ska per se thjesht po boj detyren. :tipsy: pastaj me ket mini qe ke veshur sot mua po me bojn syt xixa.. :lol: :kiss:Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif ....thanks per nderin!!E dija qe mund te me ndihmoje,,,!Sa per fundin mini megjithse burri im eshte pak xhelox,per te miren e punes do ta vesh.Mbi te gjitha dua te te nxjer faqebardhe,, /pf/images/graemlins/wink.gif !! [/qb]
Yep, u have found the right person. how can i help u? :idea:Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb] fiona me thane si ti merresh me synetlliqet [/qb]
te lutem mundohu te besh rrogat e puntorve se ka dy muaj qe nuk i kom paguar.. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga mikrula:
[qb] Ne fakt edhe ty ai kostumi qe kishe veshur sot ne ate takimin te tregonte SEKSI,, :wink: ,,por le ti kthehemi punes me mire,,, :tipsy: [/qb]
pse mor vlla fiornes 800 $Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] te lutem mundohu te besh rrogat e puntorve se ka dy muaj qe nuk i kom paguar..
fiona $800
82shko £500
moira £100
neqofse kan vrejtje mi sjell ne zyre se merrem vesh un me ato..
fiona akom se ke marr vesh se cfar ka ai i shkreti? atij i eshte ifektuar pipzaaaaa e ujtit.. [/qb]
mos harro tu mbash taksat /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga mikrula:
[qb] Goca neser ju pres ne zyre qe t'ju paguaj,,, [/qb]
me duket se kam nevoj per nje llogaritare. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga mikrula:
[qb] c'taksa more..?? [/qb]
o te grina une ty,Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] motra un ti kom dhon paund anglezi qe ka vler me shum se dollari. /pf/images/graemlins/wink.gif amon cfar motre qe kom akoma nuk njeh leket.
[/qb]
mire kesaj rradhe jepua tamom se ndoshta u duhen per te bler condomet. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: por rradhen tjeter kemi per tu mbajtur taksat se na duhen te blej dhurata per vitin e ri... /pf/images/graemlins/wink.gif ok :tipsy:Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] A dhe gocave meqe i kane sherbyer mire klienteve them qe ato leket e taksave mos t'jua marim,,,le ti kene per shoping te shkretat,,,ti si thua? [/qb]