Sot bera nje vizite ne qiell...

eM

Paper Moon
Sot bera nje vizite ne qiell...

Sot jam semure, shume shume semure, por asnje nga keta te punes nuk me le te shkoj ne shtepi...
Me bene "nder" duke me lene te merem me regullimin e ca files, dhe jo me pacientet! oh well.. :rolleyes:

Persa i perket temes......
Cfare imagjinonit te ju ndodhte sot?? Si do te kishit pasur deshire te ju "sneak" jeta? Nje romance qe nuk ndodhi? Nje telefonate qe kurre nuk tingelloi? Nje kenge qe nuk u kercue?

Me nje fjale 100% genjeshtra e imagjinate qe nuk ju a u beson njeri! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Them se e kapet... /pf/images/graemlins/wink.gif
Vazhdoni..

eM

eM

Paper Moon
Re: Sot bera nje vizite ne qiell...

Ishte nja gjysem ore kaluar turnit tim. Isha gati te hiqja perparesen kur me theret nje nga infermieret. Nje pacient i ri kishte ardhur. Isha shume e lodhur.
"Tell Mary! It’s her shift!"
"She won’t be here till 1! Her son is sick."
Cti bej! Kthehem! Mar stetoskopit dhe i hesh nje sy karteles qe me dha infermierja! 23 vjec, mashkull, aritmi e forte, ardhur me 911. Hypa ne ashensor dhe zbres poshte. Hy ne dhome dhe pa i hedhur as edhe nje shikim largova kuverten. Nje djal muskuloz, ngroha pak stetoskopin me fryme dhe ia vendos mbi gjoks. Duke degjuar i hedh nje sy.
Fryma pushoi, jeta ngadalesoi, cdo gje po levizde nga vendi dhe une po rotullohesha me gjithe dhomen. Ai ishte nje pike fikse, me fytyren e prere, syte gjysem te mbyllur dhe buzet e plasura.
"Is it just me or I have seen you before?"
Ai hapi syte dhe me pa i habitur. Pas pak nje buzeqeshje u duk ne buzet e tija!
"Ema, ajo Ema ?"
Gjuha ime, nje ze i njohur aq sa me merit e dridhesha me afersine dhe ngrohtesine qe me ndillte.

Vazhdon neser...
(ose sot, po jo tani) /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

eM

Paper Moon

Sot qe nje dite e cuditeshme!
Po ecja rruges dhe isha gati per te kaluar ne anen tjeter qe te hyja ne nje dyqan. Ne rruge shoh qe ishte nja makine identike me te timen. Wow! Dhe se di pse syte me shkuan ne targa! Ishte makina ime! Holly Molly! They just stole my car! Cfare te beja?? Nxier celularin nga xhepi dhe I bie 911. crap they put me on waiting line! Per nja 30 seconda nje grua me pergjigjet. I them cfate ndodhi. “Somebody will be there in no time” me thote pasi me mori te dhenat e makines!

eM

PS. Kjo ne fakt nuk ndodhi po u frymezova sepse sot humba makinen ne parking! :rolleyes:

Guest

i like your fantasy /pf/images/graemlins/wink.gif ishalla se ke humbu rmakinen me verte :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Jo jo vetem se sot ne mengjes mu deshen 30 minuta per ta gjetur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Guest

shum mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Dje qe dita e pare zyrtare e dimrit. Fakti eshte se sot dielli po shkelqen aq bukur dhe paster ne qiell. Edhe dy dite qe nga Krishtindjet. Dola te beja pak pazar. Ti bija akoma ne qafe credit cartes. /pf/images/graemlins/laugh.gif Te marten kemi nje party me keta te punes dhe duhet te blej nje pale kepuce qe te me shkojne me fustanin. Kepucet ne US jane gjeja me e veshtire per tu blere. I hate shoes in here. I vetmi vend qe dhe haet eshte Nordstrom po i ka ato cmimet me te te rene te fiket. Ska gje i vesh ate dite dhe i kthej ne nesermen, sikur e kam bere kete pune me qindra here. U vendos. Hy brenda dhe si zakonisht nje nga punonjesit te afrohet te pyet cfare po kerkon dhe ti ulesh aty ne ato kolltuket nderkohe qe ia iken sa andej-kendej te te gjeje ty nje pale kepuce qe do i kthesh te nesermen ! oh well ! ky i sotshmi qeka me te verte simpatik. I vetmi i bardhe qe kam pare deri me dot te departamenti i kepuceve. So what?!?!? I start flirtin’ with him... Asgje nuk del ne fund. Blej kepucet dhe iki per qejf tim. Do ishte mire sikur te me kishte blere nje kafe te pakten. Uneducated little mother#@&*$r! Oh who cares! Ne fund te fundit credit carta ka edhe aq sa te blej edhe nje kafe te Starbucks!

eM

Guest

haaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

o shi shi shi paska flit njona /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Kishim nja nje jave qe nuk ishim pare, une dhe shoqeria ime. Ky eshte nja nga ato takimet e bezdisshme ku te gjithe flasin per problemet e tyre. Dikush eshte ndare me te dashuren, dikush ka gjetur nje te dashur te ri. Keshtu shkojne punet. Mungesat vien re me shme vemendje. Une u merzita duke degjuar thashethemet e ketyre njerezve. Vendosem te balim e te zaptojme ndonje klub andej nga qendra.
Ambienti eshte shume i lezetshem. Por nuk me kercehet. Tani po japin kengen time te preferuar po une ri ketu dhe e kthej goten me fund. Miqte e vjeter… bfffff…

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]haaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

o shi shi shi paska flit njona /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e po cti bejme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]haaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

o shi shi shi paska flit njona /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e po cti bejme [/qb]
nuk eshte faji jot qe je kaq e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif ket deshe me thone ti /pf/images/graemlins/wink.gif ashu esh ta mbeshtes mendimin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

PaperMooN:

Sot jam semure, shume shume semure, por asnje nga keta te punes nuk me le te shkoj ne shtepi...
Me bene "nder" duke me lene te merem me regullimin e ca files, dhe jo me pacientet! oh well.. :rolleyes:

Persa i perket temes......
Cfare imagjinonit te ju ndodhte sot?? Si do te kishit pasur deshire te ju "sneak" jeta? Nje romance qe nuk ndodhi? Nje telefonate qe kurre nuk tingelloi? Nje kenge qe nuk u kercue?

Me nje fjale 100% genjeshtra e imagjinate qe nuk ju a u beson njeri! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Them se e kapet... /pf/images/graemlins/wink.gif
Vazhdoni..

eM
Koha është për të nis ndryshime.
Koha është që të pranojmë rrëmujën e komplikuar përreth nesh , dhe të synojmë për zbatimin e vizionit të drejtësisë ,të mirësisë dhe të bukurisë .
Ne nisim duke e pranuar se nuk është vetëm koha jonë , ajo që meriton të shpëtohet, por gjithëashtu edhe humanizmin , bekimin më të ÇMUAR që na është dhënë .

...

PrInCiPiEl