SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

ti don me then,se hyn per dermon dhe gjen dhe ma.. :tipsy:

susana

Primus registratum

hola piplla /pf/images/graemlins/laugh.gif raul,lere shqiptaren rehat se te vura te lash shpin /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

RAUL

Primus registratum

shqiptare sorry.. :smash: :smash: :kiss:

fionkkaaa,mire si e the me ze te vogel dhe nuk e nigjoj kush,,seeeeeeeeeeeeeeeee e din vete pastaj.. :lol: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

qenka semurur dhe personeli ketu segmentet paskan ren vet brenda preism kot nga segmentet ne :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtriga

Primus registratum

gjesi.sa te pi kafen dhe e hapa zyren.lini emrat per vizit te sekretaria.shefo rroga nuk me erdhi akoma mua,shiko se dikush na vjedh ne llogari ketu ne spital. /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

shiko se ndoshta zeqo ti ka vjedhur.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ai eshte i zerrikshem ne kete fushe.. :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

zeqon e ka vella ajo :kiss: raul qenke i keq ti mo..per te shpetuar veten ja ngjit tjerve e /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

shtriga

Primus registratum

ora per te ber nje pusim te vogel se vdiqa nga puna.
shefo shiko ke ke len ne llogari se zequa nuk ka pune me financat e spitalit.dua rrogen une se kam par nje pal cisme te bukura. /pf/images/graemlins/wink.gif
ika te pi nje pije se vajti ora 5 avash avash.
:kiss:

RAUL

Primus registratum

ops sorry zeqo,i gjeta i kishte marr parajsa :tipsy:

shtriga, vetem don me ik me e pi kafen? /pf/images/graemlins/laugh.gif mua dhe zeqon nuk po na fton . :smash: :smash: :kiss: :kiss:

susana

Primus registratum

kur ra ky ylli nga qielli,qe s'e pashe une mor amani. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wave:

Verizion

Primus registratum

Eh une kam arsye te forte qe te jem ketu pasi kam nja nje muaj qe kam mbushur nje dhemballe dhe po me vdes dhimbja , ajo dentistja ime eshte aq e keqe njehere ma mbushi dhembin pastaj me zuri infeksion per nje jave dhe u desh ta hapte serish edhe ta pastronte e ta mbushte prape imagjinoje cfare dhimbjesh , tani pasi eshte mbushur me duket se me leviz dhe do bjeri fare :mad: o zot mos te rencin dentiste te keqinj se ske ctu besh ... :cry:

RAUL

Primus registratum

flm per ardhjen ne spitalin ton, :kiss: me vjen keq qe paske heq dynjon me ate dentisten e meparshme. /pf/images/graemlins/smile.gif
tani meqense qenka duke te ren me sa shoh spaske nevoj per ate dhemball /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje por neve nuk duam te te marrim parat kot.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ok

por neve jemi ketu per cdo problem te kesh,je e mirseardhur,ok rrusho,
doktorret me te mire kemi ketu..

shtriga merrt me operacjonet,veshkave,stomakut,opendesitit,etc
fiona,me sherimin e psikiatris (ato qe kan probleme me koken) por edhe per gjendje urgjence ajo eshte ketu..
parajsa,eshte dentiste dhe farmaciste,(ka mbaruar edhe kursin dyvjecar per infermjere ok.

kurse une merrem me semurje seksuale,si p.sh.vajzat qe kan probleme me orgazmen,per femrat qe vuajn, per keshtu lloj gjonash,spo flas mo se ka noj virgjin ktej rrotul dhe masanej na bojn denocim..ok

mirserdhe tek spitali jon.. :wave:

susana

Primus registratum

dita spitaliiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif c'ka zequa qe po me /pf/images/graemlins/laugh.gif eeee?
ky shefi,rosela,parajsa nga behen mor aman? :idea: :idea: :idea:

RAUL

Primus registratum

shefi ktu eshte mo rrushi vogel sa i gogel.. :kiss:
ke noj problem me te semuret? :tipsy:

kjo motra ka ik per lesh qe ate dite kur mbolli drith.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

rosela ka ik tek gjyshja sepse i kishte dal shtatezen me komshiun ne kat te dyte.. :lol: :kiss:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: e kam thene qe ai komshiu i katit dyte eshte i rrezikshem. xhan-xhan Roselen ne :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: