Sot kom pa nje albforums...

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Sot kom pa nje albforums...

moira PSE E NCEF X-RAY TI SA TE THOJ SHTRIG E poshter e ben t ehyj ne gjak me mua se ai e di qe sle njeri te shaj ty e /pf/images/graemlins/wink.gif
cne rapin une me e kam par me kohe ne nje foto te me rme qaf ne nje tjeter te ben tja mbathesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
une die kam par nje shkodrane ne kamer nuk e di ps emu duk aq e mir upupup sme kishte ndodh na nje her ashtu mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

/pf/images/graemlins/tongue.gif ka gjithmone nje here te pare.... /pf/images/graemlins/laugh.gif shkodranet jame te bukura ,nuk te eshte dukur ,te siguroj.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Une kur shpiegom ngaterrohem me keq,mah...nuk me duket!
Nejse kujt i them une supersexi ik me shemtire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif na ler rehat,ku ti supersexi ty te jane bere kalamajt per tu martuar te ka ike vafti me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Hajde ishalla shkel ndonje xhind rruges e xhindosesh e lafsh nam ne gjith tiranen! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do me tani?? /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ma hodhe ,me bere te shof veten ne pasqyre... :wub:
edhe ty te shengshin xhindet per darke.. :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

o X-RAY o xhelozi italis po ti te shofesh moiren ri me nat te tera ne banjo re /pf/images/graemlins/laugh.gif
MOIRA sa her ka per t endnejur dmth me e mir e jema se e bija si bie vlera eshte platin :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Po pse nuk e di ti zeqo qe une portretin e njeres e kam ne banjo?? [/qb]
edhe bamsi bumsi ja more frymen dashnores re dudum dorjana kycyku u be telef tani po boll hiqe foton /pf/images/graemlins/tongue.gif

Problem eshte se tani nuk i shihet dhe aq mire futura sikur i eshte zbardhur! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Problem eshte se tani nuk i shihet dhe aq mire futura sikur i eshte zbardhur! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pse re akoma se ke mesuar permendesh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

Te shtunen kom pa 3 albforumsa .
Ndriçonin qe larg si ylla me xixa /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Cilet ishin keta forumiste te familjes se xixellonjes eeeeee? /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Une per vete kam pa gocen me te mire te forumit, Tranofilen :kiss: . Jo sot po se kam pa kete teme deri tani :rolleyes:

albana

Lara Croft

Tranofilen e kam pare dhe une, plot here po te siguroj se e ke kuptuar gabim. Ajo thjesht hiqet si vajza me e mire e forumit. /pf/images/graemlins/tongue.gif

bob

Primus registratum

ku eshte vendi ku ju shihni njeri tjetrin?une nuk njoh asnjerin prej jush...uroj te gjej ndonjerin/ndonjeren!

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Tranofilen e kam pare dhe une, plot here po te siguroj se e ke kuptuar gabim. Ajo thjesht hiqet si vajza me e mire e forumit. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mire atehere du me e pa edhe njehere me u siguru nese eshte vajza me e mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

M keni pa mu mer se se di ku jom Tani ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M keni pa mu mer se se di ku jom Tani ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thu kjo mund me qene efekti i birrave?1 :confused:
C'a s'bo vaki n'ket dyn-ja!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M keni pa mu mer se se di ku jom Tani ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thu kjo mund me qene efekti i birrave?1 :confused:
C'a s'bo vaki n'ket dyn-ja!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shqiptare Puna ishte se skisha Drita ktu ke Neti qe isha dhe kishte vetem UPs... Pranej pyta se mu duk sikur pas nji Forumiste Onash meje pRanej Shtrova Pyetjen ...