SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

u te hongert macja ishalla. :smash: ke zon me me puthe kusherinen time ne buze eeee? pse pak isha une eee? :smash:

hajt se ta tregoj un kur te vish tek shtepia,,do ta marr frymen.. :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

vllacko rri urte se ti din se une kam probleme me zyren tani dhe skam shum kohe te hy /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] kur ra ky ylli nga qielli,qe s'e pashe une mor amani. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wave: [/qb]
epo kam ren me fytyr prandaj sme ke par /pf/images/graemlins/laugh.gif

shtriga

Primus registratum

gjesi
e hene sot,zyra u hap per cdo problem trokisni deren.
shefo rroga me erdhi por nuk ishte tamem,dua parat une. :mad:
ika se me erdhi pacienti i pare per sot :tipsy:

rosela

Primus registratum

raulo :smash: :smash: :smash: te fala te ben gjyshja !!!
fiona :kiss: :kiss: xjìhan une ty !!!

RAUL

Primus registratum

fala pac :smash: :smash: :kiss:

he moj si u be gjyshja se na boni merak?
cun apo goc e kishte apo do e mbajm surpriz.. :lol:

motra :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] gjesi
e hene sot,zyra u hap per cdo problem trokisni deren.
shefo rroga me erdhi por nuk ishte tamem,dua parat une. :mad:
ika se me erdhi pacienti i pare per sot :tipsy: [/qb]
sa para te mungonin moj goc,se me terbove fare? /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss: :kiss:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] flm per ardhjen ne spitalin ton, :kiss: me vjen keq qe paske heq dynjon me ate dentisten e meparshme. /pf/images/graemlins/smile.gif
tani meqense qenka duke te ren me sa shoh spaske nevoj per ate dhemball /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje por neve nuk duam te te marrim parat kot.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ok

por neve jemi ketu per cdo problem te kesh,je e mirseardhur,ok rrusho,
doktorret me te mire kemi ketu..

shtriga merrt me operacjonet,veshkave,stomakut,opendesitit,etc
fiona,me sherimin e psikiatris (ato qe kan probleme me koken) por edhe per gjendje urgjence ajo eshte ketu..
parajsa,eshte dentiste dhe farmaciste,(ka mbaruar edhe kursin dyvjecar per infermjere ok.

kurse une merrem me semurje seksuale,si p.sh.vajzat qe kan probleme me orgazmen,per femrat qe vuajn, per keshtu lloj gjonash,spo flas mo se ka noj virgjin ktej rrotul dhe masanej na bojn denocim..ok

mirserdhe tek spitali jon.. :wave: [/qb]
flm per mikpritjen duket cuni shqiptar nje ore larg :kiss:
Problem i ri qe kam sot eshte qe me dhemb gjuha , nuk e di se cfare kam mbase ngaqe kur bej dush bertas shume /pf/images/graemlins/tongue.gif si mund te me ndihmoni me kete problem do tjua dij per nder goxha ...

RAUL

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmmm,gjuha shqipe sa bukur,sa e embel,ohhhhh gjuha,ajo embelsi qe e ka kryjuar zoti me shijuar te emblen nga idheta,ehhhh gjuha gjuha gjuha ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gjuhaaaaaaaaaaaaaaaa.. /pf/images/graemlins/smile.gif

ok te lutemmm uuuffff tregoj xhaxhi doktorit iher per gjuhen. te eshte skuqur,te ka plasur apo e ke fjalen per gjuhen shqipe.. /pf/images/graemlins/wink.gif shprehu me qart sepse nuk dua te te jap diagnos pa u siguruar mire.. :tipsy: :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

mir se erdhe dracula ne spitalin ton.. /pf/images/graemlins/smile.gif

shtriga

Primus registratum

gjesi spitali.
shefo dua te me ndrosh dezhurnat se kam provim muajin tjeter per tu ber profesor doktor dhe dua te lexoj me teper /pf/images/graemlins/wink.gif
ketu me keni mua trokisni deren.orari eshte deri ne 3 se pastaj kam per te lexuar :book:
raulo shiko conten se mos do ta besh synet :tipsy:
:kiss: :kiss:

Verizion

Primus registratum

rulo lali sa mikprites qenke tiiiii lum si spitali qe te ka /pf/images/graemlins/smile.gif
si perfundim s'me dhate ndonje recete per gjuhen ? nuk behet fjale per gjuhen shqipe :kiss:

shtriga

Primus registratum

gjesi.une ketu jam trokisni deren
shefo ngela vetem te mbaj ne kemb nje spital te tere.shiko te maresh te pakten infermjer se vdiqa vetem. :smash:
bliss per gjuhen mjalte te vesh ne goj dhe mos te flasesh shume. :tipsy:

ketu jam une :wave:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] rulo lali sa mikprites qenke tiiiii lum si spitali qe te ka /pf/images/graemlins/smile.gif
si perfundim s'me dhate ndonje recete per gjuhen ? nuk behet fjale per gjuhen shqipe :kiss: [/qb]
te pish vetem leng frutash,dhe nga nje lug mjalt per cdo mengjes.. edhe kur te puthesh duhet te puthesh vetem me buz pa perdorur gjuhen ok /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] gjesi.une ketu jam trokisni deren
shefo ngela vetem te mbaj ne kemb nje spital te tere.shiko te maresh te pakten infermjer se vdiqa vetem. :smash:
bliss per gjuhen mjalte te vesh ne goj dhe mos te flasesh shume. :tipsy:

ketu jam une :wave: [/qb]
shtriga puno se do te jap bonus shume te mire per vit te ri.. :kiss:
pastaj fiona ka me ardhur te punoj per kete weekend..dhe ti merre pushim. :tipsy: