SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

albavina

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

me beni derman aman se po me plas koka nga mendimet e shumta /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

ilaci me i mire eshte te mos mendosh fare /pf/images/graemlins/tongue.gif ose te mendosh por vetem per mua.. /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem ateher qetesohesh.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

susana

Primus registratum

me jepni nje tylenol mua. me duket se po me vjen prape gripi rrotull. apshuuuuuuuuuuu :cry: :cry:

RAUL

Primus registratum

ik ik hejj dreq se me ngjite gripin. :smash: eh zoti na ruaj si vjen kjo ne mes te zyres apshuuuuu kujton se ka hyr noj stall derrash /pf/images/graemlins/tongue.gif
ik e merri ilacet anej ka sporteli,dhe perdori dy kokrra ne 4ore jo mo se 6 kokra ne dite,,,,, dhe mos perdor kokrra kundra shtatzanis se nuk kan efekt... :smash: :lol:

pupupuuuupu si u prish dynjoja fare skan respekt as per doktorrin,desh mi lcoj curren ne syset qe i bleva dje.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: :kiss:

susana

Primus registratum

mbrema. apshuuuuuuuuuuuu ops, sorry Doc. me shpetoi. /pf/images/graemlins/laugh.gif te kam thene mor aman mbaj distane 2km larg nga une se te qulla fare. ehhhhh hajde,hajde na kte peshqirin dhe fshi ato sperkata. fshi mire te keqen se mos nuk shikon mire dhe na thyen qafen neper shkallet e spitalit. ma ke dhe zyren ne 5th floor. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

pse te duhet gje tyja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ike ore tek italanka ti. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] mbrema. apshuuuuuuuuuuuu ops, sorry Doc. me shpetoi. te kam thene mor aman mbaj distane 2km larg nga une se te qulla fare. ehhhhh hajde,hajde na kte peshqirin dhe fshi ato sperkata. fshi mire te keqen se mos nuk shikon mire dhe na thyen qafen neper shkallet e spitalit. ma ke dhe zyren ne 5th floor. [/qb]
o rrush ca te shpetoi ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

eh mor zot tani me doli pun mua me flet ne sofa sepse kjo u qullka naten.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

fiona shiko mir iher se nuk eshte peshqyri, jon breket e njones qe ishte pak perpara teje... /pf/images/graemlins/smile.gifpeshqyrin e ke mbas dere.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: se mos jan brrenaveket e ndonjeres nga ato te tuat nga qe i gjej neper shpi dhe ta jan mesu syt ty dhe kujton se jan te mijat /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: po jo moj moter nuk jon tuaja se nuk jemi ne shtepi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif harrove jemi tek spitali.. :smash: :kiss: te kom vllai si rrush se me ke ber tu qesh ne mes te notes.. :kiss: ..

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] pse te duhet gje tyja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ike ore tek italanka ti. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
cke me mua ti re ika une e keni semur fionen ju maskarenj /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
[qb] pse te duhet gje tyja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ike ore tek italanka ti. :smash: :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
cke me mua ti re ika une e keni semur fionen ju maskarenj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos i qaj hallin fiones ty, se kemi ne duar te sigurta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb]
cke me mua ti re ika une e keni semur fionen ju maskarenj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos i qaj hallin fiones ty, se kemi ne duar te sigurta.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
duar te sigurta dhe ajo semur e /pf/images/graemlins/laugh.gif fione me vinka keq per ty po duart e sigurta qenkan te kalbura :tipsy:

susana

Primus registratum

he ajo semur e fione me vinka keq per ty po duart e sigurta qenkan te kalbura :tipsy: [/QB]
:lol: :lol: :lol: Zeqo, po ku je mor aman! s'na ke shkelur fare ketej nga spitali :kiss:
Raulo,ne sofa do flej komshiu qe na vjen nganjehere per darke. the king seize bed e dua per vete, u"ll sleep on the floor. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fiono, ti te jesh kaq pa shpirt valle?!!! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

fiona :cry: pse moj ste vjen keq per mua.. /pf/images/graemlins/laugh.gif don te me lesh gjith noten ne dysheme, /pf/images/graemlins/tongue.gif tani.. /pf/images/graemlins/laugh.gif po kur te bojm kalamojt do me nxjerresh ne korridor mua... /pf/images/graemlins/frown.gif

fiona mos me puthe njerzit rrugave more vesh se te lidh per kembe... qafsha komshiun qe po flen ne sofa'' :smash: :kiss:

susana

Primus registratum

plasa nga koka.kam tere diten ne biblioteke sot :cry: :cry:
shefo,on the floor te thashe dhe pike. /pf/images/graemlins/laugh.gif when we"ll have kids u"ll sleep in the bathroom, because ne korridor me ze shume vend.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb]
he ajo semur e fione me vinka keq per ty po duart e sigurta qenkan te kalbura :tipsy: [/qb]
:lol: :lol: :lol: Zeqo, po ku je mor aman! s'na ke shkelur fare ketej nga spitali :kiss:
Raulo,ne sofa do flej komshiu qe na vjen nganjehere per darke. the king seize bed e dua per vete, u"ll sleep on the floor. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
nuk dia gje fiona qe ishe semur ti.sa e nuhata erdha me vrap te jap nje BIG KISS te heq semundjen /pf/images/graemlins/tongue.gif