SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

alinos

Forumium maestatis
Re: SPITALI I FAMSHEM I ALBFORUMIT....

Me leje me leje,
te merrem une me zemren e kordes meqe imja u thye si kristal para ca ditesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Uni,
amoruccio ime, ke do ndihmosh Peshkatarin, apo muve :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uni ca specialiteti ke ti mer /pf/images/graemlins/laugh.gif ups specializim desha me thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

JA jam une semure e spo me ben gje ti...Le me te vijne te tjere qe do na turperosh kliniken.
Linoso,mos u bej kaq egoiste.I thua keto gjera qe te mos me vijne me pacientet mua :smash:
Nejse,doren e kam me te vertet te lehte kur e heq zinxhirin :wub:

disku

UNI

Uni i bo te gjithaa kordele /pf/images/graemlins/laugh.gif
Linos un ndihmoj doktorrin te uli zingjirin e fustanit tat se i ka duret e zonme ai tuj plotsu kartelen.
Hec radha /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Duket doktorri i mire ja di ilacin pacjenteve. Car birre do mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Peshkatar,
desha me te pas doktor personal, po te le ti! Do te hash me garuzhde :mad: , edhe pse karkalecat e detit shijohen nje nga nje me dore /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:

Uni
po me guxhulit :tipsy:

susana

Primus registratum

peshko nga se vuan ti re? he shprehu ketu pa frike /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

ah atij i kan ba keq peshqit e fresket qe han, e tesh e ka ate lekuren e dores te rreshqitshme, ma n fund mrriti me e zberthy zynzhirin e linoS_it. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un du me kater dur.masazh mbi karrizin tem. perndryshe m detyroni me ju ba presion :devil: :devil:

----------------------

ku ke humb o zhaaaaaaaazhooooooooo

Kordelja

Valoris scriptorum

4 dur' :eek: abso ti po na kosit kta dy burra qe kane ngel n'AF mi :eek:

Ki meshire :eek:

RAUL

Primus registratum

he mo si po ju shkojm punet kendej? peshko mir ti,keshtu si ke vaxhduar do te ta ngrej rrogen dy fish.very good. good job.. /pf/images/graemlins/wink.gif

fiona hajde ne office iher se me eshte ankuar Linosiii,..c'far i ke bo? /pf/images/graemlins/frown.gif

RAUL

Primus registratum

keni bo noj pare apo jo?
me boni listen c'far funizimi doni per neser? :book:

alinos

Forumium maestatis

bashkohem me Korden, ti Abs me kater dur na len me zinxhir myll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fiona
ke drejtori te heqesh njollen :lol:

abs

nuk e di...

shif ky raul shefi si vjen e bertet ktu :eek:
kam nje vrejtje shefi i spitalit, s po e sensibilizoni hic menyren e komunikimit me pacientat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordele, mbas masazhit i kthej prap mrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

ah c ti bej diellit qe e dua...

assassino26

Primus registratum

Raulo,kena pas pune shume...
Lena i here edhe shko me Unin e bojin masazh Absit.Une vete,po mor masa per parandalimin e acarimit te metejshem te situates me Korden,nderkohe te me vizitoje edhe Fiona se sndihem mire.
Uno,birre mer daje ca birre te jete(te zeze)

Kordelja

Valoris scriptorum

Una i kam me lidhse te lidhme fjongo /pf/images/graemlins/tongue.gif juve me zinxhir mani radhen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te acaroj una ty re, po me duket vetja si gjethe fiku :lol:

assassino26

Primus registratum

Akoma smure ti Alinoso???
Une thashe se u morem vesh bashke...Nejse,akoma zberthy e ke zinxhirin te te hudh 1 sy edhe ty shpejt e shpejt..
Uno,ndihmeeeeeeeeee

assassino26

Primus registratum

Ta kisha llafin acarimi i shendetit tend.
I lashe te gjitha mos me flasi njeri se po merrem me Kordelen dhe me fiongot e kordeleve te saj

Kordelja

Valoris scriptorum

Kte punen e ka pas bo Daktarreshe Drandofillja me Ndihmes Nazhin ma mire se ju te dy /pf/images/graemlins/tongue.gif ju i late robt zberthyt e pa derman :lol:

Deficenta :lol: