SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

rosela

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] se ke keq ti rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca doje te beje ti gjilpere /pf/images/graemlins/blush.gif ncncncc

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lesswords:
[qb] me dhemb barkuuuuuuu ndiiihmeeeeeeeeeeeee :cry: [/qb]
hi,me fal se jom i cik me vones /pf/images/graemlins/laugh.gif por c'te boj sepse ti ske pagaur parat kshu qe nuk eshte komplet faj im.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ok ti ke probleme me barkun,arsya eshte se ti e han ushqimin vakt e pa vakt.. /pf/images/graemlins/wink.gif tani ty te kshilloj qe mengjesin haje nga ora 8am dreken nga ora 13:30pm dhe darken haje nga ora 20:30..mos bo sex per nje jave qe te shohim neqofse do behesh me mire..ok honeyyyyyyy..

ktu jom neqofse nuk ke permirsim.. :kiss:

nextttttttt.. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

albavina

Primus registratum

doktor RAULI flm shumeee :kiss: me bene efekt

po sot kam nje problem tjeter...
kam temperature 39
me mirren mend
kam uri po me vjen per "vomitare" kur mendoj ushqimin
+ me kane hypur ethet

:rolleyes: si i behet hallit :shrug:

:kiss: per dotorrin me te mire: RAUL

RAUL

Primus registratum

lesswords..me fal po kom qen shume i zen,shume halle kan populli.. /pf/images/graemlins/smile.gif

un e pash kartelen tende dhe te them te drejten nuk jom shume i shqetesuar se kshu ne trup je marshllaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: tani sa per shetesimet qe ke, vijn sepse jemi ne pranver edhe gjaku vjen duke u nderruar,,keni shume dobesi,marrje mendesh,po nuk eshte asgje me u shqetsuar /pf/images/graemlins/smile.gif siq thash edhe me siper ti je si shpirt prandaj mos u shqetso.. :kiss:

RAUL

Primus registratum

thankssssssss. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss: :kiss:

Princesha

Primus registratum

ku asht spitali i te cmendunve dmth stafi ku jan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
po kjo rozalina ka nevoj per nai ilac kshu qe paska ardhur ne spitalin ton.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

flobo te beri derman kjo apo akoma je i semur. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush me i ba derman flobos mor

RAUL

Primus registratum

Rozalina u sherove tiiiii mo yllkeeeeeeee,,?shyqyr se me cmene fare,,ooooooooo se harrova hajde neser nga zyra se kom nje muhabet me ty :kiss: nuk kushedi se cfar /pf/images/graemlins/smile.gif vetem thash se me ka marr malli prandaj.. :kiss:

Princesha

Primus registratum

un u sherova po behem e smur prap... per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

RAUL

Primus registratum

jo un ty te dua vetem te sheruar, sdua te semur se masanej s'mund te bejm muhabet.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

iii sa kohe u be pa kaluar ktej une /pf/images/graemlins/frown.gif
po me dhem shum koka dhe jam shum e lodhur si behet /pf/images/graemlins/frown.gif

/pf/images/graemlins/frown.gif Une i rashe murit me koke dhe tani po me dhemb me shume,kush me jep ndonje ilac tjeter.. :tipsy:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif Une i rashe murit me koke dhe tani po me dhemb me shume,kush me jep ndonje ilac tjeter.. :tipsy: [/qb]
Moire futi 1 sauna dhe i dore pishine dhe bohesh gjeth prape.
Po s funksionoje kjo fytja nanjonit qe ke inot noj te rame te pa pare me sa te maje kaptina direkt lirohesh

/pf/images/graemlins/frown.gif Ne sauna nje here kam shkuar per prove dhe nje here per hater.. /pf/images/graemlins/wink.gif .Eshte vetvrasje...Nuk futem me as per hater te Zeqos.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Picinen ,s'kam ku ta gjej tani... :shrug:
Inot njeri s'kam per momentin.... :devil:
C'a te bej une ,te duroj keshtu thua?