s'po kuptoj

Admirali

Primus registratum
Re: s'po kuptoj

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]
Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] nje sop /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po ti kush je /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
njona... /pf/images/graemlins/wink.gif
(mwahh yvo) [/qb]
Po ti mer lanet edepsez, ke ndrru seks, nga njoni je bo njona /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

dhashe pergjigje per : "ti ksuh je?"

dhe ajo eshte "njona" /pf/images/graemlins/wink.gif

ArBi_SoP

Primus registratum

Çuna Mos Dilni Jashte Teme Sepse Nuk e Kam Hapur Kete Teme Per Te Plotesuar Tekat e Mia Apo Shakate e Ndokujt..
Per Mua Ka Shume Rendesi Kjo Teme
Ciao ArBi..

Djalli_Vogel

Primus registratum

hahahahahahah ketu paskan dal te gjith jasht rruge me sa shof do zoti s'eshte perplas na njoni e s'ka thy turinjt /pf/images/graemlins/tongue.gif Admirali gjall je ti o depsez /pf/images/graemlins/tongue.gif

GaP

Primus registratum

kush eshte qellimi qe ke hapur ate teme arbi se une s'po e marr vesh vallai :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ArBi_SoP

Primus registratum

Kela kete teme un e kam hapur qe Sop-at ta rishikojne edhe njeher shtimin e atij personit qe kam permendur me lart mbase un gabohem edhe mbase edhe nuk me takon te shkruaj sikur te jem Sop por mendoj qe duhet rishukuar edhe njeher ai vendim per shtimin e saj..
Ciao ArBi

GaP

Primus registratum

kaq arsye e forte qenka arbi qe u dashka rishiku shtimi i nje aop-i nga sop-et?

ArBi_SoP

Primus registratum

Kela e para e punes eshte shume e rendesishme kjo per cfare po flas se po te mos ishte nuk do hapja teme ne forum apo jo si thua ti?
Pastaj une pavaresisht nga irritimet qe i ben kjo userave etj etj...
Por Me habit nje fakt more cuna e kam per te gjith sop/founder Si mund te shtohet ne Aop List te kanalit kryesor te nje serveri nje njeri qe s'di nje komande te vetme qe s'di nje unban apo nje invite te thjesht?
Mbase s'me takon te nderhyj por po me dukesh si padrejtesi prandaj nderhyra, me falni se e di qe s'me takon por rishikojeni ju lutem.
Ciao ArBi

TEDI

Valoris scriptorum

Po Mire o Arbri ti ke lindur i ditur kshu qe thua keto gjera . NUk eshte e rendesishme se sa di nga komandat por se sa di nga komunikimet .Mos e bej kaq tragjike se nuk eshte ndonje gje e madhe . pastaj eshte me mire te jete ndonje vajze op sepse shume usera i kan qejf kur jane vajza op ... :cool:

Djalli_Vogel

Primus registratum

hmmmmm o TEDI e di une lale e di qe userat kan me shum qef femnat por femnat kur i hypin kjalit nuk te thojne as plac sepse i duket vetja sikur ka prekur qiellin me dore, por varja Arbi nje shans nuk duhet ti japim Aop-ve te rinj?

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb] hmmmmm o TEDI e di une lale e di qe userat kan me shum qef femnat por femnat kur i hypin kjalit nuk te thojne as plac sepse i duket vetja sikur ka prekur qiellin me dore, por varja Arbi nje shans nuk duhet ti japim Aop-ve te rinj? [/qb]
SI QE KJO???
kur thua FEMNAT...mos pergjithso shume te lutem, se ka ca qe e marrin dhe per ters!!!

Djalli_Vogel

Primus registratum

hahahhahahaha e dija qe do ma mernit per ters sepse vetem shaka ishte me gjithate hajt shnet edhe me falni,

hot

Hotgirl

hehehe djallo ku je re ku je se na ka mare malli /pf/images/graemlins/smile.gif

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb] hmmmmm o TEDI e di une lale e di qe userat kan me shum qef femnat por femnat kur i hypin kjalit nuk te thojne as plac sepse i duket vetja sikur ka prekur qiellin me dore, por varja Arbi nje shans nuk duhet ti japim Aop-ve te rinj? [/qb]
SI QE KJO???
kur thua FEMNAT...mos pergjithso shume te lutem, se ka ca qe e marrin dhe per ters!!! [/qb]
jam 100% dakort me briiigi-n /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Nuk me takon te flas por desha te them: SHIFINI PAK ATO SOPAT SE PO I VJE RROTULL FESTJA.

DarkAngeL

Primus registratum

Ja mirseugjeta njehere!!
Tani si ish Aop qe jam mendoj se edhe fjala ime ka pak vend ketu per ata qe u intereson kjo .
Sa per Aop e rinjte eshte egzagjeruar pake ..mendoj se ka mungesa per ata qe rrine ne oret e vone...dhe per ata qe jane te mire ne Anti-Flood...st pashe ne ndihme nje person i cili ishte bere Aop dhe u cudita pake..sepse ka qene pretendent per Akill.. dhe tani e shikoj Aop...dhe jam mese i sigurte qe nuk zoteron as 10 % te komandave eshte i tmerrshmi {Pa_Meshire}=Il_Padrino=dhe dicka si face qe sja mbaj mend...... nuk e kam me ate qe po shkruaj kete mezazh por per Sop-at qe po veprojne si mos me keq...njehere me nje kohe ishte per tu Admiruar ky staf tani spo kuptoj psene...!!!!! Nuk e di nese do te konsiderohet kjo qe sapo fola por prape meritoj te shkruaj ketu si ish Aop qe kam qene ... ju faleminderit.
Me Respekt DarkAngel

GaP

Primus registratum

tani qe po ndryshojne menyrat e acc qe do kete nje user mos u beni merak fare se me mire do behet /pf/images/graemlins/wink.gif