Sot ndjehem . . .

Status
Not open for further replies.

Balahk

Locus omnem
falenderoj Zotin,qe nuk me ka dhene fuqi te mbi natyreshme,se provokimi i disa njerezeve,arrin deri aty,sa po te ishe i mbi fuqishem,sot do ishte fundi botes.
i zhgenjyer,i inatosur.keshtu ndihem une sot :(

SNAP

Papirus rex
falenderoj Zotin,qe nuk me ka dhene fuqi te mbi natyreshme,se provokimi i disa njerezeve,arrin deri aty,sa po te ishe i mbi fuqishem,sot do ishte fundi botes.
i zhgenjyer,i inatosur.keshtu ndihem une sot :(
Per te bere pak ty qe te bozqeshesh te theme "RUAJ GJAKFTOFTESINE" eshte arma me e duhur per njeres te mencur.

Almaa'95

Papirus rex
Jo vetem sot, pergjithesisht pranvera ka ardhur shume bukur per mua..
Sot jam e mbushur me vetvbesim dhe energji, mos me dilni para :p

Balahk

Locus omnem
Per te bere pak ty qe te bozqeshesh te theme "RUAJ GJAKFTOFTESINE" eshte arma me e duhur per njeres te mencur.
po shoku,shume keshille e vlefshme,por ndonjehere ne jete na ndodh qe erresohet gjykimi i drejte,dhe perdorim armet e te "cmendurve"
inatin,impulsivitetin,sepse kjo eshte ne natyren njerzore qe ,sa do e cmendur mund te duket

Mystique

Larg
Ne qef, shkelyeshem fare !

images

FENIKSI

Forumium maestatis
Si një urë me harqe që shtrihet siper nje lumi te rrembyshem, ku poshte meje kalojë ujrat e freskëta dhe të ëmbla në ditët e bukura, por në ditët me shi dhe me furtunë kalojn ujra të turbullt goma makinash biles dhe shpirtra të përhumbur, sa do doja ti ndihmoja, por fatkeqsisht jam thjeshtë një urë stoike dhe e ngurt ....

Last edited:

-Zana-

e...Thjeshte
Pak e coroditur, me eshte prishur gjumi 2 here mbreme .. Nga shiu I rrembyeshem , e gjithe dita do me shkoje pergjumesh.

Status
Not open for further replies.