JA jam une semure e spo me ben gje ti...Le me te vijne te tjere qe do na turperosh kliniken.
Linoso,mos u bej kaq egoiste.I thua keto gjera qe te mos me vijne me pacientet mua :smash:
Nejse,doren e kam me te vertet te lehte kur e heq zinxhirin
Uni i bo te gjithaa kordele /pf/images/graemlins/laugh.gif
Linos un ndihmoj doktorrin te uli zingjirin e fustanit tat se i ka duret e zonme ai tuj plotsu kartelen.
Hec radha /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshkatar,
desha me te pas doktor personal, po te le ti! Do te hash me garuzhde , edhe pse karkalecat e detit shijohen nje nga nje me dore /pf/images/graemlins/wink.gif
ah atij i kan ba keq peshqit e fresket qe han, e tesh e ka ate lekuren e dores te rreshqitshme, ma n fund mrriti me e zberthy zynzhirin e linoS_it. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Un du me kater dur.masazh mbi karrizin tem. perndryshe m detyroni me ju ba presion :devil: :devil:
he mo si po ju shkojm punet kendej? peshko mir ti,keshtu si ke vaxhduar do te ta ngrej rrogen dy fish.very good. good job.. /pf/images/graemlins/wink.gif
fiona hajde ne office iher se me eshte ankuar Linosiii,..c'far i ke bo? /pf/images/graemlins/frown.gif
shif ky raul shefi si vjen e bertet ktu
kam nje vrejtje shefi i spitalit, s po e sensibilizoni hic menyren e komunikimit me pacientat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordele, mbas masazhit i kthej prap mrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Raulo,kena pas pune shume...
Lena i here edhe shko me Unin e bojin masazh Absit.Une vete,po mor masa per parandalimin e acarimit te metejshem te situates me Korden,nderkohe te me vizitoje edhe Fiona se sndihem mire.
Uno,birre mer daje ca birre te jete(te zeze)
Akoma smure ti Alinoso???
Une thashe se u morem vesh bashke...Nejse,akoma zberthy e ke zinxhirin te te hudh 1 sy edhe ty shpejt e shpejt..
Uno,ndihmeeeeeeeeee
Kte punen e ka pas bo Daktarreshe Drandofillja me Ndihmes Nazhin ma mire se ju te dy /pf/images/graemlins/tongue.gif ju i late robt zberthyt e pa derman :lol:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.