Sonte do pi nje gote,por...

gjekec

Primus registratum
Re: Sonte do pi nje gote,por...

Tedi mos ja fut vetes kaq ashper lol..

Sot dua te pi nje gote po ti nuk je ktu /pf/images/graemlins/frown.gif

Kanarina

Primus registratum

Do doja te dehesha deri ne agim, do pija ngadale dhe nuk do ta shqisja veshtrimin nga nje pike pa kuptim, s'ka rendesi c'kam perpara syve, zaten ato nuk shohin me.Do pija dhe do mendoja ato qe mendoj vrazhde dhe me nje intensitet qe me frikson dhe mua prodhuesen e tyre.Do pija per veten...hde do mendoja per TY.

bazuka

Primus registratum

Sonte do pi nje gote per rigjenerimin e qenies time /pf/images/graemlins/wink.gif

Eni_883

Primus registratum

Sot do pi nje gote per ty edhe pse do ishte shpenzim i kote dedikimi te nje gote jo gote kot /pf/images/graemlins/smile.gif hell sot do pi nje gote per te gjithe qe do me vijne ne mendje ata qe e meritojne dhe se meritojne. Do pi pastaj nje tjeter per te te thene lamtumire, do pi nje tjeter per te pergezuar e qortuar veten per vendimet qe kam mare deri me sot, dhe mbasi te kem pire keto gota nuk do kete me rendesi se per ke do i pij te tjerat :devil:

komino

Valoris scriptorum

une e piva nje gote
fjalet mbrapa jane kot

hajt per t'mira :goofy:

bebi

Primus registratum

sonte kam me e pi nji dy tri gota...
po s'ka me ken ashtu si duhet, ti s'je, asht e kote me pretendu me dy gota perpara sikur ti je perballe mejet... /pf/images/graemlins/frown.gif

Eni_883

Primus registratum

Sot do pi nje gote per vetem time (vetem nje /pf/images/graemlins/laugh.gif )

bebi

Primus registratum

...ma n'fund u binda se asht e pamujtun me t'prit ty me e pi nji gote bashke...
do ta pi nji gote vetem, mbase 2, edhe pse cdo here qe ta qoj goten kam me ken e shoqnume me sencacione t'cuditshme, t'priruna nga mungesa jote...
/pf/images/graemlins/frown.gif

Petroninsja

Primus registratum

.. sot do pi nje gote pa qene ti perballe meje duke trokitur goten time dhe duke me thene me gjysem buzeqeshje se sa pijanece jam bere... do pi kete gote duke uruar qe alkoli te me marr paksa mendimet nga ky tru i cfilitur , mbase kushedi do jem me optimiste dhe te te pres kur te jesh serish ne tavolinen time duke pire bashke vere si me pare...
Gezuar shpirt...
Te dua me shume se dje..
me pak se neser.....

bobo

marksist-enverist

edhe un po e pi i got sot... .
pa ndonje qellim,-ose e then ndryshe; pa personazhe-,vetem, larg tmirave dhe tkqiave tperditshem; sdu tshof as "komshien" si ben pastrimin javor te rradhes, dhe verejtjet e saj mbi shperndarjen e rregullt te plehrave: nje bisht cigarje ne koshin e plehrave organike!,
!!! i vetem me goten!-te shof vetem pa tqeshme, dhe pa hidherim ne fytyr.
kesaj rradhe, dhe ti, sje ketu!-sa keq, qe si degjoj fjalet: pi sot ,meqe e fillove, po neser sdo pish...
kaq, hajt pra gzuar!-te gjithve, qe vetem nje... her do pin, per tqen me veten ; diku, dikur, dhe me dikend...,tqar -tqeshur!!?

Guest

Sonte do pi...lotet e mi qe lehtas rreshkasin mbi faqe...
do ti pi nje nga nje deri sa te dehem

Kordelja

Valoris scriptorum

Do e pi nje gote sonte, patjeter...le te jete nje urim roze...tjeter ngjyre nuk me vjen ne mend!

Gezuar, per ate qe jetuam e s'mundem ta nxjerrim ne drite!

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Sonte do pi...lotet e mi qe lehtas rreshkasin mbi faqe...
do ti pi nje nga nje deri sa te dehem [/qb]
Nga ndonjihere ndjehesh me mire kur pi vetmine tende.
Ca pine nga qejfi te tjere pine nga merzitja.

Hera

Primus registratum

Sonte do pi nje gote (pa por...), sonte do pi nje gote per ty miku im /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Sonte do t've dy gota perpara mejet.
Do t'pi me te dyja, do t'dehem, do t'flas me objektet qe m'rrethojn per ty.
Sonte...
...vazhdimin me duhet me e shkru te ora e mungeses, por...

/pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

sonte do pi nje gote vere, vere te kuqe qe te pelqente aq shume... duke kujtuar nete vere, ku une kisha ftohte...

b.k.

Primus registratum

sonte nuk dua qe te dehesh, sonte dua qe une te dehem, dhe ti te me shikosh te dehur,

sonte dua qe te dehem, dhe ti te me shikosh te dehur....

ti nuk meriton me te dehesh, degjon, sonte e kam rallen une, dhe ti duhet te buzeqeshesh dhe te me ledhatosh

sonte dua te dehem une /pf/images/graemlins/smile.gif