Sporti - Bashkon apo Ndan?!?

abs

nuk e di...
Re: Sporti - Bashkon apo Ndan?!?

se ashtu ra zari /pf/images/graemlins/tonguee.gif

s te pelqen /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

jo mi, e din kur hidhet zari ( t pakten n kohen e luftes ishtu e kan pas qujt /pf/images/graemlins/pickellonja.gif biles dhe mua tani po me duket si fjal e huj /pf/images/graemlins/grin.gif) dmth kur don me lujt tavell, gjun me nje gur, ai guri quhet Zar /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
si me than turr a jaz /pf/images/graemlins/grin.gif
a kappishi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif e kapisha amon...ti thu per ate dadon...
e mora vesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

n fakt fjala asht si puna e modes qe ndrron,prap se prap tesha me vesh mesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

prap njat mendje kam, ndreqen dmth bashkohen per pak kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif
manej shkaperndahen prap, simbas puns, dmth mbas topit /pf/images/graemlins/grin.gif

Fioralbina

Primus registratum

dhe ti e njek moden shum o?
/pf/images/graemlins/laugh.gif je modndjekes ti kshu...eij po tema o per sportin..
na thu menim tat te ndritur ne kete fush /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

car don me dit tamam taman, se sporti asht nje koncept i gjan t lutna shume. /pf/images/graemlins/wink.gif

moden se ndjek une kam than disa here, ajo me ndjek mua /pf/images/graemlins/crazy.gif

Fioralbina

Primus registratum

Po ne pergjithesi..ku di un, sdi ca te pyt /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

Fio mos u merzit moj azgane /pf/images/graemlins/grin.gif per nje pietje, ktu ke gjith kte teme, qe n fakt bashkon nje nacionalitet, kajhere /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

sporti sidomos munja,keci,boxi,karateja na bejne qe te jemi me te bashkuar se kurre, sidomos kur ai te thyn dhembet ose
me sakte te le pa dhembe fare dhe ti i jep doren duke buzeqeshur ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
epo goxha buzeqeshje do jet ajo..do jet e ndricuar...rezatuese...
me ter ato dritare qe do ket ne goj biri botes /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

jo eshte me e forta lal se do i shkoj jeta tjetrit tu honger sultjash, pershesh me qumesht, dhe vetem lengje /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka per tja harru shijen mishit /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

Fioralbina

Primus registratum

gjynof per zotin..po dhe ti amon shum po ja qan hallin..mos ke dhe vet probleme me dhomet ti /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

o mizerje goc po ene ate e the mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua me qafsh hallin ti te 36 dhembet i kam nqs nuk kam vetem dy skam /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj hallin nuk ja qaj jo se vet bojn box e karate e kane marre per siper vet rrezikun /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ti merresh me na nji sport ?

Fioralbina

Primus registratum

un tani, per ate hallin e mesiperm, po menoj te mos beja sport.....se i du fort un dhomet e mi un /pf/images/graemlins/laugh.gif
por noti esht sport idvidual dhe nuk ka nga keto reziqe /pf/images/graemlins/grin.gif nersa ti /pf/images/graemlins/confused.gif duke i pas te 36, dhe ata te majmunit /pf/images/graemlins/laugh.gif besoj se nuk praktikon boks apo munje /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

jo une u kam pas marre me sport deri para nji viti,por tani u bera 4 muj qe kam filluar pune edhe nuk e vazdhoj me,
kam pas luajtur me ekipin e partizanit, futboll(ehh koh te shkume) je e vetmja vajza qe te pakten po komunikoj qe praktikon sportin e notit cne? jo se kam gje kundra ee /pf/images/graemlins/smile.gif

Fioralbina

Primus registratum

pse esht sport kunder vajzave noti /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
shif, un menoj se noti esht nje sport qe i sjell ne radh te par relax atij qe e praktikon, dhe pervec kesaj, esht nje sport ne te cilin nuk je ne kompeticion me asnje, por vec me vetveten, dmth te shtyn te permiresohesh akoma me mir, por pa qen xheloz per risultatet e te tjereve...menimi im ky /pf/images/graemlins/laugh.gif