Sop

Seyfert

Valoris scriptorum
<bebu_vogel> haribo
* Come (Mibbit@DD5E3643.B3DE07A5.564F6E4B.IP) Quit (Mirupafshim!)
<Haribo> Hola bebo
<Targaryan> i jep Lucignolo puro me damar
* dduaa (dduaa@26583B52.8F9AC4ED.F2B0CD48.IP) Quit (Mirupafshim!)
<@MACOK> qr mos te vij hic ai Eleonor
<@MACOK> ?
* dduaa (dduaa@26583B52.8F9AC4ED.F2B0CD48.IP) has joined #Shqiperia
<Haribo> !kn Targaryan
* looking-for (JavaUser@566A9E7F.F092AC98.C9A6D5C8.IP) Quit (Mirupafshim!)
* Botus sets mode: +b Targaryan!*@*
* Targaryan was kicked by Botus (ndrysho nick!)

ne pa @ nuk na lejohet fjalori i piset, @ bejne sipas qefit.
dhe kick me ate arsye skisha pse merrja. Nejse Enjoy the Time...

Tironci

Forumium praecox
Pershendetje!

E vlersoj ankesen tende po per nje germ qr* zdo te thot qe ka perdor fjalor banal se njerz jemi ndoshta mund te ket desh te shkruaj qe* te gjitheve na ka ndodh dhe sa per kick ke perdor fjal ofendues ndaj aop ne fjal gjithesi do shikohet ky rast flm..!

Last edited:

Seyfert

Valoris scriptorum
Pershendetje!

E vlersoj ankesen tende po per nje germ qr* zdo te thot qe ka perdor fjalor banal se njerz jemi ndoshta mund te ket desh te shkruaj qe* te gjitheve na ka ndodh dhe sa per kick ke perdor fjal ofendues ndaj aop ne fjal gjithesi do shikohet ky rast flm..!
Pershendetje dhe ty,

Po mire gabimet e aop jane te denushme? Gabimet e userave jane te denushme? Si i ndani gabimet ju, te qellimshem dhe te pa qellimshem? Une mund te kem bere ironi me fjalen puro me damar, por ne fjalor nuk pershkruhet si fjale ofenduese as puroja dhe as damari keshtuqe....Nejse si ta shikoni ju te arsyeshme. Nuk do te replikoj me per temen. Kalofshi kendshem!

Frank

Forumium maestatis
O Seyfert po mire mor burre ketu i dashke argumentat dhe shpjegimet me radhe, andej nga chati ku je IRC me nick Juno/O2 kam dy jave qe te them pse me ben shun, nick suspend apo zline nuk e ke hapur gojen akoma?!
Koherenca ne max lale, bravo te qofte.

Seyfert

Valoris scriptorum
O Seyfert po mire mor burre ketu i dashke argumentat dhe shpjegimet me radhe, andej nga chati ku je IRC me nick Juno/O2 kam dy jave qe te them pse me ben shun, nick suspend apo zline nuk e ke hapur gojen akoma?!
Koherenca ne max lale, bravo te qofte.

Po ta bej 1 like me te bere qefin.

[^_^]

Forumium maestatis
@Frank pershendetje!
kam qene prezent ne main dhe kam ndjek thuajse c'do bisede!

Teorikisht kur vendoset nje ban apo behet kick nje user , shikohet konteksi i asaj qe po shkruan ne main , dhe jo fjale teke te shkeputura apo te lexuara me qellim per ta denuar patjeter dike!

Per kete rast , Virusi ka dasht tre shkruaj : <@MACOK> qe mos te vij hic ai Eleonor

Duke qene se shkronja e , eshte ngjitur ne tastier me shkronjen r , eshte ngatruar

Besoj dhe vet po ta lexosh me qr , nuk merr kuptim fjalia , nderkoh me : qe , eshte fjali me kuptim

Per kete rast Virusi ka dhene dhe shpjegimin ne kanalin perkates te personat perkates dhe pergjegjes per mainin!!

Nuk ka dallim mes user dhe aop , pasi cdo kush qe sot eshte user neser mund te behet operator dhe anasjelltas , prsh: virusi per raste tjera kur vertet ka gabuar ka kaluar denime , ashtu si une apo te gjithe me radhe!

eshte per tu falenderuar sjellja e ankeses pasi kjo sherben per permirsim te vazhdueshem pasi askush nuk eshte perfekt , por ne kete rast nuk ka asgje per ta bere kaq te madhe dhe per ti kushtuar kaq shume vemendje!

Gjith te mirat

Frank

Forumium maestatis
@Frank pershendetje!
kam qene prezent ne main dhe kam ndjek thuajse c'do bisede!

Teorikisht kur vendoset nje ban apo behet kick nje user , shikohet konteksi i asaj qe po shkruan ne main , dhe jo fjale teke te shkeputura apo te lexuara me qellim per ta denuar patjeter dike!

Per kete rast , Virusi ka dasht tre shkruaj : <@MACOK> qe mos te vij hic ai Eleonor

Duke qene se shkronja e , eshte ngjitur ne tastier me shkronjen r , eshte ngatruar

Besoj dhe vet po ta lexosh me qr , nuk merr kuptim fjalia , nderkoh me : qe , eshte fjali me kuptim

Per kete rast Virusi ka dhene dhe shpjegimin ne kanalin perkates te personat perkates dhe pergjegjes per mainin!!

Nuk ka dallim mes user dhe aop , pasi cdo kush qe sot eshte user neser mund te behet operator dhe anasjelltas , prsh: virusi per raste tjera kur vertet ka gabuar ka kaluar denime , ashtu si une apo te gjithe me radhe!

eshte per tu falenderuar sjellja e ankeses pasi kjo sherben per permirsim te vazhdueshem pasi askush nuk eshte perfekt , por ne kete rast nuk ka asgje per ta bere kaq te madhe dhe per ti kushtuar kaq shume vemendje!

Gjith te mirat
E vleresoj shkrimin tend Albano, ideja eshte se une ndoshta nderhyra pa vend sepse s'kam lidhje me ankesen por me beri shume pershtypje sesi i njejti person si puna e ktij SeYfert, ketu kerkon drejtesi ndersa ke nje server tjeter ku ky eshte IRC ben KB, SHUN, Z-Linted pa arsye. E forta eshte se kur ju kerkoj arsye thone per provokime dhe nuk jappin asnje logs, asnje fakt. Une e kuptoj qe mund te kete marre urdhra nga lart, se aty ku rri ky kam qene vete staf dhe ngaqe nuk durova dot hipokrizine qe i karakterizonte u largova, por njeriu duhet te jete koherent i drejte dhe luajal edhe pse eshte hapesire virtuale. Çeshtje karakteri gjithsesi, ju tregon edhe puna ne fakt se 5 usera ju kane ngelur, edhe ata me nga 3 klase shkolle te dhemb koka kur i lexon.

[^_^]

Forumium maestatis
per Virusi te ktheva pergjigje , per server tjere dhe persona qe nuk jane pjese e stafit albnetowork , nuk di ca te them...

Blume

Primus registratum
@Frank

Nje gje nuk e kuptoj,pse i sjell problemet e serverit tjeter ktu?
Cfare ka lidhje Fakti se Macoku ka shar main me serverin tjeter?
Me sa e di une jan dy servera te ndryshem me dy stafe te ndryshme dhe ajo qe ka shar @Macoku main duket qart!!!
@Macoku njihet si @op a @sop ku e di une ca eshte Problematik dhe mbi te jan ber shume ankesa, hidhi nje sy forumit dhe lexoj vet!!!
Ka ardhur puna deri aty ky ka reaguar Stafi dhe e ka denuar nje kohe te caktuar me heqje te accesit, pastaj @Macok premtoj se do sillet mir dhe ja rikthyen!!!
Fatekqsisht nuk paska zen mend dhe nuk paska ndryshuer Asgje sa qe del dhe shan main useret te cilet i japin detyren!!!!
Ti @Frank nese e ke shok, mbaje per ty ketu ske nevoj ta mbrosh se duket qarte cfare fjalori perdor!!!

Edhe kthemi ato 5000 euro qe mi ke mar borxh qe ne 2017 se do shkoj me pushime :D

Puc

Frank

Forumium maestatis
@Frank

Nje gje nuk e kuptoj,pse i sjell problemet e serverit tjeter ktu?
Cfare ka lidhje Fakti se Macoku ka shar main me serverin tjeter?
Me sa e di une jan dy servera te ndryshem me dy stafe te ndryshme dhe ajo qe ka shar @Macoku main duket qart!!!
@Macoku njihet si @op a @sop ku e di une ca eshte Problematik dhe mbi te jan ber shume ankesa, hidhi nje sy forumit dhe lexoj vet!!!
Ka ardhur puna deri aty ky ka reaguar Stafi dhe e ka denuar nje kohe te caktuar me heqje te accesit, pastaj @Macok premtoj se do sillet mir dhe ja rikthyen!!!
Fatekqsisht nuk paska zen mend dhe nuk paska ndryshuer Asgje sa qe del dhe shan main useret te cilet i japin detyren!!!!
Ti @Frank nese e ke shok, mbaje per ty ketu ske nevoj ta mbrosh se duket qarte cfare fjalori perdor!!!

Edhe kthemi ato 5000 euro qe mi ke mar borxh qe ne 2017 se do shkoj me pushime :D

Puc
ahahahaahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa Gjyshja ma mir pij kejtvet. Le nam me ankesa.

DarKSouL

Forumium maestatis
Pershendetje,

Ankesa eshte e vjeter prej disa muajsh, pra ne Qershor, kshuqe eshte e kote per replika.
Tema te mbyllet.

Faleminderit