Sondazh Champions-League 2006/07

S

Scorpion

Guest
Sondazh Champions-League 2006/07

Votoni dhe shprehni mendimin tuaj se cili ekipi do te shpallet kampion i Champions League 2006/07.

uefa_champions_league.png

Finalja me dt. 23.05.2007 Athine (Greqi)

S

Scorpion

Guest
Re: Sondazh Champions-League 2006/07

He mer tifoza ku jeni? /pf/images/graemlins/laugh.gif E ndiqni Ch.League, ca prisni jepni ndonje mendim e vote per skuadren fituese te ketij viti. Mos ju marr me zor une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Une votova per Interin sivjet, por nuk do me vinte keq sikur ta fitonte dhe Milani apo Roma /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Vetem Interi nuk e fiton /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Si dihet, mbase na del Lioni a ndonje skuader tjeter kampion /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vetem Interi nuk e fiton /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

ca the mo /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

S

Scorpion

Guest

Valencia me duket se e derrmon Interin sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

<font color="blue">Do ti duhet te prese shtatorin qe vjen INTERIT per te synuar Champions Lige kete enderr te larget qe nga 1965 , nenvlehtesimi qe i kane bere ndeshjes se pare ne San Siro i ka kushtuar skualifikimin Interit dje ne Mestaja te Valencias kunder kesaj te fundit, ku episodi i ndeshjes ka sjell nje zenke masive qe ka zgjatur dhe ne dhomat e zhveshjes.Valencia ka treguar se mbetet nje ekip i forte i konsoliduar per kedo kundershtar.Keshtu ka perfunduar aventura europiane e Interit , Skualifikim dhe Grushta -----&gt; </font>
foto_204874_CAS.jpg
Lojtari i stolit te valencias qe i thyu hunden Burdisos dje duke vrapuar per ti shpetuar rrahjes nga Interistat.

<font color="red">Nje ndeshje e qete dhe me episode te vecanta eshte zhvillaur dje ne Anfield Road midis Liverpool VS Barcelona , fitueset e fundit te ketij kompeticioni.
mob2995_1117082136.jpg

Liverpoolit i eshte dashur vetem te administroje rezulatin e ndeshjes se pare i cili e favorizonte shume,por ska ndodhur keshtu kane qene REDSAT qe kane rrezikuar me shume porten e Barces duke goditur dhe traversen 2 here.Barcelona eshtemunduar te luaje e qete me topa te ulur por mbrojtja e Liverpoolit nuk cahej.Nje Ronaldinjo qe nuk beri asgje per ekipin e tij .
Suksese Liverpoolit qe su tremb dhe pse kishte perballe nje Superekip.</font>

<font color="brown">Kane bere ate qe se ka bere askush per 4,5 vjet ne France, te mposhtin Lionin.Dhe kete e ka bere dje ne mbremje Roma e Spaletit, e Tottit, Roma e futbollit te bukur, dhe pse ne ndeshjen e pare nuk treguan vlera , dje Roma tregoj se kishte karakter dhe fitoj aty ku te gjithe kishin dale kokulur.Nje sukses i rendesishem per Romen. </font>

<font color="blue">E ka nisur si mos me keq duke i veshtirsuar jeten vetes Chelsea dje ndaj Portos , ku kjo e fundit nuk kishte cfare humbiste ndaj BLUVE te Mourinjos , eshte dashur nje gafe e portierit te Portos per te parazuar ndeshjen e cila i hapi rrugen me mjaft mundime te golit te dyte dhe te kualifikimit te Bluve.
Per Chelsea eshte nje nga Synimet e medha te ketij sezoni finalja e madhe e Athines. </font>

Sot Luhen 4 ndeshjet e tjera
N-1
Milan- Celtic 0-0
Man Utd - Lille 1-0
Arsenal-Psv 0-1
Bayern M-Real M 2-3

eniad

Forumium maestatis

Une per vete jam shume pro Milanit per ta fituar. Ma ka qejfi shume t'i marrim hakun e Stambollit 2005. Vetem nje gje e shpresoj shume, qe milanistet mos leshohen pjesen e dyte te ndeshjes; aty e kane te gjithe problemin.

PS. Tifozat e Liverpulit nuk lejohet me ardh e me skermit dhembet per kete qe kam shkruar une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .

Al-Punk

Still here

Per Milanin kesaj rradhe! Ishte shume e rende ajo e kaluara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Perseritet serish, finalja e dy viteve me pare ne Stamboll ndermjet Milan-Liverpool , dhe serish ne nje kryeqytet ballkanik Athina kesaj here, aty ku ne majin e larget te 1994 Milani mundi Barcelonen e J Krujfit atehere , Barcen e Romarios, Stoitckov,Guardiola , Laudrup, Zubizareta etj me rezulatin e thelle 4-0 Masaro 2 , Savicevic, Desai.
<span style="color: #FF6666">Liverpooli </span>shkon ne kete finale per te perseritur Historine, per te konfirmuar kete moment magjik qe po kalon, pasi ka kaluar Barcelona e Chelsea dy prej pretendenteve te medhenj te ketij kompeticioni qe tashme do ta shikojne si spektatore kete finale,Liverpooli vjen ne kete finale duke treguar karakter, Grinte, dhe besim ne aftesite e lojtarve dhe trajnerit te tyre Rafa Benitez.
Perballe ka nje MILAN qe kerkon te tregoje veten dhe kete sezon te nisur keq ne kampionat pas pezullimeve ne pike, kerkon nje trofe per ti dhene kuptim sezonit, kerkon nje trofe kur ka mbetur vetem nje ekip britanik kur ishin 3 para cerekfinaleve, kerkon nje trofe per ti treguar botes qe ne Itali nuk ka vdekur futbolli,kerkon nje trofe per ti dhuruar Kaka-se nje Top Te Arte kete sezon te mrekullueshem prej tij, kerkon nje trofe per ti treguar Liverpoolit qe ajo kthese 3-3 ne pjesen e dyte ne Stamboll qe vec nej nate ekeqe , nje enderr e keqe qe nuk do te perseritet me.

A e merituan keto dy ekipe finalen e Athines ?

Sigurisht te dy eliminuan favoritet kyresore si Barca,Man Utd,Bayern, Chelsea.

Do jete nje finale e gjitha per tu pare,shpresojme te jete nje finale spektakolare sic jane dhe ekipet qe do e luajne ate, e pra kur kemi arritur ne finish te kesaj veprimtarie , ajo nate do te kurorezoj Fituesin .

Le te fitoje , me i miri , le te fitoje spektakli, le te fitoje futbolli.

Kondrapedali

Kondrapedali

Me lujt Milan si ka lujt neshjet e funit, Liverpuli do e humi parashtesën e do i njelet veç "puli" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif. Megjithate Milani është ekipi që mund kombëtaren botërore e një javë më pas mundet nga Besa e Kavajës (me gjith rrespektin për Besën e për Kavajën).

eniad

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Sa inat me vjen qe ke te drejte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif. Ashtu them edhe une gjithnje, keta me jane bere si kombetarja shqiptare qe, pjesen e dyte te lojes, duket sikur po lujn me cunat e lagjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif . Megjithate, i kam pike te dobet, s'kam c'bej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif .

pppppaa

Primus registratum

Mendoj se Liverpuli...Futbolli nuk e njeh asnjehere barazine... Revanshet ndodhin shume rralle per mos thene fare..
Milani kishte kaluar 3 here ne perballjet me Manchesterin. Shume pak dyshonin se nuk do kalonte..
Liverpuli ia ka marre doren Milanit... E di sesi rrifet Milani. Bayerni nuk e dinte, Manchesteri po ashtu... Liverpuli e di.

eniad

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

deatruk

Primus registratum

jam per liverpoolin ,por mos harjome se milani kerkon rivanshin
por... kot nuk thojne qe topi eshte i rumbullaket
Fitorja e liverpolit ne stamboll ,nuk qe nje fat,apo nate e keqe per milanezet ,pasi nje gol ne disavantazh ,te jep kurajo,shprese,dhe mbite gjitha force,per me shume deri ne thyrje te rezultatit ,kjo ishte ajo qe ndodhi me lverpolin para dy vjetesh.Mos harojme se dhe tifozlliku ka te beje,dhe mesa kam pare ketu ,ekipi i liverpolit ka tifozllikun me te zjarrte ne angli.Do te jete nje ndeshje e madhe ,dhe i uroj liverpulsve fitore.
Sa per milanin do te thoja se ka nje sulmues KAKA` qe me te vertet e meriton ate top te arte,edhe po po te humbin milanezet.