SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Guest
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] perfundimisht do iki dhe ne nje dasem shqiptare dhe sidomos tek dasma e shokut Raul,,,,kush e di mbase mblidhet ndonje cik tani qe do behet familjar shefi,,te na lej dhe ne rehat ne punen tone,, :wink: ,,,duhet te mendoj se c'fare do vesh ne dasem,,,, :rolleyes: ,,, [/qb]
Mikrula ne dasmat e Shiperise ka dale mode tjeter,duhet te mendohesh sa do zhvishem ne dasem.?? :smash: :wave:

gatula

Primus registratum

trust me darling,,,,,me fustanin qe do vesh nuk ka mundesi te jem jashte mode sepse do jete teper seksi,,,,vetem kam frike se mos Rauli shikon mua,, :eek: ,,ne vend te nuses,,,,,,

susana

Primus registratum

auuuuu sa xheloz behen keta punonjesit e spitalit mor aman. :eek: :eek: Mikrule, we belive u darling

RAUL

Primus registratum

:wave:
mikrula ca ngjyre ka fustani. /pf/images/graemlins/wink.gif jo per gje por doja ti bleja nje fiones.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]

Motra bo listen ty yllo se cilin dhe cilen do ftosh nga miqt tuaj. :kiss: amon ftoje ate moiren se na bo nomin ajo.. :lol: apo nuk vjen me dy kalamoj. :smash:

[/qb]
listen une e kam te gjate por pa Moiren nuk ka darsem ne shpi tone dhe nese vjen me tam kojshit /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

gatula

Primus registratum

Raulo nuk besoj se Fiones do ti pelqente kjo ide,,,,,qe keshtu forget about it,, /pf/images/graemlins/wink.gif

rosela

Primus registratum

me falni se nuk kam shume kohe te vi ne af e i marr vesh gjithmone e fundit lajmet e te rejat!!! sa per dasmen,raulo faleminderit per ftesen!!! /pf/images/graemlins/smile.gif sure i'll be!

Guest

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] paskan ikur pacientet ne drejtim te paditur :cry: [/qb]
Nuk thua shyqyr Fiona,te haroje populli njehere semundjet... :wave:

/pf/images/graemlins/frown.gif Me kane hyre ethet qe ne mengjes ,tani jam mbeshtjelle me nje shall te madh ,po prap nuk po ngrofem... :shrug: Mos duhet te marr ndonje mjekim.. :idea: .Fiona me ndihmon pak ,se nuk dua te kem te bej me Raulin.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

jo moj fiona nuk e kom trembur rrushin, por qe do ka filluar me pelqyer duart tuaja /pf/images/graemlins/wink.gif kto te miat jon pak si te ashpra.. :tipsy: :lol:

:smash: :smash: mire e ke gjetur ,se ty vetem duart te punojne ,mendja fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif Fiona kam me besim tek ty ,kur eshte puna per shendetin... :angel:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] te hap listen un iher kush do vij ne dasem. /pf/images/graemlins/tongue.gif personave qe ju del emeri jon te ftuar.. /pf/images/graemlins/wink.gif

fantazia
shqiptarja
rozela
shtriga
sekretarja
durrsakja
kto jon nga shoket e kolektivit.. :lol:

[/qb]
WAW RAUL, si mer dasem pa miq djem bo ti a?!!!

COOL! paramendoni, nje dhenderush dhe te tjerat krejt gocaaaa! interesant apo jo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Rauli nuk fton cuna se ka frike se mos vishen me Kostume,dhe smerret vesh kush eshte dhendri pastaj.Per te mos ndodhur kjo gje me mire nuk i ftoi dhe eshte i qete,dhenderon pa stres :wave: :lol:

RAUL

Primus registratum

un ju ftova juve pastaj ju nuk do vini vetem.. /pf/images/graemlins/wink.gif ju do vini me burrat tuaj apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: :smash: mire e ke gjetur ,se ty vetem duart te punojne ,mendja fare... /pf/images/graemlins/laugh.gif Fiona kam me besim tek ty ,kur eshte puna per shendetin... :angel: [/qb]
hahahaha mendja me punon vetem tek shalet e grave... :lol:

leonora

Primus registratum

ku i kam pacjentet e mije qe nuk po duken ktej :confused: apooooooooo mos nga qe jam doktoresh kaq e mire jan sheruar pa i vizituar fare :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajdeni andej nga studja ime po me kerkoj kush se jam bosh /pf/images/graemlins/laugh.gif