helibak mucogllava
Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....
ka gje pe rmau ketu apo vari bidonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka gje pe rmau ketu apo vari bidonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xhvishu te te kontrolloj.Hajde shtrihu.E shef kte ... tashi me kte une do bej ca kontrolle intime te shof mos kushedi e ke te keqen nga mrena.Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ej pompel mu ka ndonje kurim she jam ca si shume pa qef kam 3dite sot
me gjeni ndonje ilac :cry: [/qb]
kur mo me vizitove mua?po ishte infermjerja ajo qe zhveshe mo jo une,hajde spital hajdeFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Xhvishu te te kontrolloj.Hajde shtrihu.E shef kte ... tashi me kte une do bej ca kontrolle intime te shof mos kushedi e ke te keqen nga mrena.Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ej pompel mu ka ndonje kurim she jam ca si shume pa qef kam 3dite sot
me gjeni ndonje ilac :cry: [/qb]
E gjeta...Ups me iku...E gjeta,ups me iku...E gjeta,ups me iku...
egjeta,ups me iku...PO une e shtyp mrena na na na na na :smash: :smash: :smash:
TAshi do behesh me mire vishu :angel: [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Di gjo une...Erresine ishte,mase.Prit i here mi prit se ti ishe.HAjde merr mbathjet se i ke harru siper tavolines /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jane i pale te zeza edhe perpara shkrujne here comes trouble [/qb]
po ndaj rri ajo pa breke se mi jep mua /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] leje mi te gjyshes thote...Une e njof Gjyshen tate,ajo rri gjithmone pa breke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO edhe ti asaj i paske ngjare qe ngele pa breke...Hajde pra meri se ngelen ne tavoline.Do vije ndonje tjeter te vizitohet edhe do te ti marreFillimisht postuar nga anny:
[qb]po ndaj rri ajo pa breke se mi jep mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] leje mi te gjyshes thote...Une e njof Gjyshen tate,ajo rri gjithmone pa breke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja e shikon qe nuk jane te miat une i kisha slip :tipsy: :goofy:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]PO edhe ti asaj i paske ngjare qe ngele pa breke...Hajde pra meri se ngelen ne tavoline.Do vije ndonje tjeter te vizitohet edhe do te ti marreFillimisht postuar nga anny:
[qb]po ndaj rri ajo pa breke se mi jep mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
HAjde gjyshe hajde.me perizoma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO edhe ti asaj i paske ngjare qe ngele pa breke...Hajde pra meri se ngelen ne tavoline.Do vije ndonje tjeter te vizitohet edhe do te ti marreFillimisht postuar nga anny:
ja e shikon qe nuk jane te miat se une nuk i kam perizoma po i kam slip :tipsy:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]PO edhe ti asaj i paske ngjare qe ngele pa breke...Hajde pra meri se ngelen ne tavoline.Do vije ndonje tjeter te vizitohet edhe do te ti marreFillimisht postuar nga anny:
HAjde gjyshe hajde.me perizoma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po vesh breke femrash edhe nqs nuk nesh perizoma,ndrrova mendje nuk vi te te gjej /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Nuk thaseh per te tuat se te tuat i kam veshur vete une tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO flisja per te gjyshes...PSe si ta ha menja ty se vesh perizoma une :smash: [/qb]