si ky diell qe shndrit ... alla grande
joetisti_ Locus omnem 9 Dec 2013 #751 Si i sapo dale nga nje liqen i akullt. Ndjenje e papershkruajtshme.
dr love Locus omnem 9 Dec 2013 #752 joetisti_ said: Si i sapo dale nga nje liqen i akullt. Ndjenje e papershkruajtshme. Click to expand... c'paske bere mo ?
joetisti_ said: Si i sapo dale nga nje liqen i akullt. Ndjenje e papershkruajtshme. Click to expand... c'paske bere mo ?
joetisti_ Locus omnem 9 Dec 2013 #753 dr love said: c'paske bere mo ? Click to expand... Nuk ishte vertet liqen. Piva kafen ne nje lokal jashte kur te tjeret ishin brenda. E beme kastile me nje shok qe te "shijonim" nje pervoje te tille.
dr love said: c'paske bere mo ? Click to expand... Nuk ishte vertet liqen. Piva kafen ne nje lokal jashte kur te tjeret ishin brenda. E beme kastile me nje shok qe te "shijonim" nje pervoje te tille.
dr love Locus omnem 9 Dec 2013 #756 e shijove te pakten ? sikur te ishe me shoqe nuk do e ndjeje fare acarin
joetisti_ Locus omnem 9 Dec 2013 #757 Eh, te besh dicka jashte rutines eshte gjithmone bukur. E shijova vertet. Po te isha me nje femer do te hiqja xhiboksin nga vapa
Eh, te besh dicka jashte rutines eshte gjithmone bukur. E shijova vertet. Po te isha me nje femer do te hiqja xhiboksin nga vapa
joetisti_ Locus omnem 9 Dec 2013 #759 Pas lokalit sigurisht Te mos na shihte kush kur te zhvisheshim... nga vapa