Sonte do pi nje gote,por...

EB

Primus registratum
Re: Sonte do pi nje gote,por...

Do ta pij nji gote vere se me ven ne gjume dhe gjumi me duhet sonte.

doktoresha

Primus registratum

sic dhe kam pire...dhe jam bere keq...nga mendja e stomaku...dot ste kam ndare nga zemra...dot ste kam bere timin....do pi...ndoshta te harroj...kujtesa sben pune vetem djeg...vetem dhemb , sic di te dhembesh vec ti...
do pi....kur te shkoj ne shtepi...

ladouce2005

Primus registratum

dua te pi nje gote me ty sonte...
me ka marre malli per ty zemer. dua te rri vetem me ty sonte. ta fik televizorin, dhe dritat, ti mbyll dyert e dritaret, asnje zhurme mos te n'a shqetesoje, vetem frymemarrja jone te degjohet, e bute, sensuale, e ngrohte...
dua te te puth pafundesisht e te mbeshtillem nga krahet e tu deri ne mengjes. t'a harroj boten dhe gjithcka unpleasant qe me bezdis. ty dhe vetem ty ne mendje, zemer, jete...
t'a pime nje gote sonte, nje gote vere te rende, nje GRAVE Bordeaux-je, qe te mbush gojen me shije te mire, e kerkon vec puthje per shijim te plote :wub:
kem honey. only you know.
I.M.E.L.

bebi

Primus registratum

...ti ke me mungu sonte. mijra tinguj e aroma kan me m'pru te ti...
ka kaq vjet q1 s'shifena, kaq shume...
deshta vetem me t'than q1 mungon, edhe pse s'ke me m'lexu.

/pf/images/graemlins/frown.gif .

EB

Primus registratum

Do pij me teper se nje gote! Pastaj, gjithcka do jete peachy...ose ndoshta great!

Guest

.....per Familjen time,Shoqerine dhe sidomos per te gjithe ata qe i dua por i kam larg..
Do tju kujtoj sonte.. :kiss:

fairy

Primus registratum

Sonte do pi nje gote per ata qe do shofin ndeshje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

images