SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

RAUL

Primus registratum
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

thanks shtriga. :kiss: ke ber nje pune shume te dobishme... /pf/images/graemlins/wink.gif
une po marr 82shkon ti boj ate gjilper e tertanozit sepse ishte shpuar keq mbreme.........
nga nje gozhde e ndryshkur desha me then.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

ajo hoteja ka ardhur gje ktej sepse mbrem e kam ber me djers te ftohta.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Raul pa problem yllo se jam mir :tipsy: pshtova kot mrame :rolleyes: i iku hurc :eek: per gozhden bahet fjal gjithmon /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

uau uau...me ka ardhur doktorresha,po ku je ti moj shpirt se mi thave buzet. :kiss:
hajde me vrap ne zyre iher ta bojm mend.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

po ti s'ke faj se ke kohe pa e pire ate ilacin e vecante. s'ka gje se ta jap une tani na :smash: :smash: :smash: :smash: s'ka nevoj per faleminderit se e bej me gjithe qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

teTa fiona po ku je moj se qe kur ke ike ti skam si te trembe kalamaqte e lagjes /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] O Zeqo po pse a thu kam ngatarru spital e ? [/qb]
ilva po mi ylli ti duhet te vish vec tek mua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

Pastaj ti qeke burre, e burre pilafi a mos je guzhunier a jo.

helibak mucogllava

Primus registratum

iLva se dinkam une qe ti per doktor njifke vetme femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ma ben mua ca doktori je ti qenke burr pse ca do ti femij apo djalmosha /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

pacienta behuni te duruar sepse doktorresh fiona ka shpikur ilaqin me moderrn te gjitha koherave. /pf/images/graemlins/tongue.gif (ilaqi :smash: :smash: )dru me pre. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

RAUL

Primus registratum

zeqo,mos mi merr klijentat. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ilva c'far ke xhani i doktorrit?
pse don qe te kthehesh edhe njeher e vogel.? /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

:lol: Raul s'te beri efekt ajo doza qe te dhashe? :devil: kalo cik te zyra ime te te bej nje formalitet te vogel
:smash: :smash: :smash: :smash: :devil:

leonora

Primus registratum

naqe a dan me te nimu dhe une se kam specjalitet kyt kurimin me :smash: :smash: apo nuk jan do ktu qe :mad:

susana

Primus registratum

82shkodrane :kiss: hajde aman se mbase i ben efekt po t'ja shtojme ca dozen :devil:

leonora

Primus registratum

ahhh rrofsh naqe :kiss: :kiss: apo nuk e kam doren e let une :devil:

RAUL

Primus registratum

te dashur pacienta mos i vini vesh doktorreshes sepse sapo ka ardhur nga pushimet.. /pf/images/graemlins/tongue.gif rrezet e forta te diellit i kan ren ne kok dhe ja kan trubulluar trurin e vogel. :lol: por mos u merziteni se do ti boj nje qetesues.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: :kiss:

82shko qa don me ndihmuar ty eeee? ike te dhoma jote sepse ka ardhur orari i gjumit. /pf/images/graemlins/tongue.gif shpejt se do te te boj ate gjilpere e madhe.. :lol: :kiss:

leonora

Primus registratum

hahahahah ka ardhe orari per gjum thot ky /pf/images/graemlins/blush.gif nuk e more vesh ti :idea: une u bana doktoresh /pf/images/graemlins/laugh.gif por doktoresh e kesaj ama :smash: :eek:
si te dush me lezet apo me forc e mor une :goofy:

ilva

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] iLva se dinkam une qe ti per doktor njifke vetme femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ma ben mua ca doktori je ti qenke burr pse ca do ti femij apo djalmosha /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E kisha fjalen per ate tekstin qe ke shkrujt aty posht dhe e specifikon mire burrellikun.
Leje Zeqo se po te bej per doktoreshe, u futa ne kete teme si paciente e po ndihem e zonja si dok. Ciao :cry: