SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

gatula

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

oh my dear doctor,,,i need your help,,,,,midis te semuresh ngjita dhe une gripin,,,,si t'ja bej...??? :confused:

RAUL

Primus registratum

per dy dite ke me pir qaj te nxehet yllo,pastaj i cik sex dhe per dy dite ke me u bere si kukull.. :kiss: /pf/images/graemlins/smile.gif

neqofse ke noj problem tjeter mund te vish ta diskutom bashk.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :wave: [/qb]
o Fionaaaaaaaaa eshte spital ketu dhe jo meternitet :lol: :lol:

susana

Primus registratum

Fionaaaaaaaaa eshte spital ketu dhe jo meternitet :lol: :lol: [/QB][/QUOTE]
urte ti se te :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

marion

Primus registratum

Kam nje pune kush ashte i gatshem te me shkruaj
une per vete kam ba pare boll sdi ka me i qu
Me marre m*t me goje e me njit ne kate te 5 ste. :rockband:

shtriga

Primus registratum

gjesi
zoti shef :tipsy: dua leje per sot se me cmenden keta te luajturit e spitalit.
qe neser fillojn seminare si te mos enderoni raulin ne krevatin tuaj /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

ca behet ktej mor eman :eek: nuk vjen robi per pak kohe dhe ktu behet nami :smash:

vllacko jam e semure dhe ti e din se ca kam c'far duhet te perdore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

shtriga nga ke humbur ti moj zemer se na morri malli.. :kiss:
lej te jap un por me periudha te shkutra jo te gjata more vesh.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

motra ta thash ilacin mbrem ne msn apo harrove tani.. :kiss:
ja po ta perseris prap ke nevoj per pushim,mer dy jave pushim ik e shiko babin,mamin qetesohu dhe pastaj jam i sigurt se do behesh top fare.. :kiss: .. /pf/images/graemlins/smile.gif ja keshtu edhe un kam qen ne poziten tende por me kaloi.. :tipsy:

RAUL

Primus registratum

<<<<<<<<<<<<LAJMERIM!!!!!!! LAJMERIM>>>>>>>>>>>
sot me daten 13/10/04 lajmerohet i gjith satafi i spitalit qe ne nje kohe te shkurte do te bojm nje party,,, /pf/images/graemlins/wink.gif paguan kompania ushqimet,pijet,etj..
per personelin shume te mire dhe te palodhur kemi me ju dhen edhe dhurata te ndyshme,,,ok.
pastaj aty do te bojm speachs(fjalime)nga shefat e spitalit,,, shpresoj qe do ja kalojm sa me mire.. :kiss: :kiss:

director s,af
raul_fara_lule_dielli.

thankx :wave:

susana

Primus registratum

u te hengert qimja,te hengert. ka party dhe une s'kam marre invitation :smash: :smash:

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] oh my dear doctor,,,i need your help,,,,,midis te semuresh ngjita dhe une gripin,,,,si t'ja bej...??? :confused: [/qb]
MΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ :wave: :wub:
BESOJ SE ME NJE CAJ TE NZEHT DO TE KALOJ /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] u te hengert qimja,te hengert. ka party dhe une s'kam marre invitation :smash: :smash: [/qb]
o te hongert ujku te hongert po ti je ne krye te listes.. :smash: :smash: ti do mbash dhe fjalim ne mes te kolektivit.. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: