SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

shtriga

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

shoku shef une kam qen dezhurn 24 ore /pf/images/graemlins/frown.gif prandaj do fle se vdiqa dhe po vazhdova keshtu do semurem une pastaj.
kur te behesh mire te shikosh cik ato dosjet qe te kam len ne zyr ka gjera qe te interesojn /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

xhoni

Primus registratum

Jam zgjuar me rrufe dhe nje dhimbje koke te tmerrshme sot /pf/images/graemlins/frown.gif Ju lutem me beni derman se vdiqa.
Ajo ishgruja ime punon me ketu?? :confused:

Guest

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Jam zgjuar me rrufe dhe nje dhimbje koke te tmerrshme sot /pf/images/graemlins/frown.gif Ju lutem me beni derman se vdiqa.
Ajo ishgruja ime punon me ketu?? :confused: [/qb]
:shrug: Une se kuptoj Xhoni, si kerkon ti prape ish-gruan,a thua sikur sishte ajo shkaktare e dhimbjes tende te kokes,do te rekomandoja ta haroje,Rauli do te te ndihmije per kete problem me siguri.. :wave:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Jam zgjuar me rrufe dhe nje dhimbje koke te tmerrshme sot /pf/images/graemlins/frown.gif Ju lutem me beni derman se vdiqa.
Ajo ishgruja ime punon me ketu?? :confused: [/qb]
po ti pse kshu sottttttt :eek: qa te ka ba ajo qe ishe mram me te eeeeeeee :smash: :smash:
sa ke pas mua per gruaaaaaaaaa nuk ke pas probleme kurr se ta kam ba qefin qa ke dashte por ti re te mirs me shtjelm e tash te vret zotiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:
hajt se per hater te djalit qe kena po te vizitoj..... hajde andej nga dhoma ime :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] motra tallu ti tallu me mua por une jom shum keq,amon mos i trego babit sa te me dalin analizat.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/qb]
po nuk po tallem mor /pf/images/graemlins/frown.gif une po mundohem te behem moter e mire :cry:
he se nuk ti tregoj babit mos ki merak :kiss:
mua do me vizitoj kush se kam ren ne nje pisimizem kto dit qe nuk po di te dal /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

xhono merre ishgruan dhe bej nai vizit se eshte ber pisimiste.. :lol:

fantazia per cunat kemi doc fionen (ok)..
por neqofse don mund ti japesh nai kshill xhonit deri sa te vij ajo.. :tipsy: :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Posi jo Raul, mund te asistosh edhe ti qe mos flas dy here une,se e kam besdi :tipsy:
Megjithese interesante kjo dhimbja e kokes se xhonit,nga ish -gruaja :confused: Nuk e di cfare ilaci mund te gjendet per te????....Mbase ti kthejme prape ne cift? :shrug:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shtriga:
[qb] shoku shef une kam qen dezhurn 24 ore prandaj do fle se vdiqa dhe po vazhdova keshtu do semurem une pastaj.
kur te behesh mire te shikosh cik ato dosjet qe te kam len ne zyr ka gjera qe te interesojn [/qb]
heren tjeter me thuaj zoti shef.. :lol: mir kete rradh nuk po te them gje /pf/images/graemlins/laugh.gif tani tregoj shefit me cilin ishe duke flet gjum? /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :kiss:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Posi jo Raul, mund te asistosh edhe ti qe mos flas dy here une,se e kam besdi :tipsy:
Megjithese interesante kjo dhimbja e kokes se xhonit,nga ish -gruaja :confused: Nuk e di cfare ilaci mund te gjendet per te????....Mbase ti kthejme prape ne cift? :shrug: [/qb]
ide e mir kjo e jotja. :kiss: po si ti bashkojm se me duket kan probleme sexy kto. :lol:

Guest

Po te jet ky problemi eshte pa shprese zgjidhjeje :confused: te pakten keshtu mendoj une Raulo :wave:

leonora

Primus registratum

ja ja nuk ashte aspak ky problemi se ai ka ken mire kur ishte i martume me mua por tani qe shkon me tjera ka probleme /pf/images/graemlins/tongue.gif por ai deshti me u nda nga une se don me shku me tana grat e dyjase e me ardhe ne shpi kur te done nje nate po e tri jo :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

motra mos e vra mendjen se do te kthehet prap se goc me te mire se ti nuk do gjej kerkund ai. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
ja shiko mua dhe fionen sa her jemi grindur. /pf/images/graemlins/laugh.gif nga njeher dhe e kom tradhetuar(sorry bebe /pf/images/graemlins/smile.gif ) po prap duhemi si te cmendur sepse kemi grupin e gjakut njelloj jo per gjo.. :lol: we are made for each other.. :lol: :kiss:

Guest

Amon o Raulo dhe ti Fiona,do jeni me te poshtrit,pos me ftut mua ne dasem :smash: Kudo qe ta beni do te vij,vetem aheng dua une,se asgje sme ndalon..... :wave: :kiss:

RAUL

Primus registratum

te hap listen un iher kush do vij ne dasem. /pf/images/graemlins/tongue.gif personave qe ju del emeri jon te ftuar.. /pf/images/graemlins/wink.gif

fantazia
shqiptarja
rozela
shtriga
sekretarja
durrsakja
kto jon nga shoket e kolektivit.. :lol:

Motra bo listen ty yllo se cilin dhe cilen do ftosh nga miqt tuaj. :kiss: amon ftoje ate moiren se na bo nomin ajo.. :lol: apo nuk vjen me dy kalamoj. :smash:

fiona neqofse don te ftoj ndonjerin dera eshte e hapur ne shtepin e saj. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Guest

/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: dhe e para ne liste dhe hajt mos vish pastaj...Vetem daten ndaj, se vje dhe Moira po he,mos ca koke :wave:

:devil: aman si do te beni dasem pa mua /pf/images/graemlins/laugh.gif Raul pas qafe e ke po he.. /pf/images/graemlins/wink.gif dihet nga cuni i vogel me llastiqe... :tipsy:

RAUL

Primus registratum

fantazia sa per daten ke shume te drejt. /pf/images/graemlins/wink.gif kam me e biseduar me te fejuaren dhe motren se kur do ta ndajm diten,kemi me i marr parasysh te gjitha sidoms pushimet tuaja...se duam qe mos te mungoj asnjeri. :smash:

takimi tek piramida kurse party do te bohet te disco albania.. :wave:

moira me mban mend kur kaloja ka shpija jote me llastice dhe ti me dilje ne dritare me pjeprat perpjet dhe me thoje ja zogu raul, ja zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif isha i turpshem un ateher ikja i skuqur por me anten ngritur nga dajti.. :lol: o me fal doja te thoja me llastice nga dajti.. :tipsy: :kiss:

susana

Primus registratum

nccccccc tre dite s'u duka ktej dhe fap plane per dasem keta. /pf/images/graemlins/laugh.gif shpenzimet e dasmes i paguan "my future husband" se ka para ky :devil:

gatula

Primus registratum

perfundimisht do iki dhe ne nje dasem shqiptare dhe sidomos tek dasma e shokut Raul,,,,kush e di mbase mblidhet ndonje cik tani qe do behet familjar shefi,,te na lej dhe ne rehat ne punen tone,, :wink: ,,,duhet te mendoj se c'fare do vesh ne dasem,,,, :rolleyes: ,,,