ne chat me ore te tera le te fleje qe te jete me i kthjellet se biseda ime skishte pse lodhte syte e keltit se sic e pate ishte aq e shkurter sa nuk ka pse te lodhi po shyqyr qe ka Query dhe qe arrita te flas me Bella

Kam ven re se per shkak te mirnjohjeve tuaja nuk jeni ne gjendje te kritikoni shoket tuaj qe jan sop ose aop ku e di une por kur nje person arrin te nxjerri me ate arsye si kjo me siper per mua eshte ofendim shume i madh. Shpresoj qe kete postim ta lexojne ato qe merren me mbarvajtjen e dhomes. dhe gjithashtu te marrin masa perkatese nqs nuk merren masa qe te mos ndodhin me gjera te tilla ather un sdo ta frekuentoj me kete Network

Flmn per mirkuptimin
Albano

FALKO

Forumium maestatis
Re: Staff dhomes #Shqiperia lexoni ketu pa perjashtim

Nuk besoj se ka qene Kelti ai qe te ka bere kick me kete fjalor, megjithate une do flas vete me te sapo ta shikoj.
Per me shume eshte vene ban IP edhe nuk te ka bllokuar vetem ty.
Do perpiqem te te kthej pergjigje sa me pare ose ne fol mua kur te jesh ne chat.

Kjo teme pastaj nuk eshte per abuzimet ne server por per tek dhoma #shqiperia.

SkinArt

Primus registratum

Pershendetje ne radhe te pare moderatori temes ta kaloje temen tek Dhoma #Shqiperia per arsye se kam zgjedhur vendin e gabuar per te paraqit ankesen time.

Per Falkon.

Qe e ka bere kelti kjo nuk diskutohet se si ti dhe une e dime shume mire qe ate emer e mban KELTI
Ce shtyu do thoja une.? kete nuk e di dhe uroj ta zgjidhim shpejt. Persa i perket IP kjo ip nuk eshte ven ne +b, por ne season excess limit qe ti e di mir qe do te thote se kur ai grupim IP kalon limit e hyrjes ne IRC Albnetwork atehere ajo IP block per nje afat kohor te paktem 1hr. Kishte limit ne ate moment qe mua me vun +b jo nuk kishte sepse ishte ora 6AM e mengjesit dhe nuk kishte mase join ne services me ate IP qe keshtu IP +b eshte jasht kesaj teme dhe e 3
Flmn qe more inisiativen per te marr vesh per se erdhi ky +b i pa drejte dhe qe ishe i gatshem te me ofroje ndihmen tende.

Per Enton.
Nuk mund ta quaj keqkuptim kete per arsye sepse un nuk kam ndonje muhabet me keltin nuk jemi share ose lavderuar ndonje here me nje fjale pothuajse nuk kam lidhje fare me te ai hyn ne IRC ben detyren e vet un si user shof punen time logs flasin vete e nisa qe aty logs se logs e mia filluan qe ne oren 20PM por duke mos folur ne IRC deri ne mengjes se isha busy qe rastesia qe hyri shoqja ime dhe sa e pashe i fola aq ishte biseda ime as me pak as me shume.

Do ishte mire KELTI Te vinte ketu ose te me sqaronte pse e beri kete dhe jo duke shajt me llafe nga me te ndyrat ne query kur e pyeta pse e beri.

Per Falkon.

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Nuk besoj se ka qene Kelti ai qe te ka bere kick me kete fjalor[/qb]
Tani po te jap info qe vjen direkt nga Services Members ne Albnetwork

Per fat te keq Services are currently down. Please try again later. por nqs doni me shume info mund te shkruani /ns info KELTI /ns info CensoreD dhe do te shikoni se eshte e njejta IP e njejta ID e njejta Full Name

lil-butterfly

Primus registratum

po shkruaj ketu jo vetem per ty SkinArt por edhe per usera te tjere qe kur bejne ankese ndaj nje aop/sop/admin gjithnje japin logese vetem pjesen e kb edhe jo c'eshte thene me perpara. shpesh ndodh qe nje user me sharje edhe ofendime behet aq i bezdisshem edhe acarues sa te detyron me perdor nje fjalor qe askush nuk do ta shprehi apo lexoje (nuk po ta them ty personalisht qe te mos keqkuptohemi) edhe pastaj preken nga nje kb edhe vijne e bejne nje ankese. ka fillu qe te ndodhi gjithnje e me shpesh tani qe nje user thote nje "bad word" edhe 3-4 te tjere e pasojne nga mbrapa, le te mos japim rastet kur userat jane shume ofendues me njeri-tjetrin sic pash edhe ne rastin tend: [06:05a] <Antionline> Hey bella e paske mbyll gojen me mask sot e te paska tremb sars Hew. per mua si user kjo shprehje eshte shume ofenduese edhe nqs une si aop do isha online sigurisht qe do te te kisha bere kick pasi asnje s'ta ka per borxh qe te duroje fjalet e tua (flas keshtu duke pare vetem logest qe ke nxjerr ti)

shpresoj ne mirekuptimin e ketij msg nga ana jote

me respekt GaP

SkinArt

Primus registratum

Degjo GaP po te lexosh me vemnedje ca kam postuar do e kuptosh me drejte te lutem lexoi me me vemendje nqs se ke kuptuar ankesen time po ta shkruaj dhe nje her per ty me shkurt
1)u dhan aq logse sepse aq kisha fol ne chat edhe pse kisha shume kohe online sepse sa vej emrin dhe nuk rri ne chat qe keshtu biseda ime aq ishte sa pe aty as me shum as me pak
2)bella eshte shoqja ime dhe para nje dite ne po flisnim te dy per sars ta zem se bella e mori per kaq un meritova +b edhe pse po flisja per sars
dhe e 3) me kthe ti pergjigje ketu nqs ti do me beje kick do me shaje zgjeps me reason? te lutem kesaj te 3 pergjigju dhe e 4 ta dish ti gap un kam 4 vjet me kete chat dhe nuk kam marr jo ban ndonje here por as te shajtmen me te vogel se asnje here se kam ber veten dhe per kete qe me ndodhi dje sdua ta toleroj nqs do te gjitha logs un ti jap diku tjeter ne email query ose ku te duash sepse jan 12 ore logse dhe smund ti nxjerr do te gjitha ketu nqs te nevoiten logset vertet ose kush do full te djeshmet jam gati tjua a nis te lutem nqs do te pergjigjesh pergjigju vetem pyetjes se 3 dhe leri vend FALKOS ose KELTI ta sqarojme se kshu ka me u sqaruar me mire

Al-Punk

Still here

Gap: Ki parasysh te lutem qe: BAN dhe KICK behen kur jane te domosdoshem dhe jo kur ka nje pretekst per t'i bere

SkinArt, pergjigje do te marresh kur te sqaroje dhe Kelti pozicionin e tij pasi nuk mund te gjykohet duke pare vetem njeren pamje te situates!

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Miredita te gjitheve.
Duke pare forumin dhe kete pjese te tij e cila flet per chatin shikon njeriu nje larmi ankesash po ti marresh shumica jane per mua dhe me vjen mire qe njerezit ankohen,por nga ana tjeter me vjen dhe keq me veten dhe them.Pse vetem ankesa?Pse nuk doli njeri te thote po i them thnx KELTIT apo dicka tjeter?
Megjithate qe te mos e bej si histori te gjate sepse i humbet lezeti.
Me ty Skinart nuk kam asgje personale pasi nuk mund te fus chatin ne jeten time personale.Ato logse qe ke paraqitur me siper jane ashtu sic i ke paraqitur dhe persa eshte e shprehur aty di te te them me fal vetem per arsyen e kickut qe kam bere dhe per nja dy fjale qe kam shprehur.Per keto te dyja te them une me fal.Kurse ti po qe se je njeri me kulture sic mendom se je,kur te hysh heres tjeter ne chat kerkoi te falur atij personi qe ofendove ne main.Kerkoi te falur atij personi qe ofendove ne privat megjithese privati eshte privat sic dihet megjithate ti nuk u permbajte dhe ofendove dhe ne main ate person.
Skinart kick ban u bere sepse nje user te cilin po e ofendoje ne privat mu ankua per disa minuta rresht dhe keshillat e mia ishin te te bente ignore.Ti duke mos marre pergjigje nga ai user i kalove ofendimet nga privati ne main per ate ofendim u bere ban.Per arsyen e kickut te thashe qe e kam tepruar dhe me fal.
Uroj te mos kemi perplasje me bashke por sic kerkon te respektohesh,respekto dhe veten.
Thnx KELTI.

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Gap: Ki parasysh te lutem qe: BAN dhe KICK behen kur jane te domosdoshem dhe jo kur ka nje pretekst per t'i bere [/qb]
Mandi, une se kuptoj se c'nenkupton ti me fjalen "pretekst" por ofendimet ndaj nje useri/aop/sop apo admin qofte une e quaj te domosdoshem kb, asnje nuk futet ne chat per t'ju acaruar nervat nga disa usera qe ajo i duket menyra me e mire per te kaluar kohen.

gjithesesi shikoj qe Kelti i eshte pergjigjur ankeses keshtu qe s'ka me arsye qe une te vazhdoj te shkruaj ne kete teme sepse me duket sikur gjerat po sqarohen /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita te gjitheve ... Une kohet e Fundit nuk para kam qene shume ne chat te themi qe te jem tamam full time dhe te perqendrohem shume .. Por kam vene re qe kemi shume mosmarreveshje midis nesh Vaj medet cfare do kete midis Userave. Duhet te kemi afersi me njeri tjetrin dhe kjo eshte gjeja kryesore qe ne na mungon .. Nese do arrijme te kemi nje Unanimitet midis nesh do ishte gjeja me e mire . Kemi ckemi Inate personale ne chat skemi pse ti nxjerrim njeri tjetrin jo me komanda apo une di kte une te bej ate une e prish serverin une jam me i mire etc... Po te beje secili dhe te jemi pak me Tolerante me Userat do ishte me mire ... Te Pakten mendoj une mund dhe te jem gabim...

SkinArt

Primus registratum

Kelti flm qe erdhe dhe shkruajte ketu dhe qe u qartesuan disi gjerat Une mendoj se personi nuk eshte fyer per vet faktin se un personin e njof sic e shkruajta dhe me siper nuk do ta kisha then ashtu per nje person qe nuk e njof sepse nuk ka arsye un mendoj se Bella nuk ma mori per keq per vet faktin se pas asaj qe un i fola ne main vazhdova biseden ne query dhe nuk pata ndonje ankese nga ajo cuditem si te eshte ankuar ke ty? por nese rendesi ka qe dolem te dy ne nje konkluzion qe duhet te jemi me te matur dhe qe besoj se maturia u shpreh mire ketu dhe mendoj ta mbyllim kete ankese me kaq pasi une tani jam i qartesuar. gjithesi flm te gjthe ato qe moren pjese ne bisede

Gjith te mirat
Albano

GONI

Primus registratum

....dhe pastaj shikoni rregulloren.....hmm
vallai lexoni ket budallek dhe i kuptoni te gjitha:
*jashte teme GONNY *