SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] dracula,ca ben ore .. :smash: :smash:

hajde ikim te pim noj kafe anej ka klubi ti bojm muhabet kto nervat tuaja.. /pf/images/graemlins/smile.gif :wave: [/qb]
me gjith qef more /pf/images/graemlins/laugh.gif ja prishi vellase se vogel une ti zeqo i leshi preshit lopat i ke ne shpi shif mire se ti kam cuar me poste /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

zeqo leni prrallat tani mos folni me kunja ketu vijm me kaluar nje kohe te mire..prandaj hajde pini kafen e mbyllni kto muhabete... /pf/images/graemlins/wink.gif

ika un tju boj kafet /pf/images/graemlins/smile.gif si mi doni me qumesht apo pa qumesht.. /pf/images/graemlins/wink.gif

byeee..

kto doktorreshat mi kini par gje sot se vallhi do i pushoj nga puna fare... :smash:

shtriga

Primus registratum

miremengjesi.pacientat nje nga nje ne rradh.
po mire o raul nuk mundet te mungoj njeri qe ketu se e mbylle spitalin po ca ben o i vrar. :smash:

ajdeni te gjithe te mirni ilacet

leonora

Primus registratum

Ka nevoj kush per nderhyrjen time ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] miremengjesi.pacientat nje nga nje ne rradh.
po mire o raul nuk mundet te mungoj njeri qe ketu se e mbylle spitalin po ca ben o i vrar.

ajdeni te gjithe te mirni ilacet [/qb]
o rrusho spitali im eshte bere shesh lufte.. :smash: :smash: :kiss: un kom dhen dorheqjen nga ketu.. /pf/images/graemlins/wink.gif masanej ka hapur motra ime nje farmaci kshu qe jam duke punuar aty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

motra(shkodrane) jo ti po dhe forcat speciale nuk bojn hajr ketu.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

weeeeeeee sa mire qe ktu nuk eshte ba kush per vizite e une qe mendova qe kte fund vit do ket shum pacjent nga qe thash do hanit shum por ncncncncnc gjith si molla kekeni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

motra kom dhimbje koke /pf/images/graemlins/frown.gif ka tre dite nuk me ka pushuar,kom marr ilaqet por nuk me kan bere mire..fleta dhe me nje prosti por edhe ajo nuk me beri derman.. /pf/images/graemlins/smile.gif si thua ta provoj edhe nje tjeter,apo si thua ti iher se mua mu ca koka.. :cry: :tipsy: :kiss:

Florus

Forumium maestatis

:eek: paskeni bo pushim per vit te ri ee :confused: nuk menduat se dikush mund te kishte nevoje per ju :smash:
ti Parajsa merresh me ftohjet ktu :rolleyes:

leonora

Primus registratum

vllai ti shkurtova kemet une ty se kryt nuk paskam nevoje se nuk e paske mire /pf/images/graemlins/laugh.gif he se te do jemi kty,,,, ku e ke lan fionen se ta po ti them babit e :smash: :smash: :smash:
FloBo ca kishe nevoj ti naqe se une merrem me ca te dush ti :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rozalina ky ka nevoj per kur me zi se te tjeret moj ma /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Parajsa, tani un them jam ftof se per vit te ri me hodhen ne det nga ura ca goca per nje llaf goje /pf/images/graemlins/laugh.gif por problemi duhet te jete me i thelle :rolleyes: ti me ndihmon dot? :kiss:

Rozalina, i paskemi krevatet afer e afer neve :idea: nqs do ndonje gje me thuj pa merak fare :angel: ti per ca je shtru :rolleyes:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] vllai ti shkurtova kemet une ty se kryt nuk paskam nevoje se nuk e paske mire he se te do jemi kty,,,, ku e ke lan fionen se ta po ti them babit e
FloBo ca kishe nevoj ti naqe se une merrem me ca te dush ti :devil:

Rozalina ky ka nevoj per kur me zi se te tjeret moj ma /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahha fionen e kom nxjerr ne pencion para kohet :lol: ajo ka ik per lesh /pf/images/graemlins/tongue.gif babit i kom ven shishen e rakis perpara sa aty nuk i bjer mendja mo se ca boj un.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

po kjo rozalina ka nevoj per nai ilac kshu qe paska ardhur ne spitalin ton.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

flobo te beri derman kjo apo akoma je i semur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Parajsa, tani un them jam ftof se per vit te ri me hodhen ne det nga ura ca goca per nje llaf goje /pf/images/graemlins/laugh.gif por problemi duhet te jete me i thelle ti me ndihmon dot? :kiss:

Rozalina, i paskemi krevatet afer e afer neve nqs do ndonje gje me thuj pa merak fare ti per ca je shtru :rolleyes: [/qb]
ncncncncncncn FloBo shum keq naqe,,,, ateher duhet marr shtruar kjo pune se ti mune te kesh pasuar pasoja fizikomendore ( :lol: )
per te kuptu me mire se ne c'gjendje je duhen shtruar ca pytje... /pf/images/graemlins/tongue.gif
1) Ca i the asaj vajzes qe te hodhi??
2) sa ishte lartesia qe ke ren ??
3) uji i detit ishte i ftohet apo e kishte nxe ajo goca me pare ?? : P
4) m'basi re ne uje si shkoj muhabeti me gjat??
5)he se boll jan aty 4 me lart /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Po ky eshte spital apo "zyra e extrakomunitarve" :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

1) "Arriva la bomba", i thash. bera keq?!
2) 2 - 2.5 metra
3) i ftohte akull
4) mysybet vajti.. bera not gjersa dola ne breg, bera ta kap po ja kishte fut vrapit :mad:

ku kam gabuar valle ee :rolleyes:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Po ky eshte spital apo "zyra e extrakomunitarve" :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

1) "Arriva la bomba", i thash. bera keq?!
2) 2 - 2.5 metra
3) i ftohte akull
4) mysybet vajti.. bera not gjersa dola ne breg, bera ta kap po ja kishte fut vrapit :mad:

ku kam gabuar valle ee :rolleyes: [/qb]
Hyyy keq shum keq eshte puna!!!
Une si doktoresh e specjalizuar tek ministria e pune boshe..... them qe ti je shum rende:p
Por per te kuptu mire se ku ke gabuar duhet te shkoshe dhe nje her tek ajo ura dhe ti thush nje fraz tjer asaj vajzes /pf/images/graemlins/laugh.gif (se me ate fraze qe ke than ti me siguri eshte duhet te jen trem)
si psh Ciao Amore!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Te shohim si do rragoje... dhe po beri te njejtin veprim do te thaote qe faji eshte i joti.. po nuk foli fare prap faji jot... po tha gje te keqe prap faji jot... po te puthi prap faji jot ... :lol: dmth je i semur rende duhesh shtru direkt ne spital :lol: