Sondazh Champions-League 2006/07

popkin

Forumium praecox
Re: Sondazh Champions-League 2006/07

dont you just lovit to bi a liverpool fan
10 vjet qe jame tifose i liverpolit dhe ta shofe liv ine finale prape eshte e pritu kame shum besim qe do fitojme
jem shum me mire se para 2 vitesh

eniad

Forumium maestatis

I forte nuk eshte ai qe nuk bie kurre, por eshte ai qe, pasi bie, ngrihet serish!

PS. Sorry Sweet, po duhej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

Sirena

Primus registratum

Oj te duhuri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

Uroj vetem qe te mos kete asnje penallti ne favor te Liverpool-it sepse mua ai portieri me stresonte qamet kur e shikoja qe levizte papushim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

ALTIN

Primus registratum

liverpool_milan_scoreboard.jpg

livuefa10_050526_800.jpg

liverpoolfc-25mai2005.jpg

pokal4fp.jpg

5B4D4CC5-F28D-BF20-FD818BC1F1767DE9.jpg

liverpool-milan2.jpg

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif <span style="color: #CC0000">LIVERPUL</span> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

T_E_A

Primus registratum

MILAN – Last night’s sumptuous 3-0 Rossoneri victory over Manchester United arrived on May 2, which is the exact same day that Milan last won the Italian League title after Milan 1-0 Roma. The final in Athens on May 23 will be held on the same day that Milan have won the following: UEFA Cup Winner’s Cup in Rotterdam against Hamburg (2-0 in 1968), the UEFA play-off in Turin against Sampdoria (1-0 in 1987) and the European Cup in Vienna against Benfica (1-0 in 1990).

popkin

Forumium praecox

po po spouecen me liverpolin asnje klubi italine
pastaje liverpoli te ben te luash futboll
milani sdobejne asnje gje tjeter vetm te mrohet?

^Res-Cogitans^

Primus registratum

ishalla fito <u>Liverpool</u> , se kam von ca baste-m'kan ven n'cep lol ;
t'ishin ca$h t'pakten do ishte mo e leht,por ufffffff ç'mka gjet po fitoj Milan.
Zhot na rujt! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Do iki t'nez qiri,u pa puna.

Milan---- buuuuuuuu,vcgé! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

never

Forumium maestatis

Hemmm ne fakt te flasim tamam nese do te shikojm nje ndeshje liverpul - milan them qe sduhet te luhet ajo ndeshje sepse ehste turp per milanin te luaj sepse me pleqt e krujes nuk luhet futboll me mire mos te futen ne fushe ta lejne 3-0 ne tavoline se do injorohen dhe do jete shume e hidhur per tifozat. dhe per sa i perket Interit mos te flase njeri per te sepse ehste ekip i rregullt i sakte dhe ke qef ta shikosh forca inter deri ne vdekje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

deatruk

Primus registratum

milani do mu ndohet te mos beje me gabimet e dy-viteve me pare,por formacioni i milanit le shum per te deshiruar
nga ana tjeter liverpulasit duhet dhe ato te jene me te kujdeshem,pasi s`bie daci n`kos dy here.prandaj do jete nje ndeshje shume me e forte se ajo e stambollit.
sa per interin ,po mos te ishin gjobit vjet jevja e milani,smenoj se do kishit dalen`krye,po nejse se seshte dhe tema e duhur me fol pe interin.
forca l`verpool

Hellena

Primus registratum

HMMM te bej icik tifo un lejohet ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
thmilanlove.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Ajo kup qe morri para dy vjetesh Liverpuli ne tifozave Milanist na djeg n shpirt.E vetmja gje qe me ben krenar eshte se kjo ndeshje eshte gjykuar nga te gjith specjalistet si ndeshja me bukur dhe me dramatike ne te gjith historin e kupes se kampioneve dhe Milani ishte protagonist.Deshte dhe zoti dhe mbas dy vjetesh i perplasi ne vendin e Zotave.Milani do lozi si cdo finale por normalisht ajo finale para dy vjetsh ndikon negativisht tek lojtaret kuqezi pasi ngarkesa psikologjike eshte me e madhe se para dy vjetesh. S_6_T_6_N_6 ti thua qe Milani do humbi ne finale se eshte karikuar shum.... nuk jam me ty dhe gjithsesi ti e di sh mire qe une me vellain tend do ikim ne Athin vetem per ta par kte ndeshje(une si Ultras Milanist dhe ai si filo Italian)dhe per ta vertetuar qe historia ne futboll nuk perseritet asnjeher...

Zoti qoft me Milanin.....

M

Mortal

Guest

Skuadra time nuku eshte, keshtu qe te fitoje ai qe nuk humbet.

Liverpool mendoj. Edhe pse te dyja skuadrat jane koti. lol

popkin

Forumium praecox

ha liverpoli eshte mretnesha e e futbollit evropiane
po une kame shume shpresa gje liv do e fitoje
une e di se cfare eshte milani ka lejtare shum te talentuar
medje dhe preri atyre qe fituan kupen e botes
liverpoli eshte skuader ma e mire dhe jam jame difoz i liverpolit
liverpol liverpol liverpol liverpol eshte njishi

deatruk

Primus registratum

por ja qe e morri milani.
pavarsisht se jam me liv... i uroj suksese milanit eshte ekip i madhe dhe me eksperience.
liverpooli pati me shum raste , e kerkoi me shum golin ,dhe beri nje loje shume me te bukur(nuk perjashtoj gabimet )por jo rezultative ,ajo qe duhej ne kete finale,dhe e kunderta ndodhi me milanin,nuk eshte se golat paten nje aksion te bukur,mahnitese por thjesht nje "sup" dhe gabim i mbrojtjes.milani nuk beri ate loje te mrekullueshme si me manchesterin por ...mori dhe te shtaten kup.
vetem nje dicka me pelqen qe fitoi milani,KAKA e meriton me shum se kushdo ate top te arte eshte talent.
tani le te presim vintin tjeter se cfar suprizash do te na sjell.

popkin

Forumium praecox

ozote per zotten mrem kame taku piter krauche sulmusin e liverpulit dhe kame ber ca foto
dhe e pyta per neshjen e athines dhe mu pergjegj? dote tregoje nje her tjeter do munohem ta shese per kazetat
]

ALTIN

Primus registratum
Re: Skedina Javes

22:30 United States -- : -- Paraguay 1
0:45 Argentina -- : -- Colombia 1
22:30 Peru -- : -- Bolivia 2
0:45 Venezuela -- : -- Uruguay X
22:30 Mexico -- : -- Chile 1
0:45 Brazil -- : -- Ecuador 1
22:30 Colombia -- : -- United States 2
0:45 Argentina -- : -- Paraguay 1